SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzde Yüzünüzü Vermenizi İstiyorum"

0
Güncellendi - 2019-10-17 00:00:28
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin sekizinci haftasında 21 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın teknik patronu Sergen Yalçın, önlerindeki 4 karşılaşmaya dikkat çekerek, bu 4 karşılaşmanın ligdeki konumları adına önemli olduğunu futbolcularına anlattı.

Süper Lig’de geride kalan 7 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de mağlubiyet alarak 10 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 8.haftasında İttifak Holding Konyaspor’a konuk olacak.

Milli ara nedeniyle 12 Ekim’de İstanbul’da Medipol Başakşehir ile bir hazırlık karşılaşması oynayan ardından da 2 günlük izne ayrılan sarı kırmızılılar, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

“YÜZDE YÜZÜNÜZÜ VERMENİZİ İSTİYORUM”

Takımın teknik patronu Sergen Yalçın, antrenman öncesinde futbolcularla antrenman sahasında 7 dakika süren bir toplantı yaptı. 

Yalçın, lige verilen milli arada Medipol Başakşehir ile İstanbul’da oynadıkları hazırlık karşılaşmasında takımın performansından memnun olduğunu futbolculara iletti. 

Önlerinde 4 karşılaşmanın olduğunu anımsatan Yalçın, bu 4 karşılaşmanın 3’ünü deplasmanda 1’ini ise içeride oynayacaklarını kaydetti.

İttifak Holding Konyaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren Yalçın, “Sizlerden yüzde yüzünüzü vermenizi istiyorum. İki gün ağır idman yapacağız. Sizlerden 6 kilometrelik bir koşu mesafesi istiyorum. Bakacağız, eğer 5 kilometre olursa bunu ekstra çalışmayla 6’ya taşıyacağız. Çalışmalarda herkesin yüzde yüzünü vermesini istiyorum” dedi. 

3 OYUNCU ÇALIŞMADA YER ALMADI

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da milli takımlarında yer alan kaleci Fabien Farnolle’nin yanı sıra İssam Chebake ve Ghaylen Chaalali antrenmanda yer almadı. 

Farnolle, Chebake ve Chaalali’nin hafta içerisinde milli takımlarından dönerek, takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor. 

Öte yandan uzun bir sakatlık döneminin ardından tedavisi tamamlanan ve takıma dönen Yiğithan Güveli ile sakatlığı sonrası takıma katılan stoper Arturo Mina takımdan ayrı çalıştı. Güveli ve Mina, fizyoterapist eşliğinde bireysel çalışma gerçekleştirdi.

ANTRENMAN

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın konuşmasının ardından antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, pas çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmalar esnasında teknik direktör Sergen Yalçın futbolcularla yakından ilgilendi. Çalışmalar esnasında futbolcuların hırslı ve istekli oluşları dikkatlerden kaçmadı.  İdmanın basına kapalı bölümünde ise futbolcular taktik çalıştı.

Ligin ikinci haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada adale sakatlığı yaşayan ve uzun süre takımdan ayrı kalan kanat oyuncusu Gökhan Töre ise takımla birlikte çalışmasını sürdürdü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Ligin sekizinci haftasında 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00 Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız