SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de G.Saray'a, G.Saray'da YMS'ye Golü Var

0
Güncellendi - 2021-05-15 00:59:30
YMS'de G.Saray'a, G.Saray'da YMS'ye Golü Var
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'daki ilk döneminden sonra geçtiğimiz yıl Galatasaray formasını giyen ve bu sezon başında tekrar Yeni Malatyaspor'a transfer olan Adem Büyük, her iki takımın formasıyla da diğer takıma gol attı.

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük Süper lig’de 42.  2020-2021 sezonu son maçına çıkarken 16 kez rakip kaleye goller atarak takımına hayat verdi.

Yeni Malatyaspor'daki ilk döneminde, 28 Ekim 2018 günü Malatya'da oynanan ve Yeni Malatyaspor’un Galatasaray’ı 2-0 yendiği maçın 66. dakikasında takımının golünü atan Adem Büyük, Galatasaray'a transfer olduktan sonra 16 Şubat 2020'de İstanbul'da oynanan ve Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'a 1-0 galip geldiği maçta takımının tek golünü 45. dakikada atmıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Seyyah (2 yıl önce)
    Adem son haftaların formda futbolcusu.. İnşallah boş geçmez bu maçta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Şampiyonluk performans primi 63 milyon. 3 milyon euro versinler, takım alacakları öder. Oynasa Galatasaray derde düşecek yenilse Beşiktaş. Ne yapsın bunlar şimdi? Malatyaspor bazılarının bugünlerde aklına geliyor... Memleket takımı tutanlara selam olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Bu maçta Allah korusun olumsuz bir skor oluşsa en büyük suçlu Beşiktaş taraftarının Malatyaspor üzerinde kurduğu baskıdır. Algı yapalım derken takıma baskı kurdular. Oyuncuların, teknik heyetin sosyal medya hesaplarına yazan mı dersiniz, spor kanallarına mesajlarmı dersiniz, saçma sapan haberler mi dersiniz hepsi var. Hatta iş o kadar çığrından çıktı ki biraz önce bir gazeteci "Malatyaspor galatasaray'a maçı vermek için kaleci fornolleyi oynatmayacak" yazmış? Adamlar bizim takımdan bir haber laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla