SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maça En İyi Şekilde Hazırlandık"

0
Güncellendi - 2018-11-24 01:06:18
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grubun 10.haftasında deplasmanda lider Şarkışla Belediyespor'a konuk olacak. Turuncu yeşilliler, zorlu ver kritik mücadeleden 3 puanla ayrılıp, 3.Lig hedefine emin adımlarla yürümek istiyor.

Grup'ta şuana kadar ki 9 haftalık süreçte 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alarak 22 puan toplayan ve lider Şarkışla Belediyespor'un 5 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bu hafta kritik bir deplasman maçına çıkacak.

Dokuzuncu haftada sahasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u 3-0'lık skorla yenerek, moral depolan Yeşilyurt Belediyespor, Pazar günü deplasmanda lider Şarkışla Beleidyespor'a konuk olacak. Turuncu yeşilliler, grubun liderini yenerek, aradaki puan farkını eritmek istiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, Malatya’ya 3.Lig takımı kazandırmak adına çok yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.

Palancı, hedefe giden yolda birlik ve beraberliğin önemli olduğuna vurgu yaparak, "Yeşilyurt, çok büyük bir ailedir, hepimizde bu ailenin parçalarıyız. Yeşilyurt Belediyespor sadece Yeşilyurt’u değil tüm Malatya’yı temsil etmektedir. Bizim bir hedefimiz var o da; şampiyon olup Malatya’ya 3.Lig takımı kazandırmaktır.Bu hedefe ulaştığımız takdirde hem Malatyalı hem de bölgemizdeki yetenekli sporcuların önü daha fazla açılacaktır.Malatya’ya 3.Lig takımı kazandırmak adına çok yoğun çalışıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Palancı, "Grup'ta kolay maç yok. Her maç birbirinden zorlu geçiyor. Biz iyi bir ekibiz ve hedefimiz şampiyonluk. Bu doğrultuda da yoğun çalışıyoruz. Önümüzde Şarkışla Belediyespor karşılaşması var. Bu zorlu mücadeleye de en iyi şekilde hazırlandık. Takımımızın morali üst seviyede. Deplasmandan galibiyetle dönüp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyesi bu takıma ayırdığı bütçeyle kaç Malatyalı gence iş verebilirdi? Hayati Palancı kaç gencin rızkını yanlış futbol zihniyeti ile yok ediyor? Malatya'da Yeni Malatyaspor dışında diğer kulüplerin para harcamayı durdurması, sadece alt yapıdan yetişen genç futbolcularla halka hizmet eden kulüpler olmaları daha iyi olmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Arkandayız Hayati hocam. Ancak üzücü olan koca bir ilçenin takımının 3.lige koşarken Yeşilyurtlu hemşehrilerimizin ilgisiz kalması. Bırakın Yeşilyurt'u tüm Malatyalı hemşehrilerimizin desteklemesi gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla