SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güzel Günlere Ulaşacağımıza İnancımız Tamdır'

'Güzel Günlere Ulaşacağımıza İnancımız Tamdır'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, deprem sonrasında yeni yerine taşınan Kuyumcular Çarşısı'nı ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Eski Ticaret Lisesi yerinde yapılan, deprem sonrasında Kuyumcu esnafının taşındığı çarşıda esnaflarını ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler' temennisinde bulundu. Kuyumcu esnaflarının sorunları, istek ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Taşkın, belediye olarak yapılabilecekleri tüm çalışmaları anında gerçekleştirdiklerini belirtti.

Taşkın, "Seçim sonrasında da aynı kararlılıkla sahada olmaya devam ediyoruz. Hamdolsun ki, hızımızı kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Günün bir kısmını belediyede hemşehrilerimize hizmet vererek geçiriyoruz, kalan zamanımızda ise esnaflarımızı ziyaret ediyor, mahallelerdeki hemşehrilerimizle buluşuyor ve köylerdeki kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Mümkün olduğunca her kesime dokunmaya çalışıyoruz. Ancak yoğun bir gündemimiz var. Yıkılan mahallelerin yeniden inşası ciddi bir zaman ve uğraş gerektirdi. Bu süreç, tahminimizden daha fazla zaman aldı. Bu yoğun tempoya rağmen, esnaf kardeşlerimizle bir araya gelmeyi ihmal etmiyoruz. Bugün de Malatya Kuyumcular Çarşısı'nın yeni yerinde esnaflarımızla buluştuk. Burada hem esnaflarımızla alışveriş yapacak hemşehrilerimizle bir araya geldik, hem de sorunlarını dinledik. Battalgazi ilçemizin daha iyi bir yer haline gelmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Hep birlikte daha güzel günlere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır. Destekleriniz için teşekkür ederiz" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Çöpçü (2 ay önce)
    Bu kim,ben ilk defa gördüm.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kenan (2 ay önce)
    5 ay geçti doğru düzgün bir ekip kuramadın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadircan (2 ay önce)
    Kuyumcuların yeri büyük bir hızla yapılıyor taşınırlar yakında oraya birde orada ziyaret ederler. Memlekette işler bitmiş ziyaretler başlamış boş boş işler boş memlekete
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Özkan (2 ay önce)
    Bu kuyumcuların da faydadan çok zararı var. Altın alımları, piyasadaki parayı çekiyor bu da ekonomik aktiviteleri yavaşlatıyor. Bu kuyumcular istihdam da yaratmıyor, bu yüzden yerel ekonomiye pek katkıları yok. Üretim yapmadıkları için ekonomiye kattıkları değer de düşük. Genelde turist çekmezler, bu yüzden turizme katkıları da sınırlı. Kayıt dışı işlemler ve vergi kaçakçılığı riski de var. Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar piyasalarda istikrarsızlığa da neden olabilir. Ayrıca, yaptıkları yatırımlar yerel ekonomiye geri dönmediği için ekonomik büyümeyi pek desteklemiyorlar
    %80
    %20
    Yanıtla