SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Arguvanspor, Bir Formalite Maçında Daha Farklı Mağlup

Malatya Arguvanspor, Bir Formalite Maçında Daha Farklı Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta Malatya'yı temsil eden ve ligden düşmesi 2 hafta önce kesinleşen Malatya Arguvanspor, kendi sahasında karşı karşıya geldiği Bursa ekibi İnegöl Kafkasspor'a 5-1 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lige düşen ve 3. ligde formalite maçlarını oynayan Malatya Arguvanspor, ilçe stadında oynanan maçın ilk yarısını rakibi karşısında 10. dakikada Semir Akyıldız, 29. dakikada Kerem Dönertaş, 39. ve 43. dakikalarda Orkan Çınar ve 45. dakikalarda Yıldıray Koçal'ın ayağından gelen gollerle 5-0 mağlup kapattı. Malatya Arguvanspor'un tek golü ise 83. dakikada Mehmet Can Davarcıoğlu'ndan geldi ve İnegöl Kafkasspor maçı 5-1 kazandı.

STAD: Arguvan İlçe

HAKEMLER:Teksen Eker, Ahmet Emre Akbulut, Sadettin Ebrar Balcı  4.hakem Samet Yağcı

ARGUVANSPOR: Davut Paşa (Dk.78 Arda Özkay) Engin Berk Nebioğlu, Yağız Rüştü Aktaş(Dk.50 Musa Buğrahan Kavaklı) (Dk.57 Mehmet Can Davarcıoğlu) Miraç Ölmez, Furkan Yiğit, Okan Saraçoğlu (Dk.78 Yaşar Atakan Tuncay) Mehmet Han Küçük, Mertcan Aşcı, Selman Faruk Dibek, İbrahim Enes Hoş, Emirhan Tak  
YEDEKLER: Arda Özkay, Musa Buğrahan Kavaklı, Yaşar Atakan Tuncay, Mehmet Can Davarcıoğlu
TEKNİK SORUMLU: Ümit Dohman

İNEGÖL KAFKAS SPOR KULÜBÜ: Ömer Can, İhsan Uğur Göktaş, Furkan Taşdemir (Dk.72 Denis Meriç) Kerem Dönertaş(Dk.61 Onur Toraman) Yıldıray Koçal, Orkan Çınar (Dk.61 Fevzi Can Bozkuş) Batuhan Doğrukıran (Dk.62 Ömer Faruk Boz) Onur Kızıltaş, Onur Emre Yaldız, Recep Daylak (Dk.46 Samet Günhan) Semih Akyıldız
YEDEKLER: Ekrem Şeker, Akmet Yılmaz, Samet Günhan, Furkan Eren, Ömer Faruk Boz, Onur Toraman, Denis Meriç, Fevzi Can Bozkuş, Yağız Haydar Doğan
TEKNİK SORUMLU: İsmail Güldüren

GOLLER: Dk.10 Semih Akyıldız, Dk.29 Kerem Dönertaş, Dk.39 ve 43 Orkan Çınar Dk.45 Yıldıray Koçal (İnegöl Kafkas Spor Kulübü) Dk.83Mehmet Can Davarcıoğlu (Arguvanspor) 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Malatya Arguvanspor (mavi formalı), İnegöl Kafkasspor maçının seremonisinde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Pınar (2 hafta önce)
    Arguvanlılara hiç yakışmadı.bir takıma sahip çıkamadılar.çok mun zordu.koca şehirler 3.lige çıkmak üçin milyonları harcıyorlar.ama biz düşmek için .çooookk yazık oldu çooook.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Burak Aslan (2 hafta önce)
    Arguvanın reklamını yapıyordu güya, her hafta mağlup olarak çok güzel bir Arguvan reklamı yaptı.
    %100
    %0
    Yanıtla