SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin 2 Futbolcusuna ABD ve Avrupa'dan Talip

0
Güncellendi - 2021-05-24 02:58:32
YMS'nin 2 Futbolcusuna ABD ve Avrupa'dan Talip
A- A+ PAYLAŞ

Bir önceki sezonda Süper Lig'de düşmesine karşın, koronavirüs nedeniyle 1 yıl için 'Süper Ligde küme düşme uygulaması yapılmaması' yönündeki Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararı ile Süper Lig'deki varlığına devam eden Yeni Malatyaspor, 2020-2021 Sezonu'nda sancılı bir süreç geçirdikten ve ligde kaldıktan sonra, yeni sezon kadro yapılandırması hazırlıklarına başladı.

Olağan Mali Kongresi'ni 5 Haziran'da yapacak olan Yeni Malatyaspor, yeni sezonun kadro planlaması için, ligin son maçından sonra 1 yıllık sözleşme imzaladığı Teknik Direktör İrfan Buz'un oyuncularla ilgili raporu ve sözleşmesi biten oyuncuların durumu doğrultusunda çalışma yürüten Yeni Malatyaspor yönetimi, sözleşmesi devam eden bazı futbolculara gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.

Görevde geldiğinden bu yana, takımın en önemli ve kritik oyuncusu da olsa değerini bulan futbolcuyu satmayı bir yönetim tarzı olarak yürüten Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gevrek'in bu tutumunu sürdüreceği belirtiliyor.

"Hadebe için 2 ABD Kulübü ve Avrupa Kulüpleri Devrede" iddiası

Güncel durumda, takımın en iyilerinden stoper Hadebe için Amerika'nın Houston Dynamo FC'nin kayda değer bir teklif sunduğu, ayrıca aynı oyuncu için bir başka ABD takımı  DC United'ın da nabız yokladığı kaydedildi.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın aktardığı bilgiye göre, Hadebe için MLS ekibi Houston, resmi transfer teklifini YMS Yönetimi'ne sundu. Salim Manav'a göre, "iki kulüp arasındaki görüşmeler olumlu bir şekilde devam ediyor".

"Hadebe için sıraya girdiler"

Fanatik Gazetesi ise, ABD kulüplerinin yanı sıra bazı Avrupa kulüplerinin de Hadebe'yi istediği, bu nedenle Yeni Malatyaspor'un en iyi teklifi verecek kulübü beklediği belirtilerek, "Hadebe için sıraya girdiler" başlığını kullandı.

Teenage Hadebe'nin YMS ile 30 Haziran 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Granada CF Karim Hafes'le ilgileniyor

Kariyerinde İspanya'da oynamak hayali olduğunu açıklayan Yeni Malatyaspor'un Mısırlı oyuncusu Karim Hafes ile de İspanya- Granada merkezli, Endülüs özerk bölgesinde bulunan Franada CF'nin ilgilendiği iddia edildi.

Karim Hafes'in de Hadebe gibi YMS ile 30 Haziran 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Tetteh'in Türkiye'deki yeni adresi Gaziantep FK olabilir

Yeni Malatyaspor'da kiralık oynayan ve kiralam sözleşmesi sona eren Sparta Prag'ın oyuncusu Tetteh ile ise Gaziantep Futbol Kulübü'nün ilgilendiği belirtiliyor.

Gaziantep FK'nın yeni Teknik Direktörü Erol Bulut'un, Tetteh için kulüp yönetimine olumlu yönde rapor verdiği kaydedildi.

Rizespor ve Giresunspor Fofana ile ilgileniyor

YMS'de sözleşmesi biten bir başka oyuncu oyan Moryké Fofana ile de Karadeniz kulüplerinin ilgilendiği ileri sürüldü. Çaykur Rizespor ve Süper Lig'in yeni takımı Giresunspor'un YMS'de sözleşmesi biten sol kanat oyuncusu Fofana'nın menajeri ile görüştükleri belirtiliyor.

YMS Lens ve Candeias'ı transfer ajandasına aldı

Yeni Malatyaspor'un ise Karagümrük'te kiralıktan dönen Beşiktaşlı Jeremain Lens ve Süper Lig'den düşen Gençlerbirliği'ndeki sözleşmesi biten kanat oyuncusu Daniel Candeias'ı transfer ajandasına aldığı kaydedildi.

Lens'in piyasa değeri 600 bin Euro, Daniel Candeias'ın piyasa değeri ise 500 bin Euro görünüyor.

Bundesliga 2'nin gol kralı da YMS'nin radarında

Bundesliga 2'de gol kralı olan Serdar Dursun'un da Yeni Malatyaspor'un radarına girdiği, ancak bu oyuncu için, Real Mallorca ve Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kulübün teklif sunduğu, bu nedenle transferde güçlü bir rekabet ortamının oluşacağı kaydediliyor.

Hadebe'nin yerine Sadık mı dönüyor?

Bu arada Hadebe'nin satılması durumunda, yerine, Fenerbahçe'den Sadık Çiftpınar'ın transferinin gerçekleşebileceği de iddia ediliyor.

Transferde, Aytemiz Alanyaspor'la sözleşmesi biten Ceyhun Gülselam'ın da adı Yeni Malatyaspor ile anılıyor.

Düşen takımların bazı oyuncularıyla görüşmeler yapılıyor

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in, Süper Lig'den düşen diğer takımların bazı oyuncular ile de görüştüğü ileri sürülüyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Lens ikinci isaac Dia faciası olur.böyle lades transferlerden yeterince dilimiz yandı.hiç gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Lens ve onun gibileri bitmiş, Türkiye'deki takımlardan ne kopartırsam kar deyip duruyorlar. İnşallah almayız. Adam bittik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    ALLAH aşkına.., hırslı, azimli, canını dişine takan, inatçı futbolcuları bulun.. Sn. İrfan BUZ, sana bu yakışır.! Mecalsiz, iki koşuda kesilen, düşen, hakeme dk. Bir.. Doksan dakika hakemle haşırneşir olan adamdan hayır gelmez.. Forması ve arkadaşları için mücadele eden adamlar olacak.. Aksi taktirde uyutmaca olur, o da bize yakışmış az, değilmi Sn. Yönetim.. Haaa.. Birde Futbol EMEKÇİSİNİN hakkını lütfen teri kurumadan ödeyin.!!! Kolay gelsin.. Sağlık ve huzur DİLEKLERİMLE yeni sezonda BAŞARILAR.. Selamlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal Kocabıyık (2 yıl önce)
    Adil gevrek ve yönetimi geçen yıl yaptığınız gibi takım en iyi oyuncularını yine mi satacaksınız sonra Umut Semih Kubilay ahmet ıldız Olcay vb.leri mi getireceksiniz? Ya bırakın gidin siz kulüp yönetemiyorsunuz siz resmen takımı küme düşürmek için uğraşıyorsunuz, ayrıca Malatya san gitmiş sadık azubuke Murat gibi oyuncuları getirmeye çalışıyorsunuz o oyuncular iyi olsaydı gittiği takıma faydaları olurdu çöp transfer fizyonunuzla siz bu kulübü küme düşürürsünüz bırakın gidin kendi işinize gücünüze köydeki tarlanıza bakın sizden olmaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Umarım Lens gibi futbolculuğu bitmiş bir adamı almayız.Dusen takımlarda çok iyi futbolcular var.Oberman,Emrah Başsan gibi ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Yine elimizdeki iyileri satıyoruz...ve yoldan geçenleri topluyoruz...bonservis çoğunlukla ödemiyoruz.. fakat yine borc icindeyiz..ben bunu cozemiyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (2 yıl önce)
    İlk 5 hedefimiz deniyor transfer haberlerine bakıyoruz her zaman olduğu gibi iyiler gidiyor kötüler gelecek gibi..Yani bu idare ile bu taraftarın yüzü zor güler.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    mali kongre yerine genel kongre yapılmalı o borçla aldığın takımı 2019-2020 borcumuz 59 milyon 746 bin liraydı şuanda da ne kadar bilinmiyor adil gitmeli yeter iki sezondur bize çekmediğin azap kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı ilbak (2 yıl önce)
    Anlamadığım bir nokta var Malatya Haber olarak Yeni Malatyasporla ilgili verdiğiniz her haberde sürekli geçen seneki düşmeden bahsederek ne demek istiyorsunuz. Sürekli bunu insanların gözüne sokmanın ne anlamı var. Bir Malatyalı olarak bundan rahatsız oluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Yönetim araştırmanızı iyi yapın, sakın gaza gelmeyin, Hadebe gibi oyuncuları Afrikadan ucuz ucuz getirip bir yıl sonra da istediğiniz rakama satın. Hem Malatyaspor kazansın hem de siz başkanlığınızı sürdürün. Bir de elinizdeki kaliteleri satarken Malatyaya boş kof futbolcu getirmeyin. Düşmüş takımların oyuncularına ise sakın heveslenmeyin. Getirin oynatın kazanın satın Malatyaspor kazansın
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    O zaman borcumuz artacak demektir!
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Şimdi satmazsak sezon sonu bedavaya gidecekler.pandemiden dolayı maçlar seyircisiz oynanınca kulüplerin tribün gelirleri sıfıra düştü.bizim gibi eti budu belli Anadolu kulüplerinin değirmeni döndürebilmesi için bu şartlar altında mutlaka futbolcu satarak gelir elde etmesi kaçınılmaz olmuştur.ama yerlerine alınacak oyuncularında gelecek vaadeden genç kaliteli isimler olmalıki bu devran dönsün.yoksa yaşı geçmiş gözden düşmüş oyuncuları alarak yine kabus görmemize sebep olur.aman dikkat!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Benim kendi değerlendirmemdir, takımda mutlak olması gereken futbulcular; Adem, Hafez, Ertaç, Hadebe, Wallace, Fofana. Yani bunlarıda bir satma artık Adil Gevrek... Sata sata adam bırakmadın... 2 yıldır bu satma mevzusu yüzünden takım ne hale geldi... Satsakda borç oluyor satmasakda bari bu seferde satmaaaa be Adil Gevrek.
    0
    0
    Yanıtla