SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Bir Deplasmandan Puan Almak Önemli"

0
Güncellendi - 2021-03-02 22:57:29
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor deplasmanın oldukça zor bir deplasman olduğuna ifade ederek, "Kendi sahasında bir oyun anlayışı olan bir takım. Buradan kolay galibiyet çıkarmaz biraz zor. 1-0 lık galibiyet bizim için çok önemliydi. Zor bir deplasmandan puan almak bizim için önemli. Öncelikle oyuncularımı tebrik ederim iyi mücadele ettiler. İkinci yarı özellikle Gökhan Töre girdikten sonra önemli fırsatlar yakaladık. Skor farklı hale gelebilirdi. Fazla maç oynuyoruz. 3 günde bir maç oynuyoruz kolay değil. Kazanılan 3 puanla yolumuza emin adımlarla gittiğimizi bir kez daha gösterdik. İnşallah oyunlar ve skorlar böyle devam eder" şeklinde konuştu

Yalçın, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda önemli maçların oynanacağı haftaya gireceklerini hatırlatarak, "Bu haftayı geçebilirsek öteki hafta çok önemli maçlar var. Bizim için belki de ligin en önemli haftası olacak öteki hafta. Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarımız var. Bu hafta ligin bizim için en önemli haftası. Belki de kaderimizin belli olacağı hafta. Türkiye Kupasında hedefe çıkabileceğimiz ligde pozisyonumuzun belli olacağı çok değerli bir hafta. Ondan sonra milli maç arası gireceğiz" dedi.

KOCADAĞ'IN AÇIKLAMASI..

Karşılaşma sonrası stat çıkışında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Kulübü As Başkanı Emrah Kocadağ da, Malatya gibi zor bir deplasmandan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Malatya deplasmanının zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Kocadağ, “Galip geldiğimiz için mutluyuz, galibiyet serimizi devam ettireceğiz inşallah. Malatya’da bizleri çok güzel ağırladılar, herkese çok teşekkür ediyorum. Takımızı havaalanından itibaren coşkuyla karşılayan tüm taraftarlarımıza da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Hakem kararları ile ilgili de sorulan soruya cevap veren Kocadağ, “Bazı kararlarda bizim aleyhime verdiği faul pozisyonları var. Son anlarda tartışmalı bir penaltı pozisyonu var, tam anlamıyla göremedim bende. Sert zeminde zor geçen bir mücadele bizim aleyhimize bazı pozisyonlar vardı. Sarı kart verebileceği pozisyonlar vardı, sertlik anlamında pozitif bir futbol. Kazandık o yüzden çok fazla hakem üzerine konuşulacak bir maç görmedim ben” ifadelerine yer verdi.

Saha semini ile ilgili de konuşan Kocadağ, “Açıkçası beklediğimizden iyi çıktı. Çok kötü bir zemin bekliyorduk. Engebeli bir zemindi. Biz ayağa top oynayan, pas yapan bir takımız. Bu tür zeminler bizim için dezavantaj. Bunlarla alakalı cezalar, yaptırımlar gelebilir, her ilde her takımın zemin şartları eşit olması, seyir zevkini de, rekabeti de attıracaktır bu” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yıldırım (3 yıl önce)
    sende işi öğrenmişin sergen yalçın.. maç esnasında kim hakemi tehdit ediyorsa işi götürüyo. sonrada avrupaya gidip tekmeyi yedikleri gibi geri dönüyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)
    Hakemle güzel kazandın sergenn
    0
    0
    Yanıtla