SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Milli Takım Paylaşımı: 'Muhteşemsiniz'

0
Güncellendi - 2021-03-28 08:48:40
YMS'den Milli Takım Paylaşımı: 'Muhteşemsiniz'
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor Kulübü, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki ikinci maçında Norveç'i 3-0 mağlup eden A Millilerimiz için paylaşım yaptı. Sarı siyahlı kulüp, millilerimizin gol sevincinin yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak, ‘Muhteşemsiniz’ notuna yer verdi.

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki ikinci maçında Norveç'i 3-0 mağlup etti ve grupta 2'de 2 yaparak liderliğe yükseldi.

Elemelere 4-2'lik Hollanda galibiyetiyle başlayan Ay Yıldızlılar, İspanya'nın Malaga kentindeki La Rosaleda Stadyumu'nda oynanan maçta Norveç'i 4. ve 59. dakikalarda Ozan Tufan, 28. dakikada Çağlar Söyüncü'nün attığı gollerle farklı mağlup etmeyi başardı. Maçta 80. dakikada Thorstvedt kırmızı kart görerek Norveç'i 10 kişi bıraktı.

Dünya Kupası elemelerinde ilk 2 maçında 6 puana ulaşan grup lideri Millîlerimiz, 30 Mart'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.45'te Letonya'yı ağırlayacak.

Yeni Malatyaspor Kulübü, Norveç’i yenerek, grupta 2’de 2 yapan ve 6 puanla zirvede yer alan A Milli Futbol Takımımız için paylaşımda bulundu. Sarı siyahlı kulüp, millilerimizin gol sevincinin yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak, ‘Muhteşemsiniz’ notuna yer verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sayim (3 yıl önce)
    Darısı malatyanin başına
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Biraz örnek alın
    0
    0
    Yanıtla