SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Youssuf'un Temsilcisinden Açıklama

A- A+ PAYLAŞ

Youssouf Ndayishimiye'nin temsilcisi Ahmet Arslan, Yeni Malatyaspor’un Burundili yıldızı Youssuf Ndayishimiye’nin Galatasaray’ı sevdiğini ifade ederek, “Galatasaray sempatisi var” dedi.

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcadığı ve Yeni Malatyaspor kulübü ile görüşmelerini sürdürdüğü Burundili genç orta saha oyuncusu Youssuf Ndayishimiye’nin temsilcisi Ahmet Arslan, Radyospor’a önemli açıklamalarda bulundu.

Arslan, Galatasaray’ın Youssuf’un transferi için Yeni Malatyaspor kulübü ile görüşmelerini sürdürdüğünü ifade ederek, Burundili genç yıldız ile PAOK ve Cadiz’in de ilgilendiğini aktardı.

Anderlecht takımının da Youssuf ile ilgilendiğini açıklayan Arslan, bunun yanında Saint-Étienne takımının da kulüp başkanı Adil Gevrek ile bir görüşme gerçekleştirdiğini kaydetti.

Arslan, Youssuf için birçok kulübün teklifte bulunduğunu ifade ederek, Youssuf’un kendisine Galatasaray’ı çok sevdiğini söylediğini, Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun da kendisinden memnun olduğunu belirtti.

Galatasaray’ın Youssuf’un transferini bitirmek için Yeni Malatyaspor’a bir teklifte daha bulunduğu ve transferin tamamlanmasının an meselesi olduğu ileri sürüldü. İstanbul ekibinin Youssuf’un transferi için Malatya ekibine, 1,5 milyon Euro ve 19 yaşındaki forvet Ali Yavuz Kol'u da teklif ettiği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü, Youssuf’un transferi için 3 milyon Euro bonservis ücreti talep etmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Cirmikti li (3 yıl önce)
    Kalsin sezon sonu.10 milyon eder. Hem takima faydasi olur bu arada kendini gelis tirir. Sezon sonu maysida yukselir. Ozana,da Ayni taktiri uygula uygu,ladilar ucuza aldi 20 milyona satin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göksenin Poyraz (3 yıl önce)
    Bir Trabzonlu olarak Malatya'yı çok seviyorum. Malatyalılar kaliteli insanlardır. Bu şehir ve kulüp bu beceriksiz yönetimi ve bu vizyonsuz başkanı haketmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has malatyalı (3 yıl önce)
    Allah rızası için bu kadar şaibe var spor bakanı bir müfettiş göndersinde hesapları inceletsin ak kara ortaya çıksın haksız yere kulübün parasını yiyenin çiğlerine yapıssın
    0
    0
    Yanıtla
  • gecegözlüm (3 yıl önce)
    Amatörlük resmen bu anlaşma bence bu transfer yapılmamalı youssuf kalmalı lig sonu ne olacağın belli değil lig sonu satılmalı bu kadrodakilerin parasını öde yeter bu kadro ligi iyi şekilde hamza hocayla bitirir demedi demeyin birde ahmet ıldız kubilaya verilen şansı keşke berk yıldıza verilseydi çocuk kötü değildi biraz üstüne düşülseydi çok şeyler yapabilirdi ahh adil ahhh kimleri yedin bitirdin sen değilmiydin dia denilen adamı malatyada bir otelde tutup sözleşmesi bitene kadar para veren adam bari elimizdekilerini tutmayı bil ki sezonu kapatasın
    0
    0
    Yanıtla
  • GENE GELDİM (3 yıl önce)
    Allah verenede elinize patlaya
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 milyon demiştim.Şimdi 4 milyondan aşağı olmaz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • hamsi (3 yıl önce)
    bu kol, bize gol olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    milletvekili sayın fendoğlunun konuşmasını dinledim adam yerden göğe kadar haklı. geçen sezon bitime beş hafta kala üç belediye takım düşmemesi için 10. milyon yakın para geldi ve takım yine düşttü. ve şuda var. 50. bin 100 bin ve 120. bin dolara adam aldılar 2. milyon. 3. miyona yuroya r oyuncu sattılar. yayıncı kuruluş gelirleri. sopor tot loto ve idaa gelirleri. forma satışları. ve üstüne üstlük birde 100. milyon kredi çekmişler. ne oldu bu paralara. öle satıkları gibi pahalı oyuncuda almadılar. sayın milletvekilinin söylemleri çok doğru. mali konre yapılacak şefaf bir şekilde hesaplar incelenecek. giderden çok gelir var birililerinin hesap sorması gayet normal
    0
    0
    Yanıtla
  • Fendoğlu kendi işine baksın. Bu başkanın bizi nerelerden nereye getirdiğini görmeyip şimdi asıp kesenler bu takımın hayrını istemeyenlerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Ne Galatasaray 3 milyon Euro verir ne de Adil Gevrek 3 milyon Euro’ya satabilir. Hamza hoca orta yolu buldurur ucuza Galatasaray’a gönderir. Demedi demeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (3 yıl önce)
    Youssef ayda 300 euro maaşla oynuyor.Herhalde bu kalitede en az maaşla oynayan bir oyuncu.Maaşı artırılmalı ve Bu oyuncu 3 milyon eurodan aşağı satılmamalıdır.İstanbul takımları gözleri kapalı .Avrupanın çöplerini 3 yada 4 milyondan toplarken youssefe bu parayı çok görmeleri gerekiyor.Galatasarayın 1.5 milyon euro önermesi utanç vericidir.Bunun nedenine Youssefin şu anda malatyaspor da oynamasınkaynaklanıyor.1 kuruş aşağıya vermeyin.Youssef her takımda oynayacak güç ve kapasitede kaliteli bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Geçen yılın versiyonunu yaşıyoruz Adil Gevrek takımda verimli oyuncuları satar, Adil bey satılan futbolcudan aldığı parayı cebine koyar, sezon sonunda takım küme düşer olacağı bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    gs teklif ettiği 1,5 milyon euro karşılığı malatyasporun ligde 4 galibiyet parasına denk geliyor. bence adil başkan 3 milyon euro dan aşağı inmeyin. bizden futbolcu almaya çalışanlar hep ucuza kapatmaya çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    yusufu satıp sercanı alsın başkan acun bonsevis istemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (3 yıl önce)
    Eğer ki 3 milyon eurodan vazgecilip 1,5 milyon euroya anlasilacak ve ayrıca genç Ali Yavuz Kol yarım donemligine kiralanacaksa hiç bu işe girmeyin. Ali Yavuz Kol yarım dönemlik 1,5 milyon Euro ediyorsa o zaman Youssef aynı parayla bonservisi verilirmi. Bu ancak aptalların kabul edeceği bir anlaşma olur. Yanlış bilmiyorsam maaş olarakda takımda en az parayı alanlardan ve yükü malatyaya çok az olan bir futbolcu
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Allah bu yönetimi bildiği gibi yapsın. Hiç birşey değişmedi. Söz verilen hiç birşey yapılmadı. Yine ara transfer dönemi geldi yine oyuncu satılıyor yine oyuncu alınmıyor yine para ödenmiyor yine bırakıp giden oyuncular olacak yine düşeceğiz. Allah tüm Malatya'nın hakkını sizden çıkarsın ey yönetim bizi kanser ettiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    6 milyon Euro aşağı satilmasin Galatasaray kulübü teklifi gerçekten çok gülünç
    0
    0
    Yanıtla