SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale Bilim ve Sanat Merkezine Öğrenci Gezisi

Kale Bilim ve Sanat Merkezine Öğrenci Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesindeki ilkokul öğrenciler bilim ve sanat merkezini ziyaret etti.

Kale ilçesindeki ilkokul öğrencileri bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip, araştırma ve buluşlara katılma, bilime ve bilimsel buluşlara ilgi duymaları amacıyla Battalgazi Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin Bilim ve Sanat Merkezi'nde Matematik, Türkçe, Fen ve Teknoloji, Coğrafya, Müzik, Resim, Teknoloji ve Tasarım gibi sınıflarını gezerek keşfetme fırsatı yakaladığını söyledi.

Öğrencilerin merkezde yapılan deneyleri ve müzik dersine eşlik etme fırsatı yakalayarak eğlenceli zaman geçirdiğini aktaran Bulut, programda emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız