SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'deki Kötü Gidişat Taraftarı Endişelendirdi

0
Güncellendi - 2021-09-22 20:40:48
YMS'deki Kötü Gidişat Taraftarı Endişelendirdi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de geride kalan 6 haftada 2 galibiyet ile 6 puan toplayan Yeni Malatyaspor’da moraller bozuk. Geçen sezon da ilk 6 haftada 8 puan toplayan sarı-siyahlılar, bu yıl geçen yılki performansın da altında seyrederek taraftarlarını endişelendirdi.

Süper Lig’de 5. sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor’da geride kalan 6 haftada istenen başarının gösterilememesi Malatya spor camiasını endişelendiriyor. 2019-2020 sezonunda küme düşen ancak pandemi nedeniyle ligde kalan sarı-siyahlı kulüp, geçen sezon da ligi 15. sırada bitirerek taraftarına heyecanlı bir süreç yaşatmıştı. 2021-2022 sezonuna 5-1’lik Trabzonspor mağlubiyetiyle başlayan Doğu temsilcisi, sonraki hafta deplasmanda Göztepe’yi 1-0 yenerek ilk galibiyetini, ligin ikinci haftasında da sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-0 yenerek ikinci galibiyetini almıştı. 2 maç üst üste sahadan galibiyetle ayrılan sarı-siyahlılar, milli aranın ardından konuk olduğu Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldu. Bir sonraki hafta evinde Fatih Karagümrük karşısında da 2-0 öne geçmesine rağmen müsabakayı 4-3 kaybederek hayal kırıklığına yol açan Yeni Malatyaspor, 4 gün sonra yine kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı DG Sivasspor karşısında da 1-0 yenilerek kötü gidişatına devam etti.

Son 3 haftadır galibiyete hasret kalan sarı-siyahlıların kötü oyunu taraftarı da endişelendiriyor. 2 sezondur küme düşmemeye oynayan takımın bu yıl da aynı gidişatta olduğunu ifade eden taraftarlar, Sivasspor mağlubiyeti sonrası tribünlerde Adil Gevrek ve yönetime tepki gösterdi. 2 sezondur küme düşme korkusuyla maçları takip ettiklerini belirten taraftarlar, bu yıl da aynı senaryoya doğru gidildiğini ve çok geç kalmadan önlem alınması gerektiğini ifade ettiler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bizim taraftara bu kadar başarı çok bile.Tribünler boş gelenlerinde hepsi teknik direktör.İrfan hocanın oyuncu değişikliklerindeki performansıda zaten çok umut veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Acele etmeyin biraz sabır,takım yeni,yeni rayına oturuyor,Karagümrük maçında oynadığımız futbola devam edersek,önümüz açık,zaten maça gelen 2000 kişi yok,,tam destek ,hep destek bu takım, bizim tantanaya gerek yok, Malatyalı olmak lazım....................Bir tek yenilen biz değiliz FB.ye GS.ya FB.yi yenen Başakşehire bak,bu tür istikrarsızlığı yaşayan bir tek biz değiliz................eğer takım ölüyse .......bu ölüyü BİZ KALDIRACAĞIZ.................... ha gayret...........
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    ben malatyasporu bırakttım. adil gevrek ve irfan buz kafasına göre takımı döndersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (2 yıl önce)
    Asıl taraftar beni endişelendiriyor. Stadı boş bırakan taraftar! Maç öncesi bedava maça girip, maç boyunca “yönetim uyuma, taraftar dışarıda” deyip sadece dilencilik yapan taraftar! Maç boyunca saman alevi gibi sadece 20-30 saniyelik tezaruhat yapıp sonra sadece kendi yönetimi ve sporcusu aleyhine tezahürat yapan taraftar. Böyle başa böyle tarak. Böyle yönetime ve taraftara böyle sonuçlar. 1980-2005 arası bu şehir bir futbol şehriydi. Şimdi ise skora göre konuşup sporseverlik ve fedakarlığın esamesini okumayan bir güruh var. Sadece bu takımın değil hepimizin yeri alt ligler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah senin gibilerin sayısını artirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (2 yıl önce)Taner isimli kullanıcı yorumuna
    Gercekten durumu harika ozetlemissiniz agziniza saglik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    İrfan Buz İstifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Ligin kötü oynuyan takımlarından biriyiz bakmayın siz altı puana Gaziantep maçını şans eseri aldık bu ligde parasal sorun yaşıyan takımlar düşer,bizim başkan Mecnun başkanla birlikte süper ligde şu anda en uzun süreli başkanlık yapan başkanlardan birisi ama hiç ders çıkarmıyor sanki yeni başkan olmuş gibi davranıyor, Kayseri başkanı hanımefendi olmasa zaten iki yıl önce düşmüştük ,lige Mecnun başkan gibi damga vuracak bir başkan daha geliyor kayseri başkanı Berna hanım .
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hiç endişelenmiyoruz.Endişe belirsizlikten doğar.Oysa bu takımın her şeyi belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Taraftar , değil sabotör. Galatasaray, Bursa, Samsun ve bizimkiler böyle, takımlarında bir kaç isme kafayı takıp, küme düşürene kadar uğraşırlar. Kubilayın Bursada daha maç başlamadan, her maçta yuhalanması mesela, son olarak Galatasaray seyircisinin kendi futbolcularına yaptıkları, çocukların soyunma odasında ağlamaları, sonra bu futbolcular maça çıkıp oynayacak vay vay vay
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)baba isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam da takım düzeleceğine daha kötü ye gidiyor. Baba bu takım futbol oynamayı bilmiyor. 3_1 den maç veren 2 hafta üst üste kendi evinde yenilen takım olamaz. Bu takım gübür gümbür kümeye gidiyor kümeye. Başkan yok kimse yok. Hoca çıkıyor maç sonu saçma sapan bişeyler söylüyor her hafta gidiyor. Antalya maçından sonra ne saçmalayacak bakalım.
    0
    0
    Yanıtla