SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yenilmezlik Serisi Sona Erdi

0
Güncellendi - 2020-12-28 19:13:16
YMS'nin Yenilmezlik Serisi Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’dan sekizinci haftadan buyana yakalanan yenilmezlik serisi 15.haftada sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile oynanan ve 3-1 kaybedilen karşılaşmayla birlikte sonlanmış oldu. Sarı siyahlı takım, bu sonuçla birlikte sahasında da ilk mağlubiyetini aldı.

Yeni Malatyaspor, ligin 15.haftasında sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’a 3-1 mağlup oldu. Lig’de yakalamış olduğu 6 haftalık yenilmeme serisi Erzurum maçıyla sona eren sarı siyahlılar, bu sezon sahasında da ilk mağlubiyetini yaşadı.

BEŞİKTAŞ MAĞLUBİYETİ SONRASI SERİ YAKALAMIŞLARDI

Ligin 7.haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 1-0’lık sonuçla kaybeden Yeni Malatyaspor, sonrasında iyi bir seri yakaladı.

Süper Lig’de 8.hafta sahasında Yukatel Denizlispor’u 2-0 mağlup ettikten sonra 9.haftayı bay geçen sarı siyahlı takım, 10.haftada deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı. 11.haftada sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Doğu Anadolu ekibi, 12.haftada deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup etmeyi başardı. 13.haftada sahasında Kasımpaşa’yı 2-0’la geçen Malatya ekibi, 14.haftada ise deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Lig’de 6 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen sarı siyahlı takım, 15.haftada sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 3-1 mağlup oldu ve bu seri bozuldu.

SAHASINDA İLK MAĞLUBİYET

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, ligde bu sezon sahasında ilk mağlubiyetini Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşısında yaşadı.

Erzurum maçı öncesi sahasında oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2’de beraberlik yaşayan sarı siyahlılar, iç sahadaki 7.maçından mağlubiyetle ayrıldı.

Sahasında oynadığı 7 karşılaşmada rakip ağları 10 kez havalandıran Malatya ekibi, kalesinde ise 6 gol gördü. Yeni Malatyaspor, iç sahadaki 7 maçta hanesine 14 puan yazdırabildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyali (3 yıl önce)
    Futbolda olur böyle şeyler ama sahasın da herkese yenilen bi erzurum spora yenilmek de adamin zoruna gidiyo inanki. keşke bu maçıda alsaydık da o seri devam eseydi inşallah tekrar çıkış yakalarız. Diye düşünüyorum Bu ankara gücü maçıyla başkasın hemn
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hadi bu yenilgi de nazar boncuğu olsun.Hakikaten bizim takım ıssıran hareketli akışkan oyunu pek beceremiyor.Hem oyuncu yapısı hem taktik anlayış hızlı oyuna müsait değil.Sağlık olsun günden güne üstünne koyarak gideriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıkamacı (3 yıl önce)
    Korner olur adem gelir serbest vuruş olur adem gelir taç olur chabeke gelir bu takım kötü sonuclara mahkumdur livorpolun başarısının altında topu hızli oyuna sokma var çünkü her oyuncu tacı ve korneri kullanabiluyor
    0
    0
    Yanıtla