SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zafer Kiraz'dan Diksiyon Eğitimi

0
Güncellendi - 2018-12-10 21:00:58
Zafer Kiraz'dan Diksiyon Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

TRT’nin deneyimli haber spikerlerinden Zafer Kiraz, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezi operatörlerine, "Uygulamalı etkili iletişim ve diksiyon eğitimi" verdi.

2 gün süren ve ilk günü teorik, ikinci günü ise pratik şeklinde gerçekleşen eğitimlere katılan çağrı merkezi personeline kurs sonunda sertifika verildi.

Kurum olarak personel eğitimine önem verdiklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Personelimize yönelik düzenli olarak iş sağlığı güvenliği, temel bilgisayar eğitimi ve kişisel gelişime yönelik kurslar düzenlemekteyiz. Bu sayede daha donanımlı bir personel yapısı hedeflemekteyiz. Hizmet içi eğitimlerimiz kapsamında değerli spikerimiz Zafer Kiraz’ı kurumumuzda ağırladık. Büyükşehir Belediyemizin personelleri de bu eğitimden faydalandılar. İletişim beşikten mezara kadar insanoğlunun yeryüzünde kendisine biçilen ömür çerçevesinde çok önemli bir başlık. Biz insanoğlu olarak sözü, kelamı ve muhabbeti harmanlayıp modern iletişimin bize sağlayacağı tekniklerden de faydalanarak rekabet halindeki bu dünyada kendimizi konumlandırmamız lazım. İçinde yaşadığımız bilgi çağında gelişime ve bilgiye ne kadar önem verirsek o kadar verimli, o kadar başarılı oluruz. İnşallah eğitimlerimiz bundan sonra da devam edecek “dedi.

Bülten   

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız