SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yolun Sonu Şampiyonluk'

0
Güncellendi - 2020-04-25 02:29:55
'Yolun Sonu Şampiyonluk'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi ekiplerinden Arguvan Belediyespor şampiyonluğa inanıyor.

Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezonu B Grubu’nda 30 puan toplayarak namağlup zirvede tamamlayan Arguvan Belediyespor’da futbolcular, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında liglerin ertelenmesinin ardından evlerinde çalışmaya başlamıştı.

Normal sezonu zirvede tamamlayan ve Play-off grubunda mücadele etme hakkını kazanan mavi beyazlılarda futbolcular, teknik heyetin hazırladığı program dahilinde çalışıyor.

Arguvan temsilcisi, resmi sosyal medya hesabından şampiyonluk paylaşımları yapıyor. Mavi beyazlılar, sıkıntılı süreçte futbolcuların morallerini yüksek tutmak amacıyla yaptığı paylaşımlarla şampiyonluk inancını günbegün tazeliyor. 

Arguvan Belediyespor resmi sosyal medya hesabından son olarak takımın fotoğrafıyla birlikte “Yolun sonu şampiyonluk. Gümbür gümbür geliyoruz” paylaşımını yaptı.

Arguvan Belediyespor, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezonda mücadele ettiği B Grubu’nda oynadığı 12 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik almış ve 30 puan toplamıştı. Mavi beyazlılar, 12 karşılaşmada rakip ağları 37 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol görmüştü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız