SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz ve Futbolculardan Bayram Mesajları

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz ve futbolcular, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, bayramı tebrik ettiler. 

Yeni Malatyaspor’un sosyal medya hesabında yayınlanan video ile teknik direktör İrfan Buz ve futbolcular kendi seslerinden bayram mesajı verdiler.  

Kaleci Ertaç’ın “Mutlu bayramlar” mesajıyla başlayan Yeni Malatyaspor’un bayram mesajında Teknik Direktör İrfan Buz, “Bütün İslam alemine  iyi bayramlar diliyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum. Aynı zaman da  aileme. Sevdiklerime tabii ki Malatya’ya buradan sevgilerimi gönderiyorum. İyi bayramlar.” dileklerini iletti.

Mısırlı oyuncu Karim Hafez, “Mutlu bayramlar Malatya”, İngiliz oyuncu Stevie Mallan, ”İyi bayramlar Malatya” şeklinde bayram mesajı verdiler. 

Yabancı futbolcularda Türkçe ifadeyle “Mutlu bayramlar Malatya” şeklinde bayram tebriğinde bulundular.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Başta irfan buz ve futbolcuların şahsında butun Malatyalılarinkurban bayramını tebrik eder iyi bir sezon geçirmamizi diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    Bir kişi hariç hepinizin Bayramı mubarek olsun iyi Bayramlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Sizlere de hayırlı bayramlar, Dünya küçük Adem Büyük sana ayrıca selam eder bayramını kutlarım ailenle beraber sağlık mutluluk içersinde nice bayramlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Sizlerinde bayramınız kutlu mutlu sağlıklı huzurlu geçmesini diliyorum büyüklerimizi unutmayalım kabirleri i ziyaret edelim menaviyatimizi kaybetmeyelim..ligde kalmak dileğiyle şampiyonluklar onların olsun.
    0
    0
    Yanıtla