SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüksek Kesimlerde Kar Mücadelesi

0
Güncellendi - 2021-01-16 03:42:29
Yüksek Kesimlerde Kar Mücadelesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya genelinde özellikle yüksek kesimler ile kırsal bölgelerde etkili olan kar yağışı sonrasında ulaşıma kapanan yolları açmak için kesintisiz mesai yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ulaşıma kapanan 138 köy yolunun tamamını ulaşıma açtı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesine bağlı ekipler özellikle ilçeler ve kırsal bölgelerde daha etkili olan kar yağışından dolayı ulaşıma kapanan birçok köy yolu hizmete açıldı. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı 800 personel ve 400 araç belirli bölgelerde teyakkuz halinde olası yoğun kar yağışları için hazır halde bekletilirken, kar yağışının etkili olduğu yerlerde kar temizleme araçları anında müdahale ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Arapgir Günyüzü, Arguvan Çakmak, Battalgazi Gülümuşağı, Uluköy-Sincik Yolu, Doğanyol Gevheruşağı, Yeşilköy, Pütürge, Tepehan-Ulutaş, Hekimhan Delihasanyurdu, Yukarı Selimli grup yolu, Akçadağ Ortaköy, Yeşilyurt- Porga, Kozluk, Aşağıköy, Ortaköy, Öncü grup yollarında çalışmalarını sıklaştırırken, Kuluncak İlçesi Hacı Hasanlar Mezrası’nda bir hastayı yol açarak hastaneye kavuşturdu.

Karla mücadele çalışmalarına gece boyunca aralıksız bir şekilde devam eden Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarının yanı sıra vatandaşların yardım taleplerine de anında müdahale ediyor. Kuluncak İlçesi Hacı Hasanlar Mezrasında oturan 69 yaşındaki İsmail Hakkı Doğan için zamanla mücadele eden ekipler önce yol açtı, sonra 69 yaşındaki İsmail Hakkı Doğan’ı hastaneye ulaştırdı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Koç (3 yıl önce)
    Üfff ne kar yağmış bee reklama devam....
    0
    0
    Yanıtla