SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Vekile.. 'Ya İspat Et, Ya Özür Dile'

0
Güncellendi - 2021-06-21 00:09:53
YMS'den Vekile.. 'Ya İspat Et, Ya Özür Dile'
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu'nun, Yeni Malatyaspor Kulübü yönetimine yönelik olarak geçtiğimiz günlerde ER TV'de katıldığı programda sarfettiği sözler ve eleştiriler üzerine, kulüpten yazılı bir açıklama yapılarak, milletvekilinin iddialarına cevap verildi ve 'programda yanlış bilgilerle yanıltmış olduğu kamuoyundan özür dilemesinin beklendiği' kaydedildi.

Yeni Malatyaspor'un resmi internet sitesinde yer alan kulüp açıklaması şöyle:

"Malatya Milletvekilimiz Sayın Mehmet Fendoğlu’nun dün akşam katılmış olduğu bir televizyon programında anlattıklarını büyük bir şaşkınlık ve hayretler içerisinde izlediğimizi belirtmek isteriz. Sayın Fendoğlu’nun kulübümüz ile ilgili merak ettiği soruların cevaplarını tarafımızdan istemesi, kulübümüz ve Malatyamız açısından daha doğru ve etik olurdu kanaatindeyiz.

Yeni Malatyaspor Kulübü Malatya’nın en önemli marka değeridir. Bu doğrultuda Milletvekilimizin gerekli bilgi ve belgeleri bağımsız bir şekilde kulübümüzden istemek yerine TFF’den istemesi, kulübümüzün saygınlığının ve itibarının zarar görmesi noktasında bir davranış olduğunu önemle belirtmek isteriz.

Bir diğer önemli konu ise; 2014 yılında tek başkan adayı olarak girdiği kongredeki üyelerin ve şehrin ileri gelenlerinin teveccühleri ile demokratik bir şekilde kulübümüz 2. Lig’de mücadele ederken seçilip, 7 yılı aşkın süredir kulüp başkanlığı yapan, şehrimize 2 şampiyonluk, bir UEFA Avrupa ligi macerası yaşatan başkana, ismi ile hitap edilmesinin yakışık olmadığını ifade ederek, kendisine her ne şartta olursa olsun “Sayın Vekilimiz” diye hitap etmeye devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz.

Kendisinin de bahsettiği gibi “Muhasebeden anlamam...” ifadesinden yola çıkarak memnuniyetle sorularına cevap vermek istiyoruz.

1. Sayın vekilin lisansa engel borç dediği, Kulübümüzden geçen sezon ayrılan Robin Yalçın’ın alacağı 1 milyon 169 bin 768 TL. Bilançoda “Futbolculara borçlar” bölümünde yer almaktadır.

Gençlerbirliği’nin 100 bin euro ve Kaizer Chiefs Kulübünün 140.000 dolar alacağı “Kulüplere borç” bölümünde yer almakta olup mali kongremizde açıklanan 75 milyon TL borcun içindedir.

Sayın Vekilimizin lisansa engel olan yaklaşık 3.5 milyon TL borcu TV’de açıklarken “Bakalım transfer yapabilecekler mi?” üsluplu, “Bir şey yakaladım” tarzındaki gülümsemelerini de kendisine yakıştıramadığımızı belirtmek isteriz. Lisansa engel borcumuz kulübümüzün rahatlıkla ödeyebileceği limittedir.

Sayın Vekilimiz bilanço varlıklarımızda kasa ve bankamızda bulunan nakit varlıklarımızı incelemiş olsaydı, bu durumun kulübümüz için sıkıntı olmayacağını da görmüş olurlardı.

Değerli taraftarlarımız, lisansa engel borç konusunda rahat olsunlar.

2. Fiba Faktoring’e olan borç 31 milyon 671 bin 093 TL’dir ve bilançoda borçlar bölümünde yer almaktadır. Nakit akım tablosunda ise kulüp kasasına giren nakit bölümünde bulunmaktadır. Muhasebe hesabına göre bunun olması çok doğal ve muhasebenin doğru tutulması İçin gereklidir.

Temlik 57 milyon TL’dir ve bu temliğe istinaden kredi borcumuz 31 milyon 671 bin 093 TL’dir. Yani Temlik kadar borç söz konusu değildir. Temlik farklı bir borç, kredi farklı bir borç değildir. Fiba Faktoring’e olan borç 31 milyon 671 bin 093 TL’dir. 75 milyon TL borcun içinde bilançoda görünmektedir.

Keşke Sayın Vekilimiz, TFF ile görüşürken, “Bu temlik ve kredi tam olarak nedir?” diye sorsaydı. Diğer kulüplerde de kredi borcuna karşılık temlik birbirinden farklı mı?

Gerçekleştirilen TV programında “Temlik ayrı bir borç ve bilançoda yer almamaktadır...” denmişti. Bu kesinlikle doğru değildir. Değerli Vekilin bu açıklamaları yapmadan önce tam olarak araştırması ve kesin doğru olan bilgilerle açıklama yapması, kamuoyunu yanıltmaması adına doğru olurdu. Bu durumun da diğerleri gibi gerçekle alakası yoktur.

3. Esenlik ya da diğer ilçe belediyelere bağlı bankaya bir kefillik söz konusu değildir. Kamu kurumlarının iktisadi teşebbüsleri herhangi bir özel kuruma kefil olmaları kanunen de mümkün değildir. Ayrıca bu rakam Sayın Vekilimizin belirttiği gibi 20 milyon TL değildir. Şöyle ki; Esenlik şirketi 2020-2021 ve 2021-2022 sezonu reklam ücreti olarak 6 milyon TL (24 adet Çek, çeklerin bitiş tarihi 2022 yaz dönemi) MORMAŞ ve Yeşilyurt İŞGEM ise 2’şer milyon yine belirtilen sezonları kapsayan 24’er adet reklam çeki kulübümüze verilmiştir. Toplam 10 milyon olan çekler Ziraat Bankası’na verilerek karşılığında 8,5 milyon TL kulübümüz kredi kullanmıştır. Ayrıca Sayın Vekilimizin hemşerilerimizi vicdanen yakalamak için çok net bir şekilde gerçek olmayan kefillik konusunu pişirip pişirip insanların önüne getirmesini de doğru bulmamaktayız. Arzu ederse kredinin kullanıldığı bankaya geçerken uğrayıp işin aslını öğrenebilir.

4. Kulübümüzün maliye ve SGK borcunun tamamı yapılandırılmış olup, borç yaklaşık 20 milyon TL’dir. Bu borç 75 milyon borcun içinde bilançoda bulunmaktadır. Ödeme bitiş tarihi 2024 yılıdır.

5. FIFA’da hali hazırda CAS’da dosyalarımız görüşülmektedir. Bu dosyalar Covid dönemi fesih dosyalarıdır. CAS nezdinde henüz bu fesh uyuşmazlıkları ile alakalı emsal kararlar sonuçlanmamıştır. Covid döneminde kulüplerin mali anlamda dünya genelinde büyük maddi sıkıntılar yaşadığı FIFA ve UEFA nezdinde kabul edilir bir gerçektir. Bahsi geçen uyuşmazlığa konu olan dosyalar, sözleşmelerinin devam eden diğer sezonlardaki alacaklarını da tazminat olarak talep etmiş olup, bunun CAS nezdinde kabul edilmemesine ilişkin güçlü tez ve delillerle hukuki mücadelemiz devam etmektedir. Bu durum Mali Genel Kurulumuzda da ayrıntılı bir şekilde anlatılmıştır.

6. Sayın Vekilimiz kulübün sadece 9’uncu aya kadar olan borçlarını bilançoda gösterdiğimizi söylemiştir. Sayın Vekilimiz bilançoyu yanlış yorumlamış, 9’uncu aya kadar ifadesi sadece verilen çekler hesabında görünmektedir. Bunun da nedeni kulübümüzün kestiği çeklerin vadesi 9’uncu ayda bitmiştir. Kongre zamanında 10’uncu aya kesilmiş herhangi bir çek yaprağı yoktur. Çekler 9’uncu ayda ödenerek bitecektir. Bilançomuzda kulübümüzün 2024 yılına sarkan maliye ve SGK borçları dahil yazılı olup, toplam borç hesabının içinde bulunmaktadır.

Sayın Vekilimizin kulübün mali tablosu ile alakalı başka sormak istediği sorular var ise kendisini ve kamuoyunu bilgilendirmekten büyük bir memnuniyet duyacağımızı ifade etmek isteriz.

Sayın Vekilimizin bundan sonraki süreçte herhangi bir televizyon programına çıkmayı düşünmesi halinde aynı duruma düşmemek için program öncesi kafasına takılan soruları bize sorması, alacağı cevaplara göre açıklama yapması daha doğru olacaktır.

Aksi durumda gözbebeğimiz olan Yeni Malatyaspor’umuzun gerek TFF, gerekse diğer değerli kurumlar nezdinde saygınlığını zedelemekle birlikte, transfer edilecek ve halihazırda mevcut futbolcularımız nezdinde güvensizlik, kamuoyunda ise kaos ortamı oluşturulmasına zemin hazırlayacaktır.

Sayın Vekil, yukarıda bahsi geçen muhasebe kayıtları ile alakalı cevaplarımızın aksini düşünüyorsa kendisini bunu ispat etmeye davet ediyor, eğer ispat edemiyorsa televizyon programında yanlış bilgilerle yanıltmış olduğu hemşehrilerimizden ve kamuoyundan özür dilemesini bekliyoruz.

Saygılarımızla..."

İHA'NIN HABERİNE GÖRE MHP'Lİ VEKİLİN TELEVİZYONDAKİ İDDİALARI..

MHP MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’i eleştirerek, "Malatyalıların, Malatyasporluların duyguları ile oynamaya hakkı yok. Yapıyorsa yapacak, yapamıyorsa bırakıp gidecek" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya ERTV’de açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor’da yaşanan sıkıntıların konuşulduğu yayında Milletvekili Fendoğlu, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Yeni Malatyaspor mali kongresinde 2 siyasetçinin kulübe yapılacak yardımın önünü kestiği iddialarına cevap vererek, "Bahsedilen 2 siyasetçi kim bilmiyorum. İsim zikretmediği için Hasan da diyebilir, Ahmet de diyebilir, Mehmet de diyebilir. Ama kamuoyuna yansıttığı Mehmet Fendoğlu ve İhsan Koca ismidir. Kendi ağzından değil de kendisine ait sosyal medyadan lanse edildiğini gördük. Bir daha soruyorum, o iki siyasetçi kim? İsmiyle söylesin. Ben Malatyasporluyum ve Malatyaspor’un haklarını, Malatyaspor taraftarının haklarını her ortamda çekinmeden söyleyebilecek yapıya da sahibim" dedi.

"Biri para verdi de biz ellerine mi vurduk"

İstanbul’da Malatyalı işadamlarının katılımı ile gerçekleştirilen Yeni Malatyaspor toplantısında para yardımının söz konusu olmadığını dile getiren Fendoğlu, "Toplantıya katılan iş adamlarımızın dosyalarında Yeni Malatyaspor için düşündükleri ne bir rakam, ne bir bütçe nede bir yardım söz konusu değildi. Malatyaspor’a yardımın sözü bile geçmedi. Bir yardım gecesi de olmadı ve yardımları engelleyen 2 siyasetçi de olmadı. Bunu neden söyledi, ileriye dönük kendisine bir hedef mi koydu veya gündemi saptırıp kongreden başı dik mi çıkmak istedi? Biri para verdi de biz ellerine mi vurduk? Önlerini de kesmedik. 6 aydır Mehmet Ali Aydınlar'dan randevu alamıyor bu arkadaş. Yine orada beğenmediği siyasetçiler sayesinde randevu aldı da, Sayın Mehmet Ali Aydınlar ile görüştü. Bunları da mı söyleyelim. İşine gelirse siyasetçi elini çeksin, işine gelmezse siyasetçiler gelsin" ifadelerine yer verdi.

"Siyasileri karşısına alan bir insanın başarılı olması mümkün müdür?”

Yeni Malatyaspor'un 2019-2020 sezonunda küme düştüğünü ancak siyasetçilerin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sayesinde tekrar Süper Lig’e alındığını ifade eden Milletvekili Fendoğlu, "Yine siyasetçiler sayesinde kendisine maddi yardımda bulunulmuştur. Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerinin verdiği paralar var. Malatya Büyükşehir Belediyesi 3 milyon artı 8,5 milyon ve son olarak 3 milyon daha verdi. Yeşilyurt Belediyesi’nin 1 milyon artı 2 milyon, toplam 3 milyon verdi. Battalgazi Belediyesi de 1+2 toplam 3 milyon verdi. Toplam 21 milyona yakın siyasilerden para almış. Ben zaten hedefteydim, benim yanıma da AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca’yı da ekledi. 200 -300 kişi gitmemi istiyor diyor ya, kendisine destek olanlar belki 200-300 kişi. Referanduma davet edeceğim ayıp olur, çünkü kulüp başkanı. Siyasileri karşısına alan bir insanın başarılı olması mümkün müdür? ” ifadelerini kullandı.

"Rakamlarla oynayarak bu iş olmaz"

İstanbul’da yapılan toplantı da Adil Gevrek'in yüzüne karşı kulübü yanlış yönettiğini söylediğini belirten Fendoğlu, şunları söyledi:

"Her platformda Malatyaspor’un hakkını savunmak ve senin yanlış yönettiğini, bütçelerinin çok açık olduğunu, Malatyaspor’a son 3 yıl içerisinde azap çektirdiğini ve yıprandığını söylüyorum dedim. En kısa zamanda çıkarsın birisi çıkar alır. Alamazsan da kayyuma kalır, belediye başkanı alır. Kongreye gider, elbet bir babayiğit çıkar gelir alır. Bu senin babanın malı değil. Sana tapulu da değil. Borçsuz geldin mi? Geldin. 2018’de yeni seçilmişsin Temmuz’da kongre yaptın. Borç 14 milyon açıkladın. 2. yıl yine kongrede bizden 115 milyon bütçe istedin onayladık. 2. yıl borç 31 milyon açıkladın. 150 milyon harcama istedin. İbra ettik. 3. yıl yani bu dönemin 2 ay öncesine kadar 61 milyon borç ilan ettin. 2 ay sonrada geldin diyorsun ki 65-75-80 milyon olabilir. Elinde bilanço yok, ezbere konuşuyorsun. Madem toplantıdan bilgin vardı hazırlıklarını yapıp, eline alıp gelseydin. Malatyalıların, Malatyasporluların duyguları ile oynamaya hakkı yok. Yapıyorsa yapacak, yapamıyorsa bırakıp gidecek. Ama rakamlarla oynayarak bu iş olmaz"

“Borçlar açıklandığı gibi değil”

Milletvekili Fendoğlu, Yeni Malatyaspor’un borçlarının açıklandığı gibi 75 milyon TL olmadığını da belirterek, elinde belgeler ile rakamları açıklayarak sözlerine şöyle devam etti:

“Muhasebeci değilim, ama benim bildiğim, kendim çıkardığım, bakanlıklardan resmi olarak istediğim rakamları söyleyeyim. 2018-2019’da kendisinin açıkladığı borç 14 milyon. 2019-2020’de 31 milyon TL. En son 2020 - 2021’de 61 milyon TL dedi, sonra 75 milyon TL dedi. Bu rakamların toplamı 120 milyon TL yapıyor. Gelirler hanesinde 2018 - 2019 net olarak rakam 93 milyon 300 bin TL yayıncı ve futbol federasyonundan. 2019 - 2020’de 70 milyon 900 bin TL, 2020 - 2021’de 91 milyon. Toplam 255 milyon brüt, net ise 240 milyon 700 bin TL. 240 milyon 700 bin TL futbol federasyonundan gelen gelir var. Bilançosunu incelediğimde maliye borçları gösterilmiş uzun vadeli. Maliye borcu 7256’ya göre yapılandırılmış. Ödenmemiş, 11 milyon TL borç var. Vadesi geçmiş 8 milyon TL ödenmesi gereken bir borç var. Yeni çıkan 7326’ya göre de yapılandırılacak. Bu kanun da yeni çıkarıldı. 18-19 milyon TL maliye borcu var. SGK borcu da toplam 2 milyon 989 bin 914 TL. Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığından aldığımız yazı. Bu borç 7256’ya göre 2 dosya olarak yapılandırılmış. Dosyalardan bir tanesinin yapılandırılması bozulmuştur. Çünkü ödenmemiş. 9. aya kadar denmiş ki 75 milyon TL borç var. 9. aydan sonrası SGK borcu, maliye borcu, verdiği çek, ödenecek harçlar, pullar ve faizler, FIBA’dan alınan krediler bunların hiçbiri yok. Hiçbir envanter de görünmeyen en büyük şey Malatyaspor’un temlik alacağı. 2022 yılına temlik konmuş 57 milyon 600 bin TL. Futbolcu alacakları var. 3 tane transfer yapabilecekler mi? Malatyaspor’un tahtası kapalı. TFF Başkanı Nihat Özdemir ile bizzat görüştüm. Şu anda TFF’ye yatırmamız gereken para 3 milyon TL. Bu borcun Malatya’ya maliyeti ne olacak? Ucu açık."

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca: "Mevcut yönetim ile bu iş yürümez"

Canlı yayına telefonla bağlanan AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca da kendisi ile ilgili iddialara yanıt verdi. İstanbul’da yapılan toplantıda kulübe bir mali desteğin söz konusu olmadığı gibi, kimsenin de bu duruma engel olmadığını belirten Koca, Adil Gevrek’i istifaya davet etti.

Kimseyle bir sorunlarının olmadığını ve tek düşüncelerinin şehrin ortak değeri Yeni Malatyaspor okduğunu ifade eden Koca, "Bizim derdimiz, Malatya’mızı temsil ettiğini, etmesi gerektiğini düşündüğümüz kulübümüzün geleceğidir. Malatya'mız adına katkısıdır. Bizim toplantıda derdimiz, Malatyaspor’un daha şeffaf, daha hesap verebilir şekilde yönetilmesine yönelik eleştirilerimizi dile getirdik. Ben Malatyaspor’un son 2 Olağan Mali Genel Kurulu’na katılmıyorum. Çünkü hesapların şeffaf olmadığı, delegelerin yeterince bilgilendirilmediği kanaatindeyim. Bu nedenle katılmayı uygun bulmadım. Ben düşüncelerimi söylemem gereken yerde, açıkça söylediğim kanaatindeyim. Benim kişisel kanaatim sayın başkanımızın daha uygun bir isim üzerinde sağlanacak mutabakat ile başkanlığı bırakmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Ben mevcut Malatyaspor yönetiminde Malatya’nın yeterince temsil edilmediğini düşünüyorum. Malatya’da ikamet eden hiç kimsenin yönetimde bulunmadığını düşünüyorum. Başkan yardımcısının kim olduğunu, basın sözcüsünün kim olduğunu, futbol şube sorumlusunun kim olduğunu bilmediğimiz için söylüyorum. Mevcut yönetim ve anlayışla bu işin yürütülemeyeceği kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

malatyahaber.com- Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

53 yorum yapılmış

  • Baba (2 yıl önce)
    Hangi futbolcu kaça aldınız, yıllık ücreti ney, kaça satıldı, bunları açıklamayan tek takım var. Bu takım hangisi bilin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sayın İhsan Koca ve Yönetim kurulu Malatya ve Malatyaspor için ne gibi hizmetler yapmış acaba? Fendoğlu ve ekibi Malatya ve Malatyaspor için ne hizmet yapmışlar? Bir vatandaş olarak soruyorum. Söz sahibi olabilirler ama bu astığım astık kestiğim kestik anlamına gelmiyor. Malatyaspor siyaset üstüdür. Makamlarını birazda Malatyaya hizmet için kullansınlar lütfen. Adil Gevrek üstünden bakmasınlar, Malatyaspor objesiyle baksınlar olaylara... Arz talep olayı olarak görmesinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    DİYORLARKİ Galiba Birisi Boşgezen Birilerini parayla tuttup bu sayfada yalnız kendisini pofpoflayıp iyi gösterip kendisi hakkında iyi yazılar yazdırıyormuş vay be bu doğruysa vay başımıza gelene nebilem nabalı boynuna Ben bilemem ama şu son günlerde Bu sayfa vıcık vıcık yağ kaplamış ayağınız kayıp düşmeyesiniz ha yağcılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Can feda malatya (2 yıl önce)
    Demedi demeyin akbabalar malatyasporu düşürecekler. Kafayı takmışlar. İşallah adil başkanım onlara fırsat vermez. Ne olur başkanım aldırmayın. İşiniz çok zor. Bütün cumhur ittifakı karşınızda. Birtek veli ağbaba size destek. İbretle malatyaspora yapılanları izliyoruz. Ve gözyaşıyla düşmesini göreceğiz siyasilerin sayesinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Malatyaspor, Tüm Malatya nın ortak paydasıdır,yönetimde zafiyet olabilir,bunun tartışılacağı yer Genel Kuruldur,yada diğer seçim Organlarının yapıldığı Kongrelerdir, Bir İlde ki Siyasiler,AK PARTİ İL BAŞKANI VE VEKİLLERİ, MHP Lİ VEKİL, MALATYASPOR A ZARAR GELMESİN DİYE SUSUYORUM DİYEN CHP Lİ VEKİL, demekki bir arıza var,bunu düzeltmenin yoluna bakalım, yoksa bazılarının sözlerile hareket edip, ÜZÜM YİYELİM, BAĞCI YI DÖVMEYELİM, yoksa sana oy yok, bana oy yok ,konumuz bu değil, sakin düşünelim,yapmamız gerekeni,yapalım.......... NE MUTLU MALATYALIYIM DİYENE..........
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sporlu fanatik (2 yıl önce)
    Sayın vekil Malatya'nın diğer hizmet alamayan sorunlarına enerji harca,kanalize ol.Adil başkanı bir kere bile görmedim ama devamlı takımı ve sorunları takip ediyorum,53 yaşındayım rahmetli efsane başkan Nurettin Soykan dan sonra Malatyaspor için zamanı ve emeğini harcayan bu başkan ve ekibine destek olmak yerine köstek olmayı bırakın lütfen.Adeta takımı işi bilmeyen kimselere bırakıp rahatça müdahale etmek istiyorsunuz gibi geliyor.Koskaca Rönesans holding, Acıbadem hastaner grubu Malatyaspor a sponsor bile olmazken neden bu yönetime bu kadar taktınız anlaşılır gibi değil. Çok biliyorsanız getirin paralı yönetim bakalım kim istiyor hiç kimse gelmez ,Adil başkan ve yönetiminin yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)
    Sayın vekil Kulübü Mahkemeye ver hesaplarını incelenmeli gerçekler ortaya çıksın kulüpte oyunlar dönüyorsa Maliye müfettişleri araştırsın herşeye gücünüz yetiyor yapın sayın ihsan koca vekiller sizin olurunuz olmadan hiç bir yere çöpçü bile alınmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Sonuna kadar adil başkanlayım. Bu takım ortadayken kimse sahiplenmezken baktılarki takım zora düştü hemen akbabalar üşüştü. İşallah başkanım güzel paralar kazanırsa şu siyasilerden medet ummayı bırakır. Şu rezilliğe bakın resmen siyaset yönetmeye çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akyurt (2 yıl önce)
    Malatyaspor Malatyalı olan herkesindir.Sayın vekilin tv programında söylediklerine bakılırsa Malatyasporun küme düşmemesine üzülmüş gibi bir hali görülüyor.Malatyaspor başkanını ve yönetimini eleştirirsiniz veya sevmeyebilirsiniz.(Benimde eleştirdiğim çok yönü var)Ancak kendisi istemediği sürece bırak git diyemezsiniz.Gitmesinin tek yolu seçimdir ve onun ne zaman yapılacağı bellidir.Siyasilerin maddi desteğine gelince hiç kimse şahsi hesabından destek vermiyor ve tabiki verecekler daha fazla destek olmalıdırlar.Siyasiler sayesinde takım kümeye düşmedi ifadesi ise gerçekten hiç dile getirilmemesi gereken bir konu olup bunun Malatyaspora özgü ve bir lütuf gibi gösterilmesi içler acısıdır.Bir kez daha belirtmek isterim.Malatyaspor herkesin takımıdır.Bu şehrin vekili,siyasetçileri,belediye başkanları,stk.ları kısaca bu şehirin tüm bileşenleri takımlarına destek olmalıdırlar.Siyasiler ise destekleri dışında siyasi istikbal için bu işten ellerini çekmelidirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • hekimhanlı (2 yıl önce)
    Soyadın sayesinde vekil oldun vekil olmadan kaç defa malatya maçına gittin hiç forma aldınmı,Adil gevrekten daha iyi başkanlık yapacak birisi varsa gelsin.bu şehrin çok zengini var istanbul takımlarına sponsor oluyorlar reklam veriyorlar malatyaspora bir kuruş destek olmuyorlar sayın vekil bunlarla görüş bırak külübü adil gevrek yönetsin.Bir kaç maçta gördüm sizi peşinizde bedavacılar maçlara girmenin peşindeler sizde sahaya çıktınız parti şovu yapmaya çalıştınız malatyaspor tüm partilerin üstündedir siyasetçiler elini çeksin külüpten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Sadece soyadı Fendoğlu olduğu için vekil olan Mehmet Celal gitsin soyadının hakkını versin. Malatya için çalışsın. Adil Gevrek bence de yetersizdir başarısızdir. Ama hâlâ Yeni Maltyaspor başkanıdır. Yani Malatya'yı temsil etmektedir. Ayıptır ya. Malatya'nın itibarı ile oynamayın. Bırakın adam takımıni hazırlasın. Malatya hiç bu kadar kötü temsil edilmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap (2 yıl önce)
    Arkadaşlar malatyamızdaki şu yaşanan olaylar nedir biliyomusunuz Türkiye Cumuhuriyeti hükümeti ve muhalefet arasındaki yaşanan olayın tıpkı aynısı yaşanıyo muhalefet henüz ortaya bir aday çıkaramamış çıkaracak gibide hiç görünmeden erken seçim diye tepinip duruyo ama kendi seçmenleri bile kime oy vereceğini bilmediği gibi tahmin bile edemiyo Malatyamızdada kendini siyasetci sanan kişiler başkanlar muhalefet ederek bas bas bağırıyo Adil Gevrek istifa diye ama bizler Malatya spor taraftarına işde adayımız bu kişidir diye ortaya bir başkan adayı çıkaramadan tepinip duruyolar yazıklar olsun sizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (2 yıl önce)
    Bu ne ya siyasetçiler ne zamandan beri spora karışır oldular madem o kadar heveslilet nie başkan adayı olmadılar gına geldi artık rahat bıraksınlar başkan işini yapsın adil gevrek kesinlikle bunlara pabuç bırakmamali 81 vilayet te bir tek malatya da siyasetçiler karışıyor başka illerde böyle bir şey vekil se vakilliğini bilsin gitsin proje üretsin şehrin kalkınması için çaba göstersin demekki bu kadar karişan varki malatyanın tek sorunu spormuş anlaşılan bizim vekiller çaluşmıyoooor al maasşi yat...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (2 yıl önce)
    Gerçek olan şu arkadaşlar beyaz ve zenci kavgası haznedememe sorunu var nalatyanın belli kesimi yıllarca burdan beslendiler plazlandılar az çok bizde muhasebe biliriz e şimdi ki durum bu.. Yani haraç istediler olmadı kulübü kurşunladılar olmadı çaycılar youtubde beş gereksizle canli yayın yaptılar olmadı vekiller çamura yattı olmadı yani sözün özü bu kervan yürüyecek siz bakmayın onlara onların derdi rant arpa kesinlikle dertleri malatyaspor değil adil başkan dik dur sakın eğilme devam adil başkan sakin vazgeçme sen vazgeçersen kulüpten hakketmeyen birlileri gelir alir batırır faturayı sana çıkarır devammm başkanımmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    İhsan Koca'nın futboldan anladığını düşünmüyorum. AK Parti il başkanlığını gereği gibi yapsın. Yapsin ki Malatya'ya bir faydası olsun. Mehmet Fendoğlu Malatya'nın faydasına ne yapmış biri bana söylesin. Malatyaspor bizim sevdamız değerimiz her şeyimiz. Siyasilerin çıkıp tv lerde konuşmaları kessinlikle yalnış. Konuşulacak yerlere gidip konuşma. Sonra dışarıdan gazel oku. Çekin elinizi Malatyaspor'dan. Birini amatöre gönderdiniz bari Yeni Malatyaspor'u rahat bırakın. Adil gevrek takımı şampiyon yapacak değil. Bir gün takım küme düşerse o zaman Adil Gevrek gider. Küme düşmediği müddetçe Adil Gevrek başarılıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Herkesi,19.06.2021 tarihinde Er tv de ,Gündem olay programında Hülya kayanın yaptığı programı seyretmesini tavsiye ediyorum.Sayın vekil,TV de canlı yayına çıktı.Elinde de TFF den,getirdiği belgelerle konuştu.Programa ,Ak parti eski milletvekili Sy. .İhsan koca katıldı.Bülent Tüfenkçide uçak yolculuğu nedeniyle katılamadı ama her iki milletvekilide ,Sayın M.fendoğlunun her söylediğine katıldıklarını ifade ettileri Er tv spikeride bu canlı yayında iddialarda bir yanlış,yalan, hata varsa,adil gevreği yada klüpden birininin yayına katılabileceğini belki 10 kere söylemesine rağmen,her zaman olduğu gibi Adil gevrek ve yönetimden çıt çıkmadı.Şimdi de ortaya çıkıp Futbol federasyonu başkanı Nihat özdemiri bile yalanlıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Bu vekilin Malatya'ya bir gram faydasını sayacak olan var mı? siyaset yapamayınca bu işlerle sempati kazanacağını düşünüyor. Samimi ise herkesin ortak paydası olan Malatyaspor için bir kaç kuruşu kendi cebinden verir veya zenginlerin vermesine aracılık eder. Maçlara bile, peşine taktığı ordusuyla girmeye çalışan birinin doğruluktan bahsetmeye hakkı yok. Ya destek ol, ya da sus.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gaffar Güneş (2 yıl önce)
    Adil gevreği hala savunanlar bir avuçtur ve kesinlikle Malatyasporlu değil sadece çıkar ilişkisiyle bakanlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanılıyorsun yanlış düşünüyorsun Kendime hakaret kabul ediyorum Adil başkanı da seviyoruz sonune kadar malatyalıyım
    0
    0
    Yanıtla
  • uzerime aldım.benim malatyasporlu olmadıgımı ispatlamaya davet ediyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Kulübe zerre kadar katkısı olmayıp çıkıp orda burda dedikodu üretenler bu şehire kötülük yapıyorlar.Bir tane alternatif aday bulamadılar şimdide fitne peşinde koşuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    kulüp başkanı kişiliği karekteri duruşu ile şehri temsil eder .bir takımda başarının olması için şehir taraftar yönetim ve oyuncular aynı duyguları paylaşması gerekir .şimdi başkanın son iki yılda yaşattıklarına bakalım takım geçen yıl küme düştü pandemi nedeni ile kurtulduk sonra başkan çıktı hatalarımızdan ders aldık yanlışlarımız oldu bundan sonra böyle olmayacak dedi bir şans daha verildi .başkan bu şansı da yine iyi kullanmadı son haftaya kadar düşme korkusu yaşadık .oynanan futbol taraftarı mutlu etmedi eğer son 4 maç kala belediye futbolculara ödeme yapmasaydı malatya yine küme düşmüştü alınan futbolculara gelince iyi yaptıkları da var kötü transferleri de var ama bu güne kadar hiç şeffaf olmadı malesef yönetimde kimler var kaç tanesi malatyalı kimin ne görvi var o dabelli değil süper liğe çıktığında borçsuz bir takım var diyen başkan üç yılın sonun da kendisine göre 75 milyon vekile göre 120 milyon benim düşüncemde 100 milyondan fazla bir borç olduğunu ortaya koyuyor başkan neden bu kadar o koltukta oturmak için israr ediyor ben bunu merak ediyorum sizin bir çıkarınız menfatınız yoksa bu kadar eleştirilere rağmen bu koltukta oturma israrınız neden bunu açıklamalı ama açıklayamaz çünkü kulübü babasının çiftliği gibi yönetiyor neden yönetimden o kadar kişi istifa ettti neden genel kurula gidip güven tazeleyip yeni bir yönetim oluşturmuyor bunun cevabını vermeli siz yönettiğiniz bir yerde uygun işler yapmıyorsanız oradan ayrılmak istemezsiniz ayrıldığınız anda orada yaptıklarınız ortaya dökülecek onun için olduğunca burada kalmalıyım mantığı var ben bu yönetimin şehre takıma vereceği hiç birşey olduğuna inanmıyorum dürüstlüğünden şüphem var ve başkan olduğu sürece kimse destek vermeyecek tarftar maça gitmeyecek takımı bir alt liğe düşürüp bırakıp kaçacak umarım ben yanılırım başkan bizi utandırır ama malesf olacaklar bu ayrıca bu tüzük de hemen değişmeli böyle bir tüzük olmaz krallık aynen ülke yönetimi gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    AHMET Arkadaşın görüşüne sonuna kadar katılıyorum işte gerçekler bunlar ama etrafı Bol bol Yağcılar nemalananlar bol keseden atıp tutuyor ama Yemezler Biz gerçek taraftarız bu tutarsızlğın Bir an önce önüne geçilmesini istiyoruz böyle yönetim ancak Dağbaşında olur herşey tutarsız hiç Bir Durum güven vermiyor vermedide herşey arap saçı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet bey sn Başkan bu kulübü 7 yıldır yönetiyor.Şayet çakıp çırpma derdi olsaydı şimdiye kadar çoktan kaçar giderdi.Adil Başkan her ortamda hodri meydan diyor çıksın.ciddi Malatyaspor’un menfaatlerini koruyacak bütün kamuoyunun güveneceği aday bırakayım diyor.Sizin bahsettiğiniz istifalar siyasilerin ayak oyunları.Geçen yıl A.Gücü dışardan 165 milyon destek almış yne de küme düştüler.Dışardan en az desteği alan Malatya,bu bütçe ile şampiyonluğa mı oynamasını bekliyorsunuz.Daha iyisini bulana kadar Adil Başkan başarılı başkandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • sn saim bey kongreye gidip güven tazelemek kötü bir şey değil takımada başkana da güveni artır borçsuz takım aldım diyor şimdi 75 milyon borç var diyor vekil ise borcun 120 milyon olduğunu söylüyor bunun netleşmesi lazım transfer tahtası kapalı diyor ben başkana düşman değilim başkan adayım da yok ankarada yaşıyorum sadece şehrimin takımı iyi futbol oynasın taraftar stadı doldursun zevkli güzel maçlar izleyelim ama iki yıldır taraftar verem oldu takım düştü pandemi nedeni ile kurtulduk bu sene son 4 maçta belediye futbolcu alacaklarını ödemese yine düşmüştü bu şehir bunu hak ediyor mu hatasından ders çıkartan başkan bu ise bu yıl sonuz çok kötü siyasilerin yaptığı gibi bu başkan taraftarı da ikiye böldü spor bir eğlencedir bunu da ayrıştırırsak takım düşer aday varsa çıksın diyorsunuz bu sistemde kim başkan adayı çıkar çünkü adil ceketini koysa kazanacak bir şehrin takım kongresi 200 kişi ile yapılmaz isteyen üye olsun üyelik aidatını 500 tl yap takıma gelir olsun isteyen de aday çıksın ama bunlar işlerine gelmiyor küçük olsun benim olsun mantığı başkan başarısız taraftar iş adamları çekil diyor bu çekilmem diye diretiyor kardeşim burada bir menfaat temin etmiyorsan çıkar istifa edersin ve tekrar adayım der çıkarsın millet de seni istiyorsa tekrar seçilirsin bu kadar basit
    0
    0
    Yanıtla
  • başkan önce yönetimi ben kongreye götüreceğim ve yeniden aday olacağım desin aday çıkmazsa yine kendisi seçilir aday çıkarsa bir yarış olur taraftar da sesini çıkartamaz adam kongreye gitti kimse çıkıp aday olmadı der ben de yöneticilik yaptım kamuda çalıştığım kurumda baktım başarısızlık görünüyor hemen istifamı verdim bu bir erdemdir yapılması gereken de budur arkadaşlarım bana lütfen istifa etmeyin dediler ama ben istifanın doğru olacağını kurumların zarar görmemesi gerektiğini söyledim şimdi malatya spor yönetimi de başarısız istifa ederek erdemli bir duruş sergilemeli başkanlığa aday çıkar veya çıkmaz onu bilemeyiz en kötü belediye devralır ve şefaf bir yönetim olur taraftar takıma sahip çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sayın Fendoğlu Sultansuyu harasındaki sağlam binalara usulsüz olarak yıkım kararından sonra önce karşı çıkıp, sonra oraya gidip kararını değiştirdi. İşte o zaman bana göre artık bu şehrin vekili olmadığını tescil etti. Sayın Gürkan da Sultansuyunun değerli tarım arazisine beton santrali kurulmasına ne zaman olur verdi, işte o zaman bana göre artık belediye başkanlığı bitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (2 yıl önce)
    Malatyasporumuza hep birlikte destek olmalıyız. Bu takım bunların babasının malı değil! Sakız gibi ağızlarına almalarına taraftar olarak tepkimizi koymalıyız. Artık hasetlik yapmayalım, yeter. ‘Kravatlılar gider, atkılılar kalır.’ 2006’da düştük 2016’da 10 yıl sonra ne zorluklarla döndük. Bir daha düşersek kim bilir ne zaman çıkarız... Hep birlikte destek olmalıyız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Niye ozurdilesin.Malatyaspor sıfır borç ile teslim edildi ama borçlu klüp oldu hatta ne kadar borcu var ki sayamiyorlar yani iyi yönetilmeye birklup için neden ozurdilesin vekil.Yonetim malatyalilardan özür dilesin.Cas daki dosyaları hallettim.transfer tahtasını açsın sonrada istifa etsin.Sosyal medyadaki yagcilarinizada sınırlarını bilmelerini söyleyin hadlerini bilsinler nede olsa onların sahipleri sizsiniz bağlı oldukları karınlarını doyurduklari sahiplerine bağlı kalmayı öğretin hadlerini ve sınırlarını bilsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)
    Dün tüm Türkiye bir kongre takip etti 5 Başkan adayı vardı biri demokratik olarak yapılan seçimi kazandı. Gelelim Malatyaspor’a yıllardır aynı terane.Aday çıkmıyor, sürekli siyasetçilerden medet umuluyor.Başkan ve yönetimi bilançosuz ,hesapsız kulüp yönetiyor dedikoduları,varsayımları.Acziyet , kifayetsizlik,basiretsizlik her yeri sarmış.Koltuğa yapışan ayrılmıyor, ayrılamıyor.Koca şehirden Başkan adayları çıkamıyor.Biz bunları daha çok konuşuruz.Vesselam ne hak edersen onu yaşatırlar.Unutma sen bu hallerinle busun, böylesin.Kendini eleştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yeni malatya spor siyasetin kolesi degildir 3 milyon malatyanin takimidir zamani geldiginde malatyalilar sandikta kisilere cevap verir
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel Kyc (2 yıl önce)
    Sayın Fendoğlu Bana göre Sizde vekilliğinizi güzel yapamıyorsunuz, peki Siz neden istifa etmiyorsunuz neden Malatya lıların duyguları ile oynuyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Siyasetten yeteri kadar nefret ettik. Lütfen,spora siyaset karıştırmayın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    09 Ocak 2021 Cumartesi tarihinde Kayseri de oynan Hes Kablo Kayserispor 1 - 0 Helenex Yeni Malatyaspor Maç sonrasında MHP kayseri Milletvekili Mustafa Baki ERSOY'ün Malatya Sporu 1-0 yenen Kayseri sporumuzu tebrik ediyorum diye attığı twitti beğen daha sonra gelen tepkiler üzerine bunu beğenisini geri alan kişi MHP Malatya milletvekili olamaz. Yeni Malatyaspor içinde bu vekilin geçmişte söylediklerini kendisi çok iyi biliyor. O hiç bir zaman Yeni Malatyaspor taraftarı olmadı şimdi siyaseten kendine rant edinmek istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt lu (2 yıl önce)Zafer isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum. Fendoğlu. Y. Malatyaspor dan elini çek. Tesadüf vekilliğine bitecek zaten az kaldı. Sen olursan MHP ye oy yoookkk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (2 yıl önce)
    Malatyasporu 2. Ligden alıp süper lige çıkaran adil gevrek değil mi ? Peki bu süre zarfında vekilimizin desteği var mıydı malatyaspora? Sosyal medyayı manipüle ederek adil gevrek başarısız algısı oluşturmaya gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    İnsan kaçakçılığı yapanlar hakkında da Malatya Valiliğinde ve iç işleri bakanlığında belgeler toplayarak bir tv programı yapaydınız Sizi o zaman takdir ederdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gaffar Güneş (2 yıl önce)erol isimli kullanıcı yorumuna
    Adil gevrek istifa , tutunacak bir yeriniz kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Vekil Bey size soruyorum. Yıl 2021 olmuş Malatya'nın çevre yolu yok (En yakın il Elazığ çevre yolu biteli nerdeyse 10 sene oldu) Şehir içi trafik içler acısı,tek bir beylerderesi köprüsü var alternatif için hangi yılın yatırım programına alınacak... Vekil olarak seçildiğiniz günden beri Malatya'ya hangi yatırımın gelmesini sağladınız ve kaç kişi istihdam edildi. İlimizde bulunan yabancı misafirlerle ilgili ne düşünüyorsunuz. Bunları çokca yazarak artırabiliriz.Aslında herkes herkesi görüyor.Ve bir sonraki seçimlerde bunun yansımasını da göreceksiniz. Bu yüzden Adil Gevreğ Malatyasporu herkese rağmen ve imkansızlıklara rağmen çok iyi yönetti.Ve takımı aldığı yer belli getirdiği yer belli bunun adı Malatya için başarı peki Malatya için sizde yaptıklarınızı açıklayın şeffaf olun,bakalım sizinkisi başarı mı yoksa Başarısızlık mı ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Bayındır (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun sayın vekilim üslubumuz hic iyi degil malatyaspor başkanına bu şekil hitap edemessiniz malatyaspor hepimizin yazıklar olsun bizi kimler yönetiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kumaşçı esnaf (2 yıl önce)
    Sayın vekil hem bulunduğun partiye hemde malatyaspora zarar veriyorsun vekil olarak zerre kadar malatyaya faydan olmadı bu şehir seni istemiyor lütfen istifa et herkes senden kurtulsun yaptığın konuşmalarla davranışlarınla soyadına yakışmıyorsun senin gibi hareket eden diğer vekiller ve çevreniz böyle devam ederseniz şehirde gittiğiniz yerde yuhalanırsınız yeter artık düşün malatyanın yakasından vekil olarak bir faydanız yok çalışan insanlara engel olmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Vekil Bey sizlerin yaptığı siyaseti beğenmeyen insanlarda var.İyi yönetemiyorsunuz diyen insanlar var neden bırakıp gitmiyorsunuz.Neden istifa etmiyorsunuz. Adam sizinle aynı düşünmek zorunda mı artık şu inadı bırakın da destek olacaksanız olun olmayacaksanız da sandıkta isteyen Adil Gevreğ'e isteyen size oy verir.Herkesin seçimi yaklaşıyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    İhsan koca ve Mehmet fendoğlunu kınıyorum Kongre yapıldı gidip orda sorsaydınız ya Çıkarılmış bilançoları isteseydiniz Biriniz ben muhasebe bilmem derken mali müşavir gibi davranır Bir diğeriniz şeffaf olmadığı için son iki kongreye katılmadım dersiniz Eğer sahip çıkmak gibi bir niyetiniz varsa Bunu açık bir dille kongrede söz alır sorarsınız Muhatabı çıkar cevap verir yinede tatmin olmadınız o zaman çıkar konuşursunuz Ayıp bu üsluplar ne demek m. Ali Aydınlar dan randevu alamıyor gibi bir söylemde bulunmak O zaman bırakın siyasi fikirlerinizi 6 vekil ve bld başkanları ve il başkanları Malatya spor için bir araya gelin faydalı bir iş yapın Malatya ve Malatya spor hepimizin Tüm bunlara rağmen adil gevrek yapmaz yapamaz ise hep birlikte bir araya gelin Bi yönetim bulun adil gevrek gitsin Kayyuma kalsın ne demek bunu söylemeye diliniz nasıl varıyor Bakın Eskişehir ve Denizli kulüpleri kapıya kilit vurmak üzere Malatyamız da aynı duruma mı düşsün Hadi bakalım kulüp sitesinde yapılan açıklamaya ne diyeceksiniz ıspat edemzseniz özür dileyin demişler Ya ıspat edin ya özür dileyin ne yaparsanız yapın Malatya spor için bir araya gelin siyasetin dışında tutun Biz taraftarlar bunu ister bunu bekleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap (2 yıl önce)
    arkadaşlar asla Adil Gevrek yanlısı değildim ne zamanki istanbulda koskoca üç belediye başkanı 4 tane vekil il başkanı işadamlarınıda kandırarak istanbula topladılar koskoca şehrimizin malatyasporumuzun onuruyla oynayarak tüm camiaya rezil ettiler rezil oldular işde o andan itibaren artık Adil gevrek taraftarı oldum. sonuç ne çıkdı biliyomusunuz Adil Gevreğe istifa et takımı bırak ya siz zaten bunu her ortamda söylüyosunuz istanbulda toplanmaya ne gerek vardıki özellikle fanatik Beşiktaşlı vekil vekil olmayana kadar malatya spor maçlarına kaç kere geldin kaç bilet aldın eminimki bir pasoligin bile yok yani malatya spora en ufak bir katkın olmamış çıkmış başkana istifa et diyosun başka hiç bir işle meşgul olmuyosun şehrin en ufak bir sorununa bile şimdiye kadar el atmadın ilaç olmadın çıkmış tek uğraştığın şey başkan istifa etsin diyosun neden etsin başkanda çıkıp derki sende bu memlekete en ufak bir katkın yok vekillikden istifa et dese ne dersin Senin vekil olmadan önce beşiktaşlılar derneği kurarak şehirde malatyalı olmayan beşiktaş taraftarı üst makamdaki kişileri toplayıp onlarla yemekler toplantılar yaparak beşiktaşın temsilciliğini yaptığın dönemler Malarya spora hiç bir yakınlığın yokdu ne olduda vekil oldukdan sonra Malatyasporla haşır neşir olmaya başladın ben söyliim türübündeki taraftara şirin görünmek için kendini alkışlatman için ama oda olmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)abdulvahap isimli kullanıcı yorumuna
    ikide Bir Beşiktaş Beşiktaş kafanıza Beşiktaş kadar DAŞ Düşsün belekim Kurban olun siz Beşiktaşa çatlayın Patlayın emi nekadarda çok Çekemeyenler kıskananlar varmış Şampiyon Beşiktaş Bizim Başkan Görsün örnek alsın Takım nasıl yönetilirmiş sevgiyle tutkuyla onların geliri çok diyeceksiniz Herkesde diyor Bizimde kasamız Dop doluydu nolduysa birden bire Gırtlağa kadar Borç Batağında olduğumuzu açkladılar ŞOK ŞOK ŞOK devamı az sonra yani yeni sezonda daha neler neler yaşayacağız Allah Bilir en Büyük MALATYASPOR ve Taraftarlarıdır saygılar onlara
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)Çavuşoğlu isimli kullanıcı yorumuna
    malatyaspor taraftarı olarak iyi dileklerinize teşekurederim de bjk kadar niye başima taş duşsun onu anlamadım ayrica vekilimiz zaten bjklı .
    0
    0
    Yanıtla
  • Soruyorum kasa doluydu diyorsunuz,kim kasayı dolu teslimetti? Sanırım sizde Beşiktaş tutkunusunuz.Beşiktaş’a şampiyonluğuna diyecek birşey yok.Ancak Malatya’lı olupta Beşiktaş’ı tutmak kabul edilecek durum değil.Adil başkana bu düşmanlığınız neden?Daha iyisini bulana kadar en iyisi bizim Başkan .
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (2 yıl önce)
    kardeşim herkes haddini makamını bilecek yapılan saygısızlıktır vekil beyin severim kendisini ama yakışıksız durum.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sayın vekil öncelikle aşıklısı olduğu Beşiktaş’ı ile halmehal olsun.Yeterince bilgilenmeden Malatya ve Malatyaspor ‘a verebileceği zararları iyi hesap ederek düşünerek hareket etmesini düşünmekteyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Arkadaş nasıl bir memleketimiz var anlamak çok zor.Adamlar yabancı futbolcu getirir saatçi dersiniz,adamı iyi paraya satarlar Maradona dersiniz.Önce herkes kendine baksın kaç defa bilet aldın maça gittin kaç defa forma aldın takıma destek oldun.Bu takıma Mehmet Ali Aydınlar da gelse aynı gün karalamaya başlarız.Adil gevrek yanlısı değilim ama adam tas olsa çatlardı. İçimizdeki irlandalilar yüzünden takım başarıya gidemiyor.Su takıma birde destek olmayı deneyin mevcut başkana destek olun.Takim hepimizin takımı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Lemü lümü bırak Her hafta sonu Malatyaspor severlerin saçını başını yoldurduğun yeter artık ne hocalarla uyumun var ne basınla nede Taraftarlarla istenmiyorrrrrrrssssuuuunnn neden o koltuğa yapıştın Sayın fendoğlunun dediği doğruysa WhatsApp bile kulanmasını bilmediğini söylemişsin Biz Malatyalılar Malatyaspor taraftarları Vizyonu yüksek Şeffaf Herkesle barışık herkesin güvenip inandığı sevdiği Bir BAŞKAN istiyoruz seni değil yeter artık çektirdiğin çile
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Çavuşoğlu vizyon ne demek açıklarmısınız.Sanırım 2. Lig’den takımı süper lig’e taşımak,Süper lig’de tutup Avrupa arenasına taşımak,(Pandemi ve bazı ihanetler nedeniyle geçen yıl istenmeyen netice alındı) Ucuz maliyetle futbolcu alıp iyi paralara satmak mı vizyonu düşürüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Sayın Fendoğlu nun amacı ne? Destek olmak mı köstek olmak mı? Birilerinin borozanlığını yapıyorsa ayıp ediyor. Bu takım tüm Malatya nın takımı ama vekil yanlış yapıyor. Biz ondan daha yapıcı bir yaklaşım beklerdik. Sayın Fendoğlu gerçek çi ol. Başkalarının sözü ile hareket etme. Kaybeden sen olursun. Saygılar.
    0
    0
    Yanıtla