SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Youssuf Ndayishimiye M.Başakşehir'de

0
Güncellendi - 2021-02-01 21:27:24
Youssuf Ndayishimiye M.Başakşehir'de
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un genç Burunduli orta saha oyuncusu Youssuf Ndayishimiye, Medipol Başakşehir'e transfer oldu.

Yeni Malatyaspor Kulübü, Youssuf'un transferine ilişkin, "Profesyonel futbolcumuz, Youssouf Ndayishimiye’nin transferi konusunda Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile 2.15 Milyon Euro bedel ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığı anlaşmaya varılmıştır" açıklamasını yaptı.

Başakşehir ise transfere ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Kulübümüz, Yeni Malatyaspor’da oynayan başarılı futbolcu Youssouf Ndayishimiye’yi 4.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Başarılı orta saha oyuncusunun imza töreninde asbaşkanlarımız Mesut Altan, Mustafa Saral ve CEO’muz Mustafa Eröğüt yer aldı. Yeni Malatyaspor’da gösterdiği performansla dikkat çeken Burundi Milli takımının futbolcusu Youssouf Ndayishimiye’ye ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • turan (3 yıl önce)
    yolun acık olsun efendi fotbolcuydu.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Yolun açık olsun. Allah çalışanlarla beraberdir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    İlk geldiğinde kafa bulanlar şimdide gitti diye feryadı figan ediyorlar.Hani bir laf vardır ya "Kör Ölürse Badem Gözlü Olur"diye tamda yusufa uyuyor Adam geldiğinde saatçı diyenler şimdi Malatyanın kurtarıcısı ilan ettiler.Onun yerine oynayacak oyuncu var yeterki gölge etmeyin.Biz dışarıdan aramıyalım içimizdekiler yeterde artar.Kardeşim Yusuf Allah bahtını açık etsin aldığın her kuruş ananın aksütü gibi helal olsun.Bu arada Malatyasporu çok sevenler derneğine rağmen Maaşallah kervan tıkır tıkır yürüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Kardeşim herzamn söyledim yine söylüyorum malatya süperlig takımı degil buralarda olmamız hep şans yönetim yok sahip cıkan yok altyapı yok şehir yok taraftar yok bu şekilde nerye kadar gidersin kendimizi avutup duruyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (3 yıl önce)
    En azından geride kalanların alacakları ödenir ama Takımın yönetimi hiçmi hiç ŞEFFAF DEĞİL yine Eski Hammam eski Tas
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Malatyamıza verdiğin emek için teşekkürler, yolun şansın açık olsun başarılar yusuf sevmiştik seni
    0
    0
    Yanıtla
  • Selam (3 yıl önce)
    Mallan gelmiş diyorlar niye haber yapmıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Yusuf adına sevindim çok karekterli bir oyuncu Yusuf kardeşim çalışmaya devam et şımarma geldiğin yeri unutma alçak gönüllü olmaya devam et yolun açık olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Malatya kimi transfer etti Yusuf'u kaç liraya Başakşehire verdi lütfen bir haber verin veya sevgili başkan açıklasın .
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    Ben mi kaçırdım yoksa adil gevrek zaten orta sahasında eksik olan takımın banko orta saha oyuncusunu satıp yerine transfer yapmadı mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • SevdamızMalatyaspor (3 yıl önce)
    Malatyasporumuzda oynarken ve transfer sürecinde bütün futbolculara örnek olacak duruş sergiledi(genç olmasına rağmen). Yolun bahtın açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Başakşehire hayırlı olsun, bu durumda Malatyasporun futbolcu kadrosunda iyilerin içerisinde gösterilen bir futbolcuyu satan bir takımın süper ligde kalması hayalcilik olur her takım ara transferi kadrosunu güçlendirmek ligde kalmak için mücadeleye girerken Adil Gevrek elindeki kaliteleri başka takımlara satmakla meşkul oluyor bu durumu yakından takip eden Malatyasporun lay lay lom taraftarlarıdan ses çıkmıyor, anlaşılan onlarda bu takımın süper ligde ne işi var bizim yerimiz burası değil gibi düşünüyor belkide haklılar sahibi olmayan bir kulübün süper ligde ne işi var.
    0
    0
    Yanıtla
  • 15-20 TL verip maça gitmeyenler şimdi Yusuf’un satılmasına karşı çıkarlar Güçlü kadrolar kurmak ve elindekileri muhafaza için kulübün stad gelirleri,reklam gelirleri,ve diğer gelirlerinin çok çok iyi olması gerekir.Ortalığı karıştırmayın.Bu takıma Belediye başkanlarımız taraftarlarımız sahip çukaesa kolay kolay birşey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (3 yıl önce)
    Yüreğine.emegine sağlık kardeşim yolun bahtım açık olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla