SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Ayda Aranan 326 Şahıs Yakalandı

1 Ayda Aranan 326 Şahıs Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis ekiplerince Ekim ayı boyunca yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 326 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle:

“Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından 01-30 Ekim 2022 tarihleri arasında ilimiz genelinde çeşitli suçlardan toplam 326 Aranan Şahıs yakalanmış olup bu şahıslardan; Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama suçundan 22 Yıl 2 Ay, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama suçundan 14 Yıl, Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık suçundan 13 Yıl 9 Ay 25 Gün, Nitelikli Yağma suçundan 13 Yıl, Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 12 Yıl 6 Ay 3 Gün, Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık suçundan 11 Yıl 5 Ay 12 Gün, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama suçundan 11 Yıl 1 Ay 22 Gün, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama suçundan 10 Yıl 8 Ay gibi kesinleşmiş hapis cezası bulunan 117 şahıs işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilmiştir.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Ben şeyi çok merak ediyorum düzinelerce dosyası olan biri nasıl dışarıda olabiliyor. Bunu bir hukukçu açıklayabilir mi? Bir kişinin adam öldürme ve terör dışında diğer suçlardan ceza alması sadece kağıt üstünde mi? Gerçekten ceza kanunumuz yetersiz mi? Bir hukukçu gözüyle durum nedir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Su testisi Su yolunda kırılır. Para Mal mülk yalan.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    allah razı olsun, izoollunun da dediği gibi cezalar caydrıcı olsa da polisimizin sokkatan topladığı bu satıcıları mafya varisi tipleri sokaklarımızda görmesek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İzollu (1 yıl önce)
    Allah razı olsun emniyet ve jandarma teşkilatından. Sıcak yatağımızda yatıyorsak önce Allah sonra onlar sayesinde. Rabbim onları her daim korusun inşallah... Cezalar daha caydırıcı olursa verilen bunca emek boşa gitmez. Suçlu devletin soğuk yüzünden korkmalı ve çekinmeli. Devlet haklıya, mazluma ve masuma sıcak yüzünü gösterirken hakısıza, zalime ve suçluya soğuk yüzünü göstermelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla