SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ'nün Eski Rektörü İle Kocası Boşanmış

MTÜ'nün Eski Rektörü İle Kocası Boşanmış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde 2018 Eylül- 2022 Eylül arasında rektör olarak görev yapan Aysun Bay Karabulut'un, görevi dönemi ve sonrasında adının karıştığı, bir çoğu soruşturma ve yargı konusu olan olaylarla ilgili 'azmettiricisi' olduğu öne sürülen kocası Ercan Karabulut'tan boşandığı öğrenildi.

Rektörlük döneminde ve sonrasında özellikle sosyal medya platformlarında 'abartılı sevgi' fotoğraf ve görüntüleri paylaştıkları, birlikte 'güç elde edebilecekleri' yeni bir mecra olarak MHP'de siyaset planladıkları haberleriyle de sık sık haber konusu olan çiftin, geçtiğimiz haftalarda evliliklerini bitirdikleri haber alındı.

Rektörlük görevi sona erdikten sonra, MHP'nin MYK'sına iddiaya göre, bu partinin bazı üst yöneticilerinin referanslarıyla girdiği öne sürülen, bu arada Ankara'da bir sağlık federasyonunun başkanı olarak çeşitli ziyaretlerde bulunan Aysun Bay Karabulut'un, son günlerdeki paylaşımlarında adını 'Aysun Bay' olarak kullanmaya başladığı, kocasının soyadını artık kullanmadığı belirtildi. Eski rektörün, haberlerini servis ettirmek için abone olduğu İhlas Haber Ajansı'na ilettiği Sağlık Bakanı ziyaretiyle ilgili bülteninde de evlenmeden önceki soyadını kullandığı görüldü.

Bu arada, eski rektörün, iki hafta önce resmen gerçekleştiği belirtilen boşanma olayı üzerinde, Mart ayında MHP MYK'sına girdikten sonra partinin genel başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte bir fotoğrafla yaptığı paylaşımda da adını 'Aysun Bay' olarak düzelttiği gözlendi.

Eski rektörün, boşanmanın ardından federasyon adına yaptığı, birinde DYP'nin Malatya eski il başkanlarından Ferit Güzel'in bulunduğu fotoğrafın da yer aldığı paylaşımlarında Aysun Bay adını kullandığı görüldü.

İkili, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin öğretim kadrosunda yeralıyor.

malatyahaber.com

KAPAK FOTOĞRAFI: Eski rektör ile kocası mutlu günlerinde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 ay önce)
    İl ilçe teşkilatı önünde bununla fotoğraf çekmesin diye insanlar oraları boşaltırken MYK üyeliği. Hayat çok garip.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Jozef (2 ay önce)
    Vay vay vay ki vay
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Abdülheyyy (2 ay önce)
    Her türlü menfaat uğruna Bunların elini eteğini ayağını öpen manevi evlat ve eklentileri var. Aslında sorunun bütün kaynağı bunlara bakılması lazım.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Memo (2 ay önce)
    Vah vah
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Abdurrahman (2 ay önce)
    Recep bülbül ses değilmi o
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Alperen (2 ay önce)
    Birdaha üç hilale oy vermeyecem
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Oktay (2 ay önce)
    Bu eski rektör Aysun'nun sadece kocası mı suçlu sanıyorsunuz, üniversitede çalıştırdığı tüm paranın döndüğü İDARİ VE MALİ İŞLER Daire başkanları, Genel Sekreterler de sorgulanmalı . Neler karşılığında p imzalar atıldı ?
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kerem (2 ay önce)
    Aysun Hanım, Ercan Karabulut'un doçentliğini ve Rusça dil konusundaki becerisini mutlaka bir gün anlatır diye bekliyoruz. Bu kadın gerçekten çok çekti eski kocasından
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Şimdilik biri indi sonra öbürü inecek. Baktılar hiçbir şey istedikleri gibi olmuyor birde böyle deneyelim dediler. Siyaset o kadar yozlastiki insanın midesi bulanıyor.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • İnsanların özel hayatıyla ilgili bu tarz bir haber yayınlamak çok etik değil diye düşünüyorum. Magazin sitesi gibi bir davranış olmuş.
    %21
    %79
    Yanıtla
  • Para Kokusu K9 (2 ay önce)
    Vay be! Para kokusu almak maharet ister. Sağlık turizmi pastasına göz dikilmiş anlaşılan. Kur bir STK kapılar açılsın. Bu ne biçim ülke. Yakında TURSAB da bypass edilirse şaşırmam. Şu Ferit adındaki şahıs ne iş anlamadım. Ülkemi sevenler ne de çok muş!
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Seval (2 ay önce)
    Aysun hanım için çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Artık sadece Malatya ile bozulan bağlarını sağlıklı bir hale getirmesi kaldı geriye.
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Recep (2 ay önce)
    Aysun hanımın yaptığı bütün hataların ve içine girdikleri anlamsız hırsın sebebi direkt kendisidir. Bir çok insan ile bu zarar veren hırsları yüzünden kötü oldular ve birbiri ile uğraşmalarına sebep oldular. Aysun hoca çok yanlış yönlendirildi. Çok yanlış insanları yanında personel olarak bulundurdu ve hepsi birikerek hatalat silsilesini doğurdu. Umarım bundan sonra Aysun hoca arasının bozulduğu herkesle iyi niyetini muhafaza ederek arasını düzeltir ve bu düzelen ikili ilişkileri sayesinde geçmişte başına iş açanların açtı işlerden ve zararlarından kurtulur. Doğru ve klas insanları yeniden çevresine toplarak avam tabakadan onlara iş yaptırmaktan uzaklaşması lazım.
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Zafer Demir (2 ay önce)
    Bende diyorum bizim düşük profil bıyıklı neden fotolarda eksik kalmış.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Alper (2 ay önce)
    Para bitti aşk bitti
    %93
    %7
    Yanıtla
  • kadir (2 ay önce)
    junior ablamız etiket bulmada zorlanmıyor. bakalım bu işin sonu nerede sonlanır.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Murat (2 ay önce)
    Bence dümenden boşanma
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Bilge (2 ay önce)
    Bunların hepsi dümenden olduğunu yüzde yüzdür .yeni bir plan yeni bir iş vardır asla bunlar ayrılmaz.sizlerde bunu yediniz imkansızzzz asla ölürşer yine ayrılmazlar bu oyunun bir parçası
    %93
    %7
    Yanıtla
  • İrfan (2 ay önce)
    Rektör olduktan sonra aldıği maaşlarla villalar yazlıklar lüx arabalar almıştı , geçmişe dönük borçlarını kapatmıştı aile dayanışmasının en güzel örneklerini göstermişlerdi niye boşandılarki üzüldüm.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar (2 ay önce)
    MHP de istediklerini bulamayınca Ercanın gelecek seçimlerde iktidar olması öngörülen CHP ye yanaşması için yollar açılmıştır .
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Murat (2 ay önce)
    Buradaki bilgi işlem daire başkanı sonradan arkasına bakmadan kaçan adamı sağlık bakanının yanına götürmüş, iyi cesaret, Hakan Oğuztürk’te buna takılmış ya artık bu memleketten tiksiniyorum. Bu kadın bakan ile görüşebiliyor, myk üyesi olabiliyor, bir tıp profesörü yanında geziyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Oktay (2 ay önce)
    Mal kaçırmak içindir ! önceki usulsüz işlerde ortak olduğunuz birisi ile yolları ayırmanız mümkün olabilir mi !
    %97
    %3
    Yanıtla
  • İlhan (2 ay önce)
    Oysa birbirine çok yakışıyorlardı.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • kader (2 ay önce)
    haksız elde edilen malları kaçırmak için boşanmışlardır
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ali (2 ay önce)
    İnsanların özel hayatı bu kadar basit haber malzemesi olmamalı zira burası magazin gazetesi değil .Hayat bu kime ne getireceğini bilmiyoruz
    %33
    %67
    Yanıtla
  • Umut (2 ay önce)
    Doğru söylüyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (2 ay önce)
    Keresteci Ferit Güzel bey, ne zamandan beri dışilişkiler uzmanı olmuşki, Etiyopya büyükelçiliği ziyaretine eşlik etmiş.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Aysun ne zaman oldu ki !!!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mutlu (2 ay önce)
    Ünlü Nagehan Alçı'nın ROK'dan boşandıktan sonra başından geçenleri anlattığı röportaj yaptığı izleyince kadına çok hak vermiştim. Şimdi aynı durumu Aysun Bay'dan bekliyoruz. Aileyi yakından tanıyanlar, "Aysun kurtuldu" diyorlar. Artık ne demek istiyorlarsa. bende merak ettim.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Hamdi (2 ay önce)
    Malatya Haber'i araştırmacı gazetecilik kimliği ile biliyoruz. Bu haberde bir süre eksik var. mal paylaşımı nasıl yapılmış? İzmir'deki villa kime kalmış, Ankara'daki villayı kim almış? Arabalardan hangisi kime düşmüş. Malatya'da söylenen villa nasıl paylaşılmış?
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Sait (2 ay önce)
    tüh servetin ve kariyerin mihrakı safiye kendi yoluna gitmeye karar vermiş, faik bundan sonra ne yapar acaka.
    %97
    %3
    Yanıtla