SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de İkinci Galibiyet Sevinci

0
Güncellendi - 2020-10-26 16:23:39
YMS'de İkinci Galibiyet Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, bu sezonki ikinci galibiyetini Ankara ekibi Gençlerbirliği karşısında 2-1’lik skorla aldı.

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 6 haftalık bölümde 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı. Sarı siyahlılar, şuana kadar elde ettiği 2 galibiyeti sahasında yaşarken, toplamda 8 puan topladı.

Sezona Fatih Karagümrük mağlubiyetiyle başlayan Doğu Anadolu ekibi, sonrasında hanesine 8 puan yazdırdı. Sarı siyahlılar, 8 puanın 7’sini evinde kazanırken, deplasmanda ise oynadığı 3 maçta 1 puan hanesine yazdırabildi.

Şuana kadar 3 maçını sahasında, 3 maçını ise deplasmanda oynayan Yeni Malatyaspor, deplasmanda galibiyet yaşayamadı. Sarı siyahlılar, deplasmanda Fatih Karagümrük (3-0) ve Trabzonspor’a (3-1) mağlup olurken, İttifak Konyaspor ile (1-1) berabere kaldı.

Sarı siyahlılar iç sahada ise Göztepe (1-1) ile berabere kalırken, Antalyaspor (1-0) ve Gençlerbirliği’ni (2-1) mağlup etmeyi başardı.

KALELERİNİ BİR KEZ GOLE KAPATABİLDİLER

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 6 haftada rakip ağları 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 9 gol gördü. Sarı siyahlılar, şuana kadar oynadığı 6 maçın 5’inde kalesinde gol görürken, sadece bir maçta kalesini gole kapatabildi.

Doğu Anadolu temsilcisi, ligin ilk haftasında Fatih Karagümrük deplasmanında 3, ikinci haftada sahasında Göztepe’den 1, üçüncü haftada Trabzonspor deplasmanında 3, beşinci haftada Konyaspor deplasmanında 1, altıncı haftada evinde Gençlerbirliği’nden 1 gol yedi. Sarı siyahlılar, sadece dördüncü haftada sahasında Antalyaspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada kalesinde gol görmedi.

6 GOL FARKLI OYUNCULARDAN GELDİ

Sezona istediği gibi başlayamayan ancak her hafta ivmesini yükselten Yeni Malatyaspor’da, şuana kadar oynanan 6 karşılaşmada en çok golü takım kaptanı Adem Büyük kaydetti.

Sadece ligin ilk haftasında Fatih Karagümrük’e gol atma başarısı gösteremeyen sarı siyahlıların bu sezonki ilk golü, ikinci haftada Göztepe karşısında geldi. İkinci hafta Malatya’da oynanan karşılaşmada takım kaptanı Adem Büyük, penaltıdan kaydettiği golle, bu sezon takımının ilk golünü atmış oldu.

Yeni Malatyaspor’da şuana kadar atılan 6 golün 2’si Adem Büyük, Benjamin Tetteh (1), Zeki Yavru (1), Semih Kaya (1) ve Kubilay Kanatsızkuş’tan (1) geldi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız