SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Kadrosunda 37 Futbolcu Bulunuyor

0
Güncellendi - 2021-02-07 02:46:42
YMS'nin Kadrosunda 37 Futbolcu Bulunuyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de diğer kulüpler gibi kadrosunu yeni transfer ettiği isimlerle güçlendirdi.

1 Şubat'ta sona eren ara transferde Burundili genç yıldızı Youssuf Ndayishimiye’yi Başakşehir’e veren ve 7 oyuncuyu kadrosuna katan Yeni Malatyaspor’un, TFF'nin resmi internet sitesinde de yeralan 37 kişilik kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Murathan (3 yıl önce)
    Malatya futbol kamuoyu sadece olumsuz eleştiri yapıyor hepsi bu. Aslına bakarsanız futbolun F sinden anladiklarida yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan44 (3 yıl önce)
    Yavv Allahınıza bir sussun. Takım iyi gidiyor beğensekte beğenmesekte. Ne diye yerden yere vuruyorsunuz. Hiçbir takımda para yok, borç çok. Kolayı yönetmek. Vallahi mşu saatte eleştiren malatyanın düşmanıdır. Pandemi olmadan önce bu takım 5bin taraftarla oynuyordu. Gerisi nerde. Bumu malatya sevdası. Geçin. Hep tırı vırı yorumlar
    0
    0
    Yanıtla
  • emin (3 yıl önce)
    Olcan Şahan devre arasında gönderecek lerdi yanlış olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasevdası (3 yıl önce)
    Kimsesizler yurduna dönmüş kulüp bazı isimleri bırakın ilk 11 de 18 de bile görmedik henüz !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz (3 yıl önce)
    bence bir tane futbolcu vardı onu da başakşehire sattılar geri kalan topçu
    0
    0
    Yanıtla