SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Bayram Sonrası Beklentisi.. "İlk Hedef Transferin Önünü Açmak'

YMS'de Bayram Sonrası Beklentisi..
A- A+ PAYLAŞ

Gelecek sezon 1.Lig’de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor’da yönetim, kulüpten alacaklı olan eski futbolcularla görüşmelerini sürdürürken bayram sonrası kulübün kaderinin netleşmesi bekleniyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremler nedeniyle hakları saklı kalmak kaydıyla bir sezonluğuna ligden çekilen Yeni Malatyaspor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezonda 1.Lig’de mücadele edecek olan sarı siyahlı takımda yönetim, transferin önündeki en büyük engel olan CAS dosyalarını kapatmak için eski futbolcularla masaya oturuyor.

Takımın borcunu sıfırlayıp, kapalı olan transfer tahtasını açmayı planlayan yönetim, kulübün borcunu daha az bir rakamla kapatarak yeni sezon öncesi iyi transferler yapmak istiyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan destek sözü alan yönetim, CAS’da dosyası bulunan futbolcularla görüşmelerine devam ediyor. Anlaşma sağlandığı takdirde bakanlığın vereceği destekle alacaklar ödenecek ve kulübün transfer yapmasının önündeki engel kaldırılmış olacak.

Yeni Malatyaspor yönetimi, Spor Tahkim Mahkemesi’nde (Court of Arbitration for Sport-CAS) bulunan dosyalar için futbolcularla görüşmeler devam ederken ‘destek sözü’ veren siyasilerin sağlayacağı katkı bekleniyor.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, takımın eski oyuncularına olan borçlarını ödemek için görüşmelerin devam ettiğini ancak bu noktada siyasilerden gelecek desteği beklediklerini ifade etti.

İlk hedeflerinin transfer tahtasını açmak olduğunu kaydeden Gevrek, “Uzun zamandır çalışmalarımızı sürdürüyor. Belirli bir aşamaya getirdik. Bu noktada alacaklı olan futbolcularımızdan fedakârlık beklediğimizi ifade ettik. Tek başına yapılan görüşmeler yeterli olmayacak. Verilecek destekle birlikte ödemeleri yaparak borç sorununu çözmek istiyoruz” dedi.

Gevrek, yönetim olarak kulübün borcunun ödenmesi noktasında da bir planlama yaptıklarına yer vererek, şunları söyledi:

“İlk hedefimiz transferin önünü açmak. Bu noktada da çalışmalarımız sürüyor. Borcun bir kısmını yönetim olarak biz ödeyeceğiz. Geriye kalan kısmı içinde siyasilerle gerekli görüşmeleri yaptık ve destek sözü aldık. Verilecek destekle birlikte borcu ödeyip, transfer tahtasını açmak istiyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa süre içerisinde bazı konuların netleşmesini bekliyoruz.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Emre (1 hafta önce)
    Açıklamanın meali: Bizim vergiler ve belediyenin bütçesi Adil Gevrekspor'a gidecek. Adil Gevrek de paraları bi güzel yiyecek. Ben olsam stadı bile kullandırtmam bu takıma. Yeşilyurt Belediye olur, Amatör ligdeki Malatyaspor olur bu takımlardan birini tekrardan üst liglere taşımamız lazım şehir olarak. Bırakın Adil Gevrek ne yapıyorsa yapsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 hafta önce)
    Kesinlikle bu Adil Gevrek bırakmadıkça tek kuruş destek sağlanmamalı. Yeni Malatyaspor'un en büyük sorunu Adil Gevrek'tir ve bu adama malesef kimse hesap soramamış türlü oyunlarla yeniden kulübü ele geçirmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, kesinlikle bu adamı muhatap almamalı, bunlar kulübü bırakmadığı takdirde tek kuruş destek verilmemelidir. Bu adam Geçen senenin parasıyla 500 milyon lira kulübü borca sokmuş hesabını vermemiştir. Yeni Malatyaspor'un başının belası bu kişi ve yönetimidir. Malatya'nın adını daha fazla rezil etmelerine fırsat tanınmamalıdır. Burada, Malatya hikayesi okuyarak bu adama destek verilmesini isteyenlerde onun adamlarıdır bu kişilere kanmamalıdır.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Tecdeli (2 hafta önce)
    Kimse bu adama destek olmaz, nokta.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatya (2 hafta önce)
    Yeni malatyaspor hazır 1.ligde bir üst basamak süper lig burada tutunup süperlige çıkabilme umudu varken bütün şehrin takıma düşman kesilmesi inanılır gibi değil nasıl bir kafa yaşıyorsunuz. Adil gevrek ayrı yenimalatyaspor ayrı şeyler kulübü borca soktuğundan bahsetmiyorum içinde bulunulan durumda spor bakanlığı destek veririz demiş başka kulüplere veya oraya buraya vereceklerine yenimalatyaspora versinler daha ne istiyorsunuz hastamısınız siz. Amatördeki malatyasporun süper lige çıkması 10 yılı bukur belki daha fazla. Destek olmayan köstek olmasın
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Atabey (2 hafta önce)
    Ne Güzel Dünya,0 borçlu kulubü al, babanın malı gibi yönet, takımı borç batağına sok , kendi köylülerini delege yap, mali kongrede kendini akla, sonra gel kendi batırdığın kulübün borçları için ondan bundan destek bekle.. Gerçi burası Malatya, şimdiye kadar neyin hesabını sorduki bu şehir, Şaşırmamak lazım ama insan şaşırıyor işte
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Uğur tn (2 hafta önce)
    Halen burada adil bey'in borazanlığını yapanlar var. Bide demezler mi kulüp ciddi borç yükünü girmiştir diye. Allah'tan korkun be kardeşim bu kulübü bu duruma kim getirdi diye sormazlar mı adama ? Adil Gevrek boşa yırtınmasın ona kimse destek vermez yani aklı başında olan biri ne siyasetçi ne sponsor bu adama güvenip tek kuruş bu kulübe destek vermez.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Sn Uğur bey bizim derdimiz Adil veya başkası değil Malatyaspor'dur.akıllı ve akılcı olmak zorunluluğu var.Şu anda başkan Adil Gevrek. Kimin gücü yetiyorsa genel kurulu toplasın başkanlığa aday olsun.Böyle bçrşeyin zor olduğu malum olduğuna göre mevcutla işi götürmek zorundasın.Ayrıca bu kulübün bu hale gelmesinin başlangıcı kulüb binasına sıkılan kurşunla başlamış birileri kulğbün içine parmağını sokup menfeatleri doğrultusunda her türlü kötülüğü yaptılar.Sizlerde seyrettiniz.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Cengiz (2 hafta önce)
    Şu anda kulübün başkan Adil Gevrek ya destek verin yada susun.Imkanınız varsa seçimli kongre için oy toplayıp elinizi taşın altına koyun.Adil başkanın kesinlikle yönetimsel hataları oldu.Gelir gider dengesi malesef bozulmuş takım ciddi borç içine girmiştir.Burda tek suçlunun Adil başkan olduğunu düşünmüyorum.Özellikle belediyenin denetimsizliği, taraftarın transfer istemesi vs.vs.Profosyonel takımların giderleri oldukça fazla bu nedenle kuluplerin çoğu borç batağı içinde gider çok gelirler oldukça kısıtlı. Artık geçmişi bırakıp geleceğe bakmanın daha iyi olacağını düşünüyorum.Bu nedenle sabırlı olup en azından köstek olmadan beklemek zorundayız.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 hafta önce)
    Belediye Adili doyurmaz. Halkın parasını Adil e vermeyin. Bu adam Malatyasporu iki defa ligden düşürdü. Borçsuz kulübü gırtlağına kadar borca batırdı. Belediye bu adama nasıl halkın parasını verir. Kim kulübü borca batırdıysa borçlarını da o ödesin. Kendi yönettiği şirketleri neden batmıyor da, klüp batıyor. Eğer Belediye başkanları halkın vergisini Adil e verirse haram olsun. Halk başını sokacak bir ev bulamazken, kulübü batıran bu adama bizim vergilerimizi vermemeli. Çünkü yine batıracak, nasılsa kendi parası değil.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • 44malatya (2 hafta önce)
    Secimden once soz verdiler Yeni MALATYASPOR Taraftarlari AKP oy verdiler borclari biran kapatsinlar
    %30
    %70
    Yanıtla
  • New Malatya (2 hafta önce)
    Takımın borçlarının mümkünse ödenip iyi yerlerde olmasının kimseye zararı yok bu saatten sonra olumsuz yorum yapmanın bir anlamı yok. Aksine böyle üst seviyedeki organizasyonlar moralsiz olan Malatya halkının moralini yükseltecektir.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • GEVREKSIZ (2 hafta önce)
    Bu ADIL denen adam hala burdamı daha doymamışmı Malatyamızın üzerine 6 Şubattan önce çöken en büyük DEPREMDI en Büyük Felaketti onun adı geçen takıma Ben dönüp Bakmam bile o içimzdeki Malatyaspor Aşkını sevdasını Öldürdü Dilerim kendi sonuda aynı Takım gibi olur yanın yere gelemi desem Nahna köftesi yine de tadını almasa mı desem ne diyem Bende bilemiyorum yukardaki herşeyi ve binlerce taraftarın içlerinden geçenleri o biliyor Aminnnnnn
    %78
    %22
    Yanıtla