SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zeki Yavru'nun İsyanı.. "Herkes Haddini Bilecek!"

0
Güncellendi - 2021-03-08 02:51:50
Zeki Yavru'nun İsyanı..
A- A+ PAYLAŞ

Daha önce Denizlispor'un kadrosunda yeralan Yeni Malatyasporlu Zeki Yavru, protesto edildiği  Denizlispor- Yeni Malatyaspor maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Ben bu şehre hizmet ettim, bir lira para almadım. 1,5 sene oldu ben hala paramı almadım. Kimse haddini bilmeden, yalan dolanla bana gelip iftira atamaz. Bana laf söyleyemez. Herkes haddini bilecek. Buraya gelip öyle şakşakçılık yapmakla, yalanla dolanla insanları kandıramazlar. Bu şehri kandıramazlar. Bu şehre nasıl ihanet ettiklerini herkes biliyor” dedi.

Denizlispor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Zeki Yavru’ya oyundan çıkarken Tusha'ya yaptığı faul nedeniyle protokol tribününden, “Buranın ekmeğini yedin. Yaptığın ayıp, terbiyesiz” diye bağırılması üzerine tecrübeli oyuncu, “Daha paramızı alamadık. Sen terbiyesizlik yapma” yanıtını verdi.

Mücadelenin hakemi Arda Kardeşler, oyundan çıkan ve protokol tribünü ile tartışan Zeki Yavru’yu sarı kartla cezalandırdı.

Denizlispor, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında oyundan çıkarken protokol tribünüyle arasında geçen diyalog sonrası sarı kart gören Zeki Yavru, maç sonu yayıncı kuruluş beIN Sporst’a sert açıklamalarda bulundu.

Yavru, maç sonu yaptığı açıklamada, “Maçla ilgili bir şey söylemeyeceğim. Bir sene boyunca bu şehre hizmet ettim. Pandemi oldu, o oldu, bu oldu bir sene boyunca bir lira para almadım. Kimsenin gelip bana tribünden haddini bilmeksizin hiçbir şey söylemeye hakkı yok. altı ay boyunca benim çocuğum hastaydı, ailem İstanbul’da ve çocuğum kemoterapi gördü. Ben bu şehre hizmet ettim, bir lira para almadım. 1,5 sene oldu ben hala paramı almadım. Kimse haddini bilmeden, yalan dolanla bana gelip iftira atamaz. Bana laf söyleyemez. Herkes haddini bilecek. Buraya gelip öyle şakşakçılık yapmakla, yalanla dolanla insanları kandıramazlar. Bu şehri kandıramazlar. Bu şehre nasıl ihanet ettiklerini herkes biliyor” ifadelerine yer verdi.

Denizlispor Kulübü ise eski oyuncuları Zeli Yavru’nun “Ben bu şehre hizmet ettim, bir lira para almadım. 1,5 sene oldu ben hala paramı almadım” sözlerini yalanlayarak, 20 adet banka dekontu paylaştı ve oyuncuya bir milyon 226 bin liralık maaş ile 445 bin liralık prim ödemesi yapıldığını açıkladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız