SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Kazanamama Serisi 8 Maça Çıktı

0
Güncellendi - 2021-03-05 00:04:28
YMS'nin Kazanamama Serisi 8 Maça Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 8 haftada galibiyet yüzü göremedi. Süper Lig’deki son galibiyetini 20.haftada Atakaş Hatayspor deplasmanında 2-1’lik skorla alan sarı siyahlı takım, 8 maçta galibiyet yüzü göremezken, sezonun ikinci yarısında hanesine henüz 3 puan yazdıramadı.

Süper Ligin 28.haftasında sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş’ı konuk eden Yeni Malatyaspor, rakibine 1-0’lık skorla mağlup oldu. İkinci yarıda şuana kadar oynadığı 7 karşılaşmada galibiyet alamayan sarı siyahlılar, toplamda 8 maçta 3 puan yüzü göremedi.

Lig’deki son 8 maçında 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşayan Doğu Anadolu temsilcisi, sezonun ikinci yarısında sadece 4 puan toplayabildi.

SAHASINDA GALİBİYETİ UNUTTU

Süper Lig’de uzun süredir kazanamayan Yeni Malatyaspor, iç saha maçlarında da galip gelememenin sıkıntısını yaşıyor.

Sarı siyahlılar, ligde sahasında oynadığı son 5 karşılaşmada galip gelemezken, 4 maçı kaybederek, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Lig’de son iç saha maçını 19.haftada Çaykur Rizespor’a karşı 4-1’lik skorla alan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın ardından oynadığı iç saha maçlarında galip gelemedi. Sarı siyahlı takım, son 5 iç saha maçının 4’ünü kaybederken, 1’inde ise berabere kaldı.

Sahasında son galibiyetini 19.haftada Çaykur Rizespor’a karşı alan Yeni Malatyaspor, son 5 iç saha maçında hanesine sadece 1 puan yazdırabildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: YMS'nin 1-0 mağlup olduğu Beşiktaş maçındaki seremoni

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Canercan4 4 (3 yıl önce)
    Bu gidişat kümenin ayak sesleri bu haftasonu dezizlidende 3 yeriz merak etmeyin inşallah yanilirim taraftar olarak aci çekiyoruz üzülüyoruz
    0
    0
    Yanıtla