SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin İskoç Futbolcusu İçin Doğum Günü Kutlaması

0
Güncellendi - 2021-03-25 22:41:42
YMS'nin İskoç Futbolcusu İçin Doğum Günü Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un İskoç futbolcusu Stephan Mallan'ın, 25'inci yaş günü takımın M.Başakşehir maçı öncesi Antalya'da devam eden kampında kutlandı.

Milli maçlar nedeniyle lig verilen ara yüzünden 4 Nisan Pazar günü Medipol Başakşehir'le oynayacağı maç için hazırlıklarını, 3 günlük iznin ardından Antalya'da sürdürülen Yeni Malatyaspor'un Perşembe gündüz antrenmanından sonra akşam Mallan için doğum günü kutlaması yapıldı.

25 Mart 1996 doğumlu olan İskoç futbolcu için, otelde akşam yemeğinden sonra yapılan kutlamada, Teknik Direktör İrfan Buz ile teknik ekip ve futbolcular, arkadaşlarının yeni yaşını tebrik ettiler.

Orta saha oyuncusu Stephan Mallan, ara transferde Hiberninan FC takımından transfer opsiyonu ile kiralanmış, 30 Haziran 2021'e kadar sözleşme yapılmıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Tebrikler,Stefan Ailenle,sakatlık olmadan, nice mutlu yıllar,Takım arkadaşlarının ve teknik heyetin,gösterdiği birlik ve beraberlik mutluluk verici hepinize SAĞLIKLAR,MUTLULUKLAR,,,,,,,,,,,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (3 yıl önce)
    Korona filan yalan oldu galiba, ne maske ne sosyal mesafe hiç biri yok. Daha bugün 157 kişi verdik toprağa yazıktır ya.. Nerede bu devlet nerede bu denetleyiciler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Onlar günlük test yaptıriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Burda en fazla 40 kişi var ve bu klüpdeki her bireye düzenli test yapılıyor.Sen Parti Kongrelerine katılan binlerce vatandaş için bu uyarıyı başka bir mecrada yazsaydın,daha mantıklı ve faydalı olurdu.
    0
    0
    Yanıtla