SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Son 5 Sezonun En Kötü Başlangıcı

0
Güncellendi - 2021-09-23 16:22:25
YMS'den Son 5 Sezonun En Kötü Başlangıcı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 5 sezondur mücadele eden Yeni Malatyaspor, 6 maçta 6 puan toplayarak en başarısız lig başlangıcını 2021-2022 sezonunda yaşadı.

Süper Lig’de 5. sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, 2021-2022 sezonuna sahasında 5-1’lik Trabzonspor mağlubiyetiyle başlamıştı. Malatya temsilcisi, sonraki hafta deplasmanda Göztepe’yi 1-0 yenerek ilk galibiyetini, ligin üçüncü haftasında da sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-0 yenerek ikinci galibiyetini almıştı. İki maç üst üste sahadan galibiyetle ayrılan sarı-siyahlılar, milli aranın ardından konuk olduğu Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldu. Bir sonraki hafta evinde Fatih Karagümrük karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen müsabakayı 4-3 kaybederek hayal kırıklığına yol açan Yeni Malatyaspor, 4 gün sonra yine sahasında karşılaştığı DG Sivasspor'a da 1-0 yenilerek kötü gidişatına devam etti. Ligde oynadığı 6 maçta 6 puan toplamayı başarabilen sarı-siyahlılar, Süper Lig’de en başarısız sezonunu yaşıyor.

Yeni Malatyaspor; 2020-2021 sezonun ilk 6 haftasında 8 puan, 2019-2020 sezonun ilk 6 haftasında 7 puan, 2018-2019 sezonun ilk 6 haftasında 10 puan ve 2017-2018 sezonun ilk 6 haftasında 7 puan toplamıştı.

Lige istikrarsız başlangıç yapan Doğu Anadolu ekibinden taraftar, Antalyaspor maçından 3 puan bekliyor.

iha

FOTO: Yeni Malatyaspor'un, Sivasspor maçında rakibe maçı 1-0 kazandıran golün atıldığı pozisyon

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Acilen1 5 4 3,sitemina gecmasi lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    5 puan düşme hattında bizim puan 6 tehlike çanları çalıyor,Karadeniz'in 3.2.liglerindeki futbolcuları aldık ve kiraya verdik ,sadık ve Semih son limana Demir atmış, geçmişe sığınarak kadroya giriyorlar,futbolda dün yok bugün vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    hiç dikkat ettinizmi sivas golüne sadık ne yapıyor sadık geldi ona yer açmak için defansla oynandı ve sonuç iki maçda 5 gol
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Nerde hamzaoğlu gibi pişkin hocalar varsa gelip bizi bulurlar.Göztepe ile rizespor kadar yönetimimiz yok.O kadar transfer yapıldı yinede geçen sezondan daha kötü durumdayız.Artık Antalyayada yenilirsek herhalde irfan buz kendisi istifa etmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    İrfan buz ile başarı hayal işi bilen yabancı bi teknik direktör şart bu hoca ile olmaz amatör teknik direktör bile bu kadar kötü bir takım yönetmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Yabancılar takimi tanıyana kadar bir yıl geçiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Sevgili Malatyahaber Sende yorumda bulun diyorsunda sanki sesimizi duyanmı var ne millet vekilleri ne bakanlar nede Malatyalı zenginler Biz Malatyaspor sevdalılarını ne duyoyorlar nede duymak istiyorlar onların dertleri başları miliyonların üzerine daha çok miliyonlar istiflemek Malatya kaybetmiş Düşmüş düşecek avaraj Takımı olmuş kasası boşaltılmış gırtlağa kadar borca sokulmuş kimin umrundaki kimsenin umrunda değil sanki Bende yorumda bulunsam ne fayda ederki Biz Malatyaspor severlerin Kaderi bu desenize ağlamak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Bu sezon erken kriz e girdi. Onun için erken pes edecek. Yani bu yıl yolcu bu takım. Adil Gevrek in istediğinde düşürmek ve bırakmak. Ama bir umut var. Tez elden hoca ve yönetim değişirse bir umut. O da çoookk zor. Çünkü futbolcu larda ruhsuz. 2_3 tane aklı başında topçu var. Gerisi toplama vasat. Herkes de takım kuruyor ama neden hep en boş beleş leri Y. Malatyaspor alıyor. Kayseri nin maçına baktım agzım açık kaldı. İşte takım bu, oyun bu, mücadele bu, onur bu, şeref bu, hoca bu dedim. Vayy beee.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Antalya maçından sonra herşey belli olur.Umarım alttaki dört takım içine girmeyiz..herşey aynen devam ediyor hiçbir fark yok..geçen yıl gibi...önden önceki yıl gibi...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Bir takim 3,1 devreyi kapatip macta 3,4 maglup oluyorsa bu hocanin hatasi deprasmanda oyniyacaksan sistem soyle olusur 1,5,4,1 oynatirsin hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim taktiği nerden öğrendin o kadar çok biliyorsan amatörde bir takım çalıştır buralarda harcanmaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen hangi maçtan bahsediyorsun.Hangi maçta devreyi 3-1 kapattı. Siz böylemi takip edip yorum yazıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    Oynanan tüm maçlara bakın adam maçı başladığı gibi bitiriyor 3 lü defans sezon başında alınması gereken tüm oyuncular alınır ona göre antrenman yaparsın hazırlık maçı oynarsın takım sisteme adapte olur Karagümrük maçında adamın basireti kesildi dağıldı gitti Sabret deniliyor ya gelde bu ruhsuz hocaya 5-6 futbolcu hariç ruhsuz oyunculara sabret Oyuncuları da yaptığı yanlış taktikler yanlış sistem ve saçma sapan değişiklikler ile perişan ediyor Sorun oyunculara bu adamı seven varımdır takımda İrfan bey bu yılda 4 takım düşecek adil gevrek e söyleyecek sözümüz kalmadı Gitmiyor kardeşim yapışmış onca laf söz söylendi Taraftar daha ne desin ne yapsın Zaten şehrin vekilleri sivil toplum kuruluşları birbirini yemekten başka bi iş yaptıkları yok Adil gevrek diyor ki bu takımı ben çıkardım 2 sezondur düşsün diye neler yaptım düşmedi Bu yıl düşürüp öyle gideyim diyor Düşen takımlar 1 ci ligde de duramıyor Denizli, Manisa, Karabük, samsun, sakarya Kocaeli ve daha bir çokları Bakın çok kibarım adil bey lütfen İrfan beyi de al git lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Karagümrük maçı ilk yarı 4 şü oynadı. İkinci yarı başakşehirden kiralanan sağ beki çıkarıp orta sahaya adam aldı. 3 lüye döndü. Sonuç belli. Bu arada aldığı adam 10 küsür dk sonra atıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    3 5 2 senin de takımında sonu olacak bu inat niye
    0
    0
    Yanıtla
  • Konya maçında yenen golde ne alakası var. 3-5-2 veya 4-4-2 nin.9 defans adam var gol yiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemali (2 yıl önce)
    Acil 4lu defansa dönülmeli ve semih donmeli 4 .3.2.1
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    Amatör futbolcuları takıma toplayan başkan- menajer ve hocanın eseri. Gurur duyun eserinizle muhteşem üçlümüz..
    0
    0
    Yanıtla