SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Süper Ligde İlk Kötü Başlangıç

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, 2020-2021 sezonuna kötü bir başlangıç yaptı. Ligin ilk haftasında deplasmanda İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük’e 3-0’lık skorla mağlup olan sarı kırmızılılar, geride kalan üç sezonun ardından birinci haftada ilk kez mağlubiyet yaşadı.

Ligde dördüncü sezonunu yaşayan sarı siyahlılar, geride kalan üç sezonda ilk hafta oynadığı maçları kaybetmeyerek, iyi başlangıçlara imza atmıştı. Doğu Anadolu temsilcisi dördüncü sezonunda ilk kez birinci haftada mağlubiyet yaşadı.

2017-2018 sezonundan buyana Süper Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor, sezona 2 kez evinde, 2 kez ise deplasmanda ‘merhaba’ dedi.

İlk kez yer aldığı Süper Lig’de 2017-2018 sezonunun birinci sezonunda sahasında Osmanlıspor’u konuk eden sarı siyahlılar, rakibini 3-1 mağlup etti. 2018-2019 sezonuna deplasmanda ‘merhaba’ diyen Doğu Anadolu ekibi, İzmir temsilcisi Göztepe’yi 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Yeni Malatyaspor, geçen sezonun ilk haftasında ise sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir’i 3-0’lık skorla yendi.

Yeni Malatyaspor, bu sezona ise deplasmanda ‘merhaba’ dedi. Sarı siyahlılar, birinci hafta maçında deplasmanda İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük’e 3-0 mağlup oldu.

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de geride 4 sezonda ilk hafta maçlarında aldığı sonuçlar şöyle:

2017-2018 sezonu  

Yeni Malatyaspor-Osmanlıspor: 3-1

2018-2019 sezonu  

Göztepe-Yeni Malatyaspor: 1-3

2019-2020 sezonu  

Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir: 3-0

2020-2021 sezonu 

Fatih Karagümrük-Yeni Malatyaspor: 3-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: F.Karagümrük- Yeni Malatyaspor maçının seremonisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hamza hoca iyi oynadık ama atamadık diyor.demekki umut bulut gibi forvetin var demektir.ne olur koskoca malatyasporu umut buluta kurban etmeyin artık.chabek ve ahmet ildiz ile birlikte takımı sabote ediyorlar.gönderin bunları artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Gecen yıl iyi başladıktan sonra ne oldu.Kūme düştük. 39 maç var
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Herkes aynı kanaatte: umut Ahmet ildiz Erkan. Takımda bu insanları görünce büyük ümitsizlik yaşıyorum. En umutsuz vaka umut bulut.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Tekrar tekrar yazacağım.Ahmet ildiz,erkan kaş,murat akça,mustafa akbaşla tekrar ediyorum hiçbir zaman olmadı bundan sonrada olmazz. Bilinen bir şeyi tekrar tekrar edip farklı bir sonuç beklemek nasıl bir mantıktır.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz malatya (3 yıl önce)
    1-Ahmet ildiz 1.ligde herhangi bir takımda ilk onbirde oynasın evimi satıp Malatyaspor a bağış yapmazsam namerdim. 2- umut bulut ve erkan kaş için de öyle. 3- bu takımda Ali ravcı ve tayfası olduğu sürece bu takım herzaman uçurumun dibinde olur.derhal gönderilmeli. 4- Hamza hoca mutlu değil ve diğer giden hocalarda aynı Ali ravcının kulislerine dayanamadılar. 5- takımda ümit (umut bulut değil ha) gelecek varmı var. İnşallah güzel günler bizi bekliyor.selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Geçen sezon bize ilk maçta 3-0 yenilen Başakşehir sezonu şampiyon olarak bitirdi.İlk maçtaki sonuca göre enseyi karartmanın anlamı yok.Hiçbir tedbirde almayalım demiyorum.Biraz zaman bu takım bir iki transferle yine ses getirir.Birbirimizle didişmiyelim çözüm önerileri sunalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Olumlu
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (3 yıl önce)
    malatya haber sizin nazarınız değdi bir hafta haber yaptınız malatyaspor ilk maçlarında 3 atıyor diye.,,,, teşekkürler sayenizde 3 yedik....
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (3 yıl önce)
    Ahmet İLDİZ, Şabek, Murat AKÇA ve Umut Bulut olduğıu müddetçe maç kazanamayız. bunlar geçen yıl düşen takımdaki oyuncular değilmi,
    0
    0
    Yanıtla