SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Antalyaspor'a 'İddialar Dayanaksız' Yanıtı

0
Güncellendi - 2020-10-03 23:50:39
YMS'den Antalyaspor'a 'İddialar Dayanaksız' Yanıtı
A- A+ PAYLAŞ

Antalyaspor'un Yeni Malatyaspor karşılaşmasında tribünlere taraftar alındı iddiasına cevap veren Yeni Malatyaspor kulübü, iddiaların dayanaksız olduğunu açıkladı.

Yeni Malatyaspor kulübünün resmi sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, "Yeni Malatyaspor'umuzun Antalyaspor ile oynadığı müsabakaya ilişkin maçın ardından Antalyaspor Kulübü tarafından yöneltilen 'maça akreditesiz seyirci alındı' yönündeki iddiaların hiçbir dayanağının olmadığını, maç günü organizasyon toplantısında TFF yetkilisine verilen Delegasyon 2 ve Delegasyon 3 listelerindeki isimler dışında kimsenin stada alınmadığını belirtmek isteriz" ifadelerine yer verildi.

Maç içinde Antalyaspor yetkililerinin TFF temsilcilerinden tribündeki kişilerin kontrol yapılması talebinde bulunduğunun da belirtildiği açıklamada, "Akabinde akreditasyon listesi ve tribünde bulunan kişilerin TFF temsilcisinin talimatıyla kimlik ve delegasyon listesi kontrolü yapılarak herhangi bir problemin olmadığı tespit edilmiş ve bu durum Antalyaspor kulüp temsilcilerine bildirilmiştir. Bu duruma rağmen maç sonu yapılan açıklamalara bir anlam veremediğimizi açıkça ifade etmek isteriz. Antalyaspor Kulübü ve değerli camiasına 2020/2021 sezonunda başarılar dileriz" denildi.

iha

GÖRSEL: YMS'nin sosyal medya hesabındaki açıklamasının altına yorum yapan bazı taraftarlar da, Antalya'nın paylaştığı fotoğraftakilerle ilgili iddialara böyle yanıt verdiler

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • BATTALGAZİLİ (3 yıl önce)
    Bu kadar seyirci olsa n'olur olmazsa n'olur?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    salıh kardeş sende tirübündeydin galiba gerçi yazın samimi gelmi yalan şeyler yazmissin bide nerelisin kardeş?
    0
    0
    Yanıtla
  • mete (3 yıl önce)
    herkes malatya yı hafife almaya başladı..nerden vuracaklarını bilemiyorlar..uyan ey milletvekilleri malatya mız sahipsiz değil..bu arada malatya nın milletvekili vardı dimi yanlış mı hatırlıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (3 yıl önce)
    Siz hangi şehrin insanı hangi takımın taraftarı nerelisiniz siz ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Protokol diye bütün amigolar orda vali beyin yanında Saygısız ve terbiyesiz söylemlerde bulunuyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemallettin (3 yıl önce)
    Bırakın bu boş işleri. Yenildiniz bahane aramayın. Maç üç şekilde biter galibiyet mağlubiyet beraberlik. Anladınız değilmi. Üstelik Antalya maçları hep vukuatlıdır. Bilinçli olarak çok futbolcumuzu sakatlamışlığınız vardır. Çok şükürki sakatsıslık maç bitti. İşin özü : Centilmen olun. Malatya farkı kaçırdı. Yenilginize kilit aramayın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Çok güzel cevabını vermişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    onlara hesap vermek zorunda değiliz federasyona bilgi verdik mi kafidir yenilmisler ne yapacağını bilmiyorlar tebrikler malatyam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ariva (3 yıl önce)
    Acayip güzel cevap olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Basarilar dilemeye cok da gerek yoktu sanki ?
    0
    0
    Yanıtla