SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'YMS'de Hikmet Karaman Dönemi Bitiyor'

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, teknik direktör Hikmet Karaman ile yolların ayrılacağını duyurdu.

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hikmet Karaman ile yarın (Pazartesi) konuşulacak ve mukavele karşılıklı feshedilecek. Takıma verdiği emeklerden dolayı Karaman'a teşekkür ederiz. Yeni hoca gelene kadar takımı sportif direktör Ali Ravcı ile antrenörümüz Hakan Çalışkan çalıştıracak." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Kim bile bile başarısız olacağım diye bir işe başlar.Onun hiçmi kusuru yok var tabi yanlış taktikle oynattı yanlış kadroyla bazı maçlara çıktı velhasıl bütün olumsuzluklar domino taşı gibi etki yaptı.Bunda oyuncuların ve yönetiminde payı var.Futbolcu parasını gününde almadımı bıkkınlık gelir şayet tüm takım Malatya kökenli olmazsa forma,takım ve memleket aşkı hikayedir.Kadroda bir tane alt yapıdan oyuncu varmı?Yönetenlerin kulakları çınlasın.Hikmet hocayla helalleşelim Hamza hocayada güvenelim.Bizim bizden başka dostumuz yok çekişmelere suçlamalara bir süre ara verelim ama sorumlulardanda gerektiğinde hesap soralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ekmekçi (3 yıl önce)
    Hikmet hoca boş bir hoca değil adam ne sermaye verdin de adamla sözleşme iptal edersin oyuncun oynamadı hoca ne yapsın farklı sistem Yilmaz Vural hocamda var ey yönetim yulmaz hoca bizim tek şansımız
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Jürgen Klopp gelse nafile sahipsiz zavallı Bir takım sahibi gibi kulanan varda onada Hoca dayanmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    TV,de Spor Yorumcusu olarak anlatımıyla kimseler eline su dökemez lakin Çim sahaya indmi unutun gitsin hocada dahil hep birlikte Büyük Bir Facia yaşadık Hoca sen gidip kurtuluyorsun ya biz taraftarlar yine çile yine çile
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Hikmet hocam kabahat sende değil iş işten geçtikten sonra sana bel bağlayan iş bilmez başkan ve yönetiminde.Tabi seninde miladın dolmuştur o'da bir su götürmez gerçektir.Bundan sonra başını yakacağın takıma ve taraftarlarına şimdiden sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    yeni hocamız hamza hayırlı olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (3 yıl önce)
    Güle güle hocam, şansın açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Teknik bilgisi biraz iyi ancak taktik bilgisi sıfır bir antrenör, yolu bahtı açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Issallah.hamza.hoca.gelir..artik.birlik.beraberlik. Zamani
    0
    0
    Yanıtla