SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Youssouf Ndayishimiye Baygınlık Geçirdi

0
Güncellendi - 2021-01-03 05:01:00
Youssouf Ndayishimiye Baygınlık Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Youssouf Ndayishimiye, Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü'yle oynadıkları karşılaşmanın ardından saha ortasında rahatsızlık geçirdi.

Karşılaşmanın sona ermesinden sonra kenara başının döndüğünü işaret eden Ndayishimiye, daha sonra kendini yere bıraktı ve iki kulübün sağlıkçıları hemen sahaya girdi.

Yan yatırılan 22 yaşındaki futbolcuya yaklaşık 10 dakika ilk müdahale yapıldı. Bu sırada sahaya tedbir amaçlı ambulans da geldi. Tansiyonu düştüğü ve bu yüzden başı döndüğü belirtilen Ndayishimiye, sedyeyle soyunma odasına götürüldü.

SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ KULÜPTEN AÇIKLAMA..

Bu arada, futbolcunun sağlık durumuyla ilgili olarak Yeni Malatyaspor Kulübü'nden bir açıklama yapıldı.

Açıklama şöyle:

"Ankaragücü maçının bitimiyle birlikte baş dönmesi şikayetiyle yerden kalkamayan futbolcumuz Youssouf Ndayishimiye'nin kulüp doktorumuz tarafından yapılan ilk kontrolünde Meniere (İç kulakta aşırı basınç) veya Vertigo (Baş dönmesi) ihtimalleri üzerinde durulmuş, sahada EPLEY  manevrası uygulanarak şikayeti azalmış ve tedbir amaçlı olarak götürüldüğü hastanede yapılan muayene ve tetkiklerde başkaca önemli bir bulguya rastlanmamıştır."

Ankara, AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Merdan (3 yıl önce)
    Youssouf 3 oyuncu yerine kosdu bu macta.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)
    geçmiş olsun takım için herşeyi yapan koca yürekli yusuf
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Geçmiş olsun güzel insan alnından öpülecek oyuncusun Rabbim şifalar versin bu yönetimin ve Hamza hocanın Gamsız davranışı senin bu emeklerin onlara zehir zikkim olsun sana baksınlar vicdanlarda varsa sizlasin
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Adeta forvet gibi umut ile kubilayında yerine 3 kişilik oynadı.onlar dururken koşarak gidip rakip kaleciye bile pres yapmaya çalıştı.Helal olsun aldığın para(eğer alıyorsan tabi) çok geçmiş olsun koca yürekli adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Umut kunilay Ahmet ildiz koşması bu çocuk tek başına koştu ayıp utanın bir kişi koşuyor diğerleri bakıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Takımda onur u ile mücadele tek adam kanını son damlasına kadar savaşıyor bu çocuğun gözlerinden öperim Allah acil şifalar versin kardeşimize Ayrıca Yusuf Sarı lacivert görünce hiç acımıyor golünü atıyor örnek Fenerbahçe ve Ankaragücü
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Sahada verdiğin mücadele için teşekkürler, büyük efor tüketti sahada gezinip duranlara ders olsun çok geçmiş olsun Youssuf kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    helal olsun sana
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    çok geçmiş olsun emektar oyuncu. gezenler utansın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozoklu (3 yıl önce)
    Youssuf’a geçmiş olsun. Nerdeyse orta sahada tek başına mücadele etti. Sahada gezen Ahmet, Kubilay, Umut, Olcay ders almışlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (3 yıl önce)
    Çok mücadele etti. Geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Takım 8 kişi oynayınca ve 3 kişinin yerine de oynayınca bayılması gayet normal. Yönetim uyuma!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasevdası44 (3 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Helal olsun sana kardeşim aldığın para ananın ak sütü gibi helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla