SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zeminimiz Trabzon Müsabakasına Hazır"

0
Güncellendi - 2021-02-06 22:04:00
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, bozuk zemin nedeniyle büyük eleştiri konusu olan Yeni Malatya Stadı'nın zemininin, önümüzdeki Pazartesi akşamı oynanacak Trabzonspor maçına hazır olduğunu duyurdu.

Trabzonspor Kulübü taraftarlarının, stadın Galatasaray ve Karagümrük maçlarındaki kötü zemini nedeniyle Trabzon maçının da bir başka sahada oynanması yolunda sosyal medyada kampanya başlatmalarının ardından, Yeni Malatyaspor Kulübü'nden zeminle ilgili açıklama geldi. Kulübün sosyal medya hesabından, zemin fotoğraflarıyla birlikte 'Algı değil doğru' etiketiyle yapılan açıklamada, "Karagümrük maçı sonrası bakıma aldığımız stat zeminimiz Pazartesi günü karşılaşacağımız Trabzonspor müsabakasına hazır" ifadelerine yer verildi.

Bu arada, Yeni Malatyaspor, 8 Şubat Pazartesi akşam saat 19.00'da başlayacak maçla ilgili çalışmalarını Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Cumartesi günü de sürdürdü. Isınma ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenman, çift kale maçı ile tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • gecegözlüm (3 yıl önce)
    Kaplanın Kaplandan Başka Dostu, Kardeş Takımı Yoktur. ADANA TURUNCUDUR
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Bizim tek bozuk olan şey yönetimdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Aynen öylee söylecek bisey kalmamis herkes birgün hesp verecek. Trabzonun o havasını alacağız hiç merak etmeyiinnn...zemin ve alttan ısıtma ne varsa biran evvel devreye konuları yazık günahtır o kadar emek para masraf israf edilmemeli boşuna yapılmış gibi olmamalı Allahtan korkun gün gelecek hesap verceksiniz.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Saha onemli faktör ama ruh başka bişey ruhumuz hazırdir ins en kotu 1 puan bekliyoruz takimimizdan
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Trabzon'un bu yönetimi sayesinde 30 yıllık trabzonspor sempatikliği kayboldu. Geçen sene Malatyaspor un yaşadığı sıkıntının en büyük sebebi ts dur. Ricam yönetim ve oyuncuların bu bilinçle maça kenetlenmeleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Hatırı sayılır kişiler araya girmedin de... Ne olur ne olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bu zeminin ‘Suni Isıtma Sistemi’ vardı. 1.6 milyon liraya aldık diye reklam yapmışlardı. Bu sistemin materyalleri nerde? Çıkıp açıklasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (3 yıl önce)
    Hâlâ 5-0 ın acısı var elbet gelmek istemezler bu stada ( :
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Trabzon bahene ariyor deprem zemin kar yağmur Kendince bahane hazirliyor Kendini büyükler içinde gören tutarsız bir takım kardeş nedir bilmeyen Bir yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bana diğer takımlardan daha uzak geliyor. Anadolu takımı gibi davranmıyor dediğin gibi. Sempatisini çoktan kaybetti. Başka bir Anadolu takımı kardeş takımımız olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Karagümrük maçı öncesi yerden ısıtma sisteminin çalışmadığı ifade edildi.Şimdi soruyorum bu kadar masraf ve emek çekilmiş stadı yapan Müteaahhit firma çalıştırdığı kontrol mühendisi teslim alan TOKİ kontrolleri vicdanen rahatlar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yetkililer,vicdanen rahatmı demektense Bunlar çıksın millete durumu bir izah etsin demek daha doğru olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Onu bunu bilmem de Kubilay 2 maç ceza ve 13bin tl sportmenliğe aykırı hareket diyo ya bu pfdk Allah için adam topa ayak sokuyor bunlar nasıl bir sistemle çalışıyor bu tarz faul her maçta oluyor ayıptır günahtır haksızlıktır.
    0
    0
    Yanıtla