SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yüzü İkinci Yarılarda Gülmüyor

0
Güncellendi - 2021-03-26 23:41:27
YMS'nin Yüzü İkinci Yarılarda Gülmüyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında yaşadığı sıkıntının aynısını 2020-2021 sezonunda da yaşıyor. Geride kalan sezonunu ikinci yarısında 12 hafta galibiyet yüzü göremeyen sarı siyahlılar, bu sezonda ise 9 maçtır hanesine 3 puan yazdıramadı.

Lig’de bu sezonun ilk yarısında 27 puan toplayan Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda hanesine 5 puan yazdırabildi. Ligin ikinci yarısında oynadığı 9 maçta galibiyet alamayan, toplamda ise 10 maçtır galip gelemeyen sarı siyahlı takım, ligde oynadığı 29 maçta 7 galibiyet, 11 beraberlik, 11 mağlubiyet yaşadı.

Geride kalan sezon ikinci yarıda aldığı istikrarsız sonuçların ardından küme düşen ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) pandemi nedeniyle ligden düşmeyi kaldırmasıyla birlikte bu sezonda Süper Lig’de yoluna devam eden Yeni Malatyaspor, bu sezonun ikinci yarısında da aynı sıkıntıyı yaşıyor.

“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALAR İÇİN ÖNEM TAŞIYABİLİR”

Yeni Malatyaspor’un genç kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç, Gaziantep Futbol Kulübü maçında aldıkları 1 puanın kendileri için ilerleyen haftalarda önem taşıyabileceğini söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü ile sahalarında oynadıkları maçı kazanmak istediklerini ancak kalelerinde talihsiz bir gol gördüklerini ifade eden Eskihellaç, sonrasında geri döndüklerini ve beraberliği yakaladıklarını söyledi.

Genç kanat oyuncusu, sonrasında bir aleyhlerine bir penaltı verildiğini ve sahada 10 kişi kaldıklarını anlatarak, “Sahada bizim anlam veremediğimiz, bizim beklemediğimiz şeyler oldu. Aleyhimize de, lehimize de oldu. Kazanmak istiyorduk. İki kez geri düştükten sonra 1 puan aldık. Bu bizim adımıza önümüzdeki haftalar için bir önem taşıyabilir” diye konuştu.

Eskihellaç, önlerindeki Medipol Başakşehir maçını kazanmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ender kızmaz (3 yıl önce)
    Paralar ödenmezse futbolcu oynamaz
    0
    0
    Yanıtla