SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Youssuf'u Ne Karşılığı Sattı?

0
Güncellendi - 2021-02-01 21:31:23
YMS, Youssuf'u Ne Karşılığı Sattı?
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, Burundili futbolcu Youssouf Ndayishimiye'nin Medipol Başakşehir'e transferinin 2,15 milyon avro bedelle ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında gerçekleştiğini bildirdi.

Sarı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından, Ndayishimiye'nin Medipol Başakşehir'e transferiyle ilgili açıklama yapıldı.​​​​​​​

Açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Youssouf Ndayishimiye'nin transferi konusunda Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile 2,15 milyon avro bedel ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığı anlaşmaya varılmıştır." denildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • yavuzca (3 yıl önce)
    bu nasıl haber başlığı böyle.. sattı! açıkçası malatyahaber sitesinin spor haberleri departmanı gözden geçirilmeli. Malatyahaberin diğer haberlerinde ki kalite sapora da yansımalıdır. Malatyaspor 7 tane transfer yapmış, futbolculara dair bir genel değerlendirme, bir bilgi yok. Takım maç yapacak, rakip takım ile ilgili kim cezalı kim sakat gibi bilgiler yok.. Malatyahaber yönetimi spor departmanını gözden geçirmelidir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    İşte şimdi ADİL başkanımızı tebrik ederim. GS ya düşüğe vermedi en azından.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Umutlara bir yıl daha anlaş başkan o bizim nazarligımız.. başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Malatyaya ilk geldiğinde saatçı diyen futbol ordünaryüsleri neden kafanızı kuma gömdünüz.Maliyetinin yüzde kaçı kadar kazandırdı kulübe.Yeni gelenlerdende bir SAATÇI daha çıksa fenamı olur.Hasetliğin nifağın faydası yok kimseye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Helal olsun Mehmet Bey Bu takımın çok bilmiş ve takımına destek olmayan,her zaman olumsuz eleştiri yapan bir taraftar topluluğu var. Ara transferde onları da biz satamazmıydık;)) kurtulurduk..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalî (3 yıl önce)
    19 luk jospin transferi yusufun yerini doldurur yusufa cok benziyor.rakipler farketmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Başkan en iyisini yapiyo helal olsun adam asgari ücrete oynattığı oyuncuyu iyi parlatti satmak istemedi ama para bulamayınca satmak zorunda kaldı başkanı çok başarılı buluyorum ama başkan ön libero da boşluk oluştu inşallah takım kendi için de bu açığı kapatır kadrosu iyi olan değil futbolculara zamanında para ödeyen takım ligde kalacak başarılar malatyasporum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Klüp başkanı bu işi iyi yapıyor ancak ne hikmetse klüp hep borçlu.Yani Klübe yansımasına bakmak lazım.Boutaip,sadık,azıbuike,aleksiç,guilherme,bifouma ve youssef satışlarından 9 milyon euroya yakın para kazanıldı?Transferlere hep ligin en az para harcayan 3 takımından biri olduk.Şimdi insan düşünmeden edemiyor.Bu klüp arabasını satacak kadar nasıl borca batıyor ?Akıllara zarar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok kafa yorarsan bulursun.Bu iş otobüs hesabı gibi değil.Ortalığı karıştırma gayreti içinde olanlar var gerçek taraftar bu tuzağa düşmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu dünyada taraftarlığımı sorguluyacak en son kişisin.İstanbuldan yayın yapıyorsun.Ben malatyadayım.O otobüs hesabı klübün gelir ve giderini hesaplanmaktan daha zordur.Kimin kimi tuzağa düşürdüğünü daha geçen yıl gördük.Klübün mali durumu ne oldu dediğimizde neden zorunuza gidiyor?Hesap veren yönetim istemeyiz niçin sizi rahatsız ediyor?Bu durumda kim gerçek malatyasporlu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Transfer tahtası kapalı...Transfer yapamıyoruz...oda başkanımız sayesinde bunuda alkışlayın..
    0
    0
    Yanıtla
  • 6 tane aynı yusuf gibi gelecek vaat eden oyuncu alındı . Gidip cueva barazite gibi oyuncular alıncağına böyle daha iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    zaten oynadığı mevkide problemimiz vardı. Yerine kimse alınmadı muhtemelen. Umarım küme düşmeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Adil Başkan ve ekininin başarısı. 50 kağıda alıp 2015 e satmak çok çok büyük başarıdır. Malatya taraftarı olarak bu büyük başarıyı alkışlıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru söylemişsiniz çok büyük kar ancak yerine tranfer yapılsaydı. Neyse devre arası transfer yapmayıp bunun yerine orta sahada boşluk yaratılmış oldu. Çıkıp biz oynarız artık. Olmadı hamza hocam umut u göbekte oynatır
    0
    0
    Yanıtla