SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Büyük Başarım Malatya İttifakını Kurmaktır"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Malatya’ya hizmetkâr olmak için belediye başkanı olmama hacet yok. Ben, Malatya’nın evladı olarak gönüllülerinizin hizmetkârı olmaya talip oldum” dedi.  

Malatya’da iftarlarına devam eden Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda 3 bin gençle iftar yaptı.

Yoğun katılımın olması ve salonda yer kalmamasından dolayı bazı gençlerle basamaklara oturarak iftar yapan Ağbaba, gençlerin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Milletvekili Ağbaba, iftar sonrası yaptığı konuşmada, “Bu gece, binlerce insanımızın hakkına girenler için adaletin tesis edilmesi için dua ediyorum. Buradan hep beraber zalimlerin zulmüne maruz kalan herkes için dua edelim. Başta Filistin’de, Gazze’de katledilen çocuklarımız için dua edelim. O zalimlere, İsrail devletine silah ve destek veren, mermi gönderen kim varsa onlara da lanet edelim. Lanet olsun onlara” ifadelerini kullandı.

“KISA SÜREDE UZUN BİR YOL YÜRÜDÜK”
“Malatya için yeni bir dönem başlıyor” diyen Ağbaba, şöyle konuştu:

“Kısa sürede uzun bir yol yürüdük. Malatyalılar teveccüh gösterdiler beni Başkan olarak görmek istediler. Memleketime hizmet vermek beni her zaman heyecanlandırıyor. Memleket hizmet etmek bana can veriyor. Bu nedenle seçim yolculuğuna sizlerle çıkmaktan hiç pişman olmadım. Bu süreçte, Malatyalılar ile kucaklaştık, gençlerimizle göz göze geldik. Ben, Veli Ağbaba olarak Malatya’da yeni bir dönem başladığına inanıyorum. Malatya’da da Türkiye’de yaşadığımız gibi umudu var eden yeni bir siyasi iklimin kapılarının aralandığını, bir ve bir arada olduğumuzu görüyorum. Artık Malatya’nın hayrına, partiler üstü bir millet ittifakının oluştuğunu ve bu ittifakın en önemli üyelerinin; Malatyalı gençler, kadınlar, esnaf ve emekliler olduğunu biliyorum. Bu ittifakın en önemli gücü de sağcı solcu Malatyalı gençler.”

“EN BÜYÜK BAŞARIM MALATYA İTTİFAKINI KURMAKTIR”
Malatya’da Türkiye’ye örnek olacak bir ittifakı kurduklarını ifade eden Ağbaba, “Benim en büyük başarım Malatya ittifakını kurmaktır. Benim en önemli başarım; bozkurt, zafer ve Rabia işareti yapan gençleri bir araya getirmektir. Bütün önyargıları tuzla buz ettiniz. Büyüklerin, siyasetçilerin çekişmesine aldırmadan kol kola girdiniz, omuz omuza verdiniz. Hepinizi Allah var etsin” dedi.

“BU SOFRADA HERKES VAR”
“Kazanmak sadece Belediye Başkanı olmak değildir” diyen Ağbaba, şunları söyledi:

“Kazanmak, umudu kazanmaktır. Kazanmak gönülleri kazanmaktır. Kazanmak kimsenin incinmediği bir memleket kazanmaktır. Malatya bunu kazandı.  Artık Malatya’da kimse kimseyi incitmeyecek. Malatya’da herkes birbirinin acısına, derdine merhem olacak. Malatya’da artık birliğimiz beraberliğimiz konuşulacak. Pes etmek yok. Malatya güzel günleri görmeyi hak ediyor. 31 Mart gecesi, memleketimiz kazanmıştır. Milletimiz kazanmıştır. Güzel Malatya’mız kazanmıştır. Biz, 31 Mart’ta memleketimizi saran umuttan razıyız. Bu umudu yeşertmeyi bana nasip eden gençlerden, kadınlardan, kalbi adalet umuduyla atan vakur Malatyalıdan razıyız. Milletimizin ekmeğini küçültenlerle bıkmadan, usanmadan mücadele edenlerden razıyız. Malatya ittifakından razıyız.

Benim tek bir muradım vardı. Malatya’ma umut olmak, Malatya’ma hizmetkâr olmak. Malatya’ya hizmetkâr olmak için belediye başkanı olmama hacet yok. Ben, Malatya’nın evladı olarak gönüllülerinizin hizmetkârı olmaya talip oldum. Allah bana gönüllerinize girmeyi nasip etti.

Bazen sofralar gönlünüzde kurulur. Benim gönlümde sofralar kuruldu. O sofrada milliyetçisi, Kürdü, Türkü, muhafazakârı; herkes var. Şimdi biz hep beraber birbirimize, umudumuza, vicdanımıza, adaletimize ve önce Malatya’mıza sahip çıkacağız.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Derendeli (3 hafta önce)
    Milletin aklıyla oynayan satın aldıkları ile şov peşinde istersen yayınlama sayın editör size kızmasınlar sonra yazık Ekmek paranız sonuçta
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Derendeli (3 hafta önce)
    İyi şişirdin editör sıkı takipçileriniz denim ama taraflı yayın yapıyorsunuz.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Osman (3 hafta önce)
    En büyük başarınız kemal i aday göstermek oldu Mansur başkan olsaydı bugün bu Suriyeliler gönderilmiş bu mülakatlar kalkmıştı yazık ettiniz güzelim ülkeye daha 4 yıl daha buradalar.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Ahmet (3 hafta önce)
    Yazdığım yoruma cevap yazanların çokluğu doğru tesbit yaptığımı ve tek merkezden yönetildiği kabak gibi sırıtıyor. Sınır ötesi operasyona RED veren Ezan sesinden rahatsız olan içki içecek yer yok diyen zihniyetten doğru duruş beklemek beyhude.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • kerem (3 hafta önce)
    Biri bu adama kaybettiğini bir sonraki seçimin 5 yıl sonra olacağını anlatsın. Diğer bi husus daha geçen haftaya kadar "İsrail'i boykot edenlere hakaret eden,Starbuck protestosuna katılanlarla alay eden Yallah Arabistan a diyenler" şimdi dua edelim diyo. Klasik CHP işte.Ne bekliyon ki?
    %58
    %42
    Yanıtla
  • malatyalı (3 hafta önce)kerem isimli kullanıcı yorumuna
    gardaş sen katarlı starbucks diyeceğine İSRAİLE GAZ BETON SATAN ÇINARLARA söyle,,, ikinci Tüm Türkiye değişiyor rahat ol Malatya da 5 yıl sonra YÜCE ALLAH'IN izni ile değişecek !!
    %25
    %75
    Yanıtla
  • KAHRAMAN (3 hafta önce)
    Resim çekil video paylaş bisiklet sürmeye devam et vekilim . Belediye mazbatalarını teslim eden başkanlar döneminde ne harcanmış hangi ihaleler nereye verilmiş bunları bilmek malatyalıların hakkı . Özellikle şirketler esenlik,belsos,meston başta olmak üzere bir baksanız size zahmet olacak ama kusura bakmayın
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Kesinlikle haklısınız
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Çetin ÇOLAK (3 hafta önce)
    Malatya'da ilk defa seçim üstelik depremin psikolojisi daha atılmamışken heyecanla geçti,halkın vekili halkın arasında halkla beraber sevinçle ve umutla yaşadı seçimi..Ezber bozan ev ziyaretleri örnek teşkil edecek gençlik buluşmaları ve düğün eğlence havasında çoluk çocuk genç ihtiyar kadın erkek herkesin koşa koşa gelip katıldığı mahalle buluşmaları.. Ve tabii ki çocukların her gün izlemeye doyamadığı Sanat Tırı.. Emeğine Yüreğine Gönülünün hislerine sağlık Sayın Veli AĞBABA..
    %71
    %29
    Yanıtla
  • selim (3 hafta önce)
    malatyamızda ne kürt, ne türk, ne alevi ,ne sünni, nede bölgesel milliyetçilik sorunu var yeterki siz siyasetçiler bunu kendinize rant sağlamak için bu duyguları kaşıyıp istismar etmeyin
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Ahmet (3 hafta önce)
    Senin genel başkanın HAMAS TERÖR ÖRGÜTÜDÜR demişti sen Filistinlilere dua edelim diyorsun bu ne yaman çelişki! Veli beg.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • HAMAS'ı Filistin zanneden bir cahil daha... Önce Filistin'i, mücadelesini bir öğren, kıt aklın yeterse, anlayabilirsen yorum yap... Ahmet Beg...
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Cahillik diz boyu. Çatlıyorsunuz var ya öyle böyle değil
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Mevzu " hamas " ise el fetihi, yaser arafatı ( ki kendisi de bir çok soru işareti taşırdı ) enine boyuna incelem lazım. Eğer mevzu Filistin halkı ise önce " ONE MUNIT " sonra " Mavi marmara " ile yardım götürenler bizim iznimiz ile gitti diyerek en sonuna giderken kime sordunuza bağlayan bir lider var. Eğer mevzu Filistin ise KÜRECİK RADAR üssü orada bebek katili siyonizme hizmet etmeye devam ediyor. Öyle meşrubat dökerek, kafe basarak , kınayarak üfürükten tavır olmaz. Maşallah ticaret hacmi de iyice arttı. Sizinkisi dost bizi pazarda görsün.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (3 hafta önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Senin genel başkanın siyonist İsrail ile son 3 Ayın en çok gemi ve ticaret anlaşması ile mal gondermedimi
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Mustafa (3 hafta önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Dua edelim demiş, ticareti keselim dememiş.sen ve avenen mutluysan sıkıntı yok...bir vekil düşün;elin de tabak,garson gibi ortada geziyor, alışık olduğumuz, efendi köle muamelesi yapmadığı için dert oluyor
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Mustafa (3 hafta önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bu arada;çıkar bir denli (densiz değil), bir takim genel başkanların,sisi'ye söylediklerini hatırlatır, Cemal kaşikciya yapailanlari hatırlatır,Sudi Arabistan'a neler denmiş onları hatırlatır,kardeşim.esad'ı hatırlatır.bozlulursun...üzülürsün...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (3 hafta önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    HAMAS yoksa dünya barışı örgütümü yada hilaliahmer mi kendi halkını siyonistlere taşeronluk yaparak katlettiren insanlık düşmanı bir örgüttür sen ve senin gibiler susam tanesi kadar beyin taşımayan ferasetten yoksun zavallılarsınız
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Ne cahil toplum.olduk. Adam seçimi kaybetmiş.ama halen Malatya diye çırpınıyor bu adamın günahı yakanda olacak. Çünkü onlarca aile 1.5! Yıldır cadirda
    %59
    %41
    Yanıtla