SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Genç Oyuncusu Avrupa'nın Gündeminde

0
Güncellendi - 2021-06-02 05:32:32
YMS'nin Genç Oyuncusu Avrupa'nın Gündeminde
A- A+ PAYLAŞ

Filiz lisansını 2013 yılında SHÇEK Spor'dan alan ve 2014 yılından itibaren Yeni Malatyaspor'da U17 ve U19 Gelişim Ligi oyuncusu olarak oynayan, geçtiğimiz yıl ise profesyonelliğe geçiş yaptırılarak YMS ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 17 yaşındaki Burak Efe Yaz'ın Hollanda ve Belçika ligi takımları tarafından izlendiği ve bu kulüplerin  transfer ajandasına alındığı iddia edildi.

transfermarkt.com.tr'de yer alan haberde, Hollanda ve Belçika kulüplerinin YMS ile Burak Efe Yaz için temasa geçtiği, ancak Burak'ın A takım planlamasında yer alması nedeniyle, en az 1 yıl YMS A Takımı'nda oynadıktan sonra, kulübe bonservis bedeli kazandırdıktan sonra ayrılmayı öncelediği belirtildi.

Burak Efe Yaz, profesyonelliğe geçtikten sonra, Yeni Malatyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası maçlarının ikisinde, Süper Lig maçlarının ise sadece birinin kadrosunda yer aldı.

YMS'nin 2 Kupa maçında ve 1 Süper Lig maçı kadrosunda yer aldı

Etimesgut Belediye ile 25 Kasım 2020 tarihinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı kadrosunda yer alan Burak, bu maçta oyuna dahil olmadı. 15 Aralık 2020 tarihinde oynanan Hekimoğlu Trabzon maçında ise sadece 14 dakika süre aldı.

Burak Efe Yaz, Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor - Karagümrük maçının kadrosunda yer aldı ama oyuna dahil olmadı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • FFM (2 yıl önce)
    Hazıra alışmak bu da bir örneği Yabancı olsun en az milyon üzeri Ücreti olsun halkın parası avurpaya afirkaya gitsin Fb gs bs trabzon bir veya iki yerli onbirde oluyor bu takımın başarısı olmasın olmazda Başarı milli takımda Bizim gençlerin yolunu kesmek Vatan hayınıyla eş anlama gelir Bizim gençler dünyanın en iyisi malesef yabancı hayranlığı içimize işlemiş o hastalıkta kurtuldumu her konuda iyileşme Olur kalkınma olur
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (2 yıl önce)
    38 lik adamı oynat sonrada alt yapıdan bahset
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Bu gençlere güvenecek teknik direktör aranıyor.Biraz cesaret ister.Hemen gönderin .
    0
    0
    Yanıtla
  • bilir kisi (2 yıl önce)
    algi yapiyorlar medya ile. ortada bisi oldugu yok. cok iyi oyuncu olsa idi ilk 11 de oynardi. adilin algi operasyonu.. 1 tane uzaktan rastgele gol atmis ortada yildiz diye geziyor. oldu baska?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok iyi futbolcu diyen yok.Çok iyi futbolcu potansiyeli var diye elin gavuru izlemeye başlamış.Dikkat et!Haber transmark kaynaklı.U takımında oynayan bir oyuncu bu Adil gevrek yada Malatyaspor istesede ,böyle bir haberi transmark da yayınlatamaz.Bir şeye yorum yaparken önce onu dikkatli okuyun ve anlayın.Sonra yorum yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Parlasa ne olacak arkadaş belli bir rakamla satıyorsun işte hadebe,işte aleksic,işte boutaip! Evet ucuza alıp iyi paraya satıyorsun gibi gözüküyor maliyeti düşük olduğu için satışı yüksek algılanıyor ama işte en az 3-4 milyon euro gibi rakamlardan aşağa satmamamız gerekiyor bu şekilde daha derli toplu bir bütçe olur diyeceğim ama maalesef şeffaf olmayan yönetim sayesinde de mali durumu net bilemiyoruz.60 milyon tl borc inşallah dedikleri gibidir yani artısı yoktur bu işin,aksi durumda hakikaten zarar büyük olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Yuh artık Adil Gevrekten her yıl olduğu gibi yine bu yılda taraftarı uyutma politikasına devam transfer dönemi başladı rakip takımlar seç seç futbolcu alırken bizim Adil sezon sonunu bekliyorki satılmayan ortada kalan elek altı bedava oyuncuları takıma transfer etsin, taraftar sessiz sakin beklemekte zaten takım ve yönetime sunacağı bir bilgiside yok, goy goyculuk şak şakcılığı Allah var bu taraftar iyi yapar, bu yönetimle her yıl bu takım düşecekmi diye hop oturur hop kalkarız artık buna alıştık taraftarda bu durumdan oldukça memnun. Süper ligde Doğu anadoluyu temsil eden sağlam bir takım olamadık maalesef demekki il olarakta süper ligi hak etmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    kayseriye bakıyosun. 19. yaşındaki doğanı. 17. yaşındaki emre demiri sahaya sürer bizde burak efe ve doğukan emeksizi sahaya sürmeyiz. ama 38 lik umutu oynatırız. sonrada alt yapıdan bahs ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    İşte böyle olmalı her sezon iki üç genç bulup iki veya üç sezon sonra hatrı sayılır bonservis bedeliyle kulübün ekonomik bağımsızlığı sağlanır birilerinin avucuna bakılmaz. Koca şehirde ve yakın civar illerde gelecek vaadeden en az 15-20 oyuncu bulunur Dia ve benzerlerine ödenen Euro ların yarısına bu gençlerin gelişim ve kamp masrafları çıkar.Bir İki tanesinin bonserviside gelecek yeni gençlerin masraflarını karşılar.Bilmem anlatabildimmi ? Yalnız bu işten anlayan en az üç dört yönetici ve sağlam Scaut ekibi şart.
    0
    0
    Yanıtla