SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoldan Çıkan Tır, İşyerine Girdi.. 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-02-19 02:34:40
Yoldan Çıkan Tır, İşyerine Girdi.. 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde yoldan çıkan bir tır işyerine girdi. Kazada 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Kahramanmaraş istikametine giden Osman K. idaresindeki 31 AFF 454 plakalı tır, yoldan çıkarak Mahmut Bilgili'ye ait işyerine girdi. Kazada işyeri sahibi ile birlikte içeride bulunan oğlu Yusuf Bilgili ve Mirza Beydoğan yaralandı.

Tır sürücünün de yaralandığı kazada 4 yaralı olay yerine gelen 112 sağlık ambulansları ile Doğanşehir Şehit Esra Başaran Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle Malatya-Adıyaman kara yolu, tek yönlü olarak bir süre ulaşıma kapatıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Salih (3 yıl önce)
    Binan ın taşıyıcı kolonuna zarar vermiş o bina yıkılır yoksa küçük bir depremde o bina yerle bir olur Allah etmesin
    0
    0
    Yanıtla