SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin, Denizlispor'la 7'nci Randevusu

0
Güncellendi - 2020-11-06 07:19:29
YMS'nin, Denizlispor'la 7'nci Randevusu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin sekizinci haftasında 8 Kasım Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce 6 kez karşılaşırken, bu karşılaşmalarda Denizlispor’un üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig’de 8.hafta karşılaşmasında Yeni Malatyaspor, Yukatel Denizlispor’u konuk edecek. Mücadele 8 Kasım Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Yeni Malatyaspor ile Yukatel Denizlispor daha önce 4’ü TFF 1.Lig, 2’si Süper Lig olmak üzere 6 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 3’ünü Denizlispor, 2’sini Yeni Malatyaspor kazanırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Denizlispor ilk olarak 2015-2016 sezonunda TFF 1.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonunun 9.haftasında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Denizlispor 2-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Denizli’de oynanan karşılaşma ise 2-0 yeşil siyahlıların üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki ekip, 2016-2017 sezonunda bir kez daha TFF 1.Lig’de karşılaştı. Sezonun 3.haftasında Denizli’de oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise Yeni Malatyaspor 3-1 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Yukatel Denizlispor, bu kez 2019-2020 sezonunda Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun 7.haftasında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 5-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Denizli’de oynanan karşılaşma ise 2-0 Yukatel Denizlispor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız