SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lukoki YMS Antrenmanında

0
Güncellendi - 2020-08-12 11:28:50
Lukoki YMS Antrenmanında
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz sezon sona ermeden kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Kongolu Jody Lukoki, yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenmanda yer aldı.

Süper Lig’de geçen sezonu 32 puanla 16.sırada tamamlayan ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nun küme düşmeyi kaldırmasının ardından yeni sezonda da Süper Lig’de yoluna devam edecek olan Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanan Malatya temsilcisi, takımın sportif direktörü Ali Ravcı nezaretinde koşu çalışması yaparak, yeni sezon çalışmalarına start verdi.

Sarı siyahlı takımda kiralıktan dönen oyuncuların yanı sıra takımın yeni transferi Jody Lukoki’de antrenmanda yer aldı. Doğu Anadolu temsilcisi, sağ kanat oyuncusu ile iki yıllık sözleşme imzalamıştı.

“Rüzgârın Oğlu” lakaplı Jody Lukoki, son olarak Ludogorets’te forma giydi. Güncel piyasa değeri 2,40 milyon Euro olan Jody Lukoki, sağ kanadın yanı sıra ileri uç mevkiinde de oynayabiliyor. 1,73 metre boyundaki Kongolu sağ kanat, şuana kadar Ludogorets’in yanı sıra Zwolle, Ajax Amsterdam, Cambuur takımlarının formalarını giydi. Ludogorets formasıyla çıktığı 151 karşılaşmada 29 gol, 20 asistlik performans sergileyen Lukoki, sağ kanat mevkiinde çıktığı 209 karşılaşmada 41 gol, 35 asistlik bir performans ortaya koydu.

2019-2020 sezonunda Avrupa Ligi’nde Ludogorets formasıyla 6 karşılaşmada 457 dakika görev alan Jody Lukoki, 3 gol kaydetti. Jody Lukoki, Avrupa Ligi Elemelerinde ise Ludogorets takımında 4 karşılaşmada 172 dakika sahada kalırken, 2 gol kaydetmeyi başardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Muhammed (3 yıl önce)
    Kusura bakmayın Malatyamiza gelen futbolcu bir maçta harikalar yaratıyor 10 maç ta fıs inşallah buda onlar gibi olmaz fazla futbolcuların g*tünü kaldırmamak lazım oynadığı kadar değer görmesi lazım geçen sezon futbolcular beklendiği kadarin en berbattı çıktı bu sezon inşallah o şanlı armanın hakkini verirler aldığı paranın hakkını verirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Rüzgarın oğlu da o nedenleri 1 yıldır top oynamıyor
    0
    0
    Yanıtla