SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Defans Kademesine Genç Takviye

0
Güncellendi - 2021-07-30 00:27:21
YMS'nin Defans Kademesine Genç Takviye
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Başakşehir'in genç oyuncusu Muhammed Emin Sarıkaya’nın 1 yıllığına kiralık olarak kadroya dahil edildiğini açıkladı.

Yeni Malatyaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Malatya temsilcisi, 19 yaşındaki sağ bek Muhammed Emin Sarıkaya’nın 1 yıllık geçici transferi konusunda Başakşehir ile anlaştı.

Yeni Malatyaspor, sosyal medya paylaşımında, “Kulübümüz, 19 yaşındaki sağ bek Muhammed Emin Sarıkaya’nın 1 yıllık geçici transferi konusunda Başakşehir FK ile anlaşmıştır. Hoş geldin Muhammed” ifadelerine yer verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    Sayın,Başkan, Bir tane ,aklı başında transfer varmı!!! Bu adamlarla lig sonuncusu olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Göreceksiniz bir tek maç oynamadan sezon sonunu getirecek.Hadebe ayarında bir oyuncu bulamazsak bu kadro sezon sonunu getiremez.böyle abuk sabuk transferlerden hala dersimizi almadık herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • H. EREN (2 yıl önce)
    Malatyaspor sayın yöneticilerine sesleniyorum.Önümüzdeki yıl ligin gayet çetin geçeceği belli oldu.Taraftarlar olarak artık diken üzeerinde yaşamak istemiyoruz.Lütfen şartları zorlayarak ,kendini isbat etmiş en az üç futbolcu daha transfer ediniz.Böylece vefalı Hocamızın da eli güçlenmiş olur.Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Bu transferin kulüp adına niçin yapıldığını anlayamadım.Banko oynayabilecek kapasitede ise böyle genç oyuncuyu Başakşehir neden versin pişmesi için başka takım mı yok? Gerçekten faydalı olacaksa bonservisi ile birlikte alınması daha iyi olmazmıydı?
    0
    0
    Yanıtla