SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Ligde 17. Hafta Maçlarının Hakemleri Açıklandı

1. Ligde 17. Hafta Maçlarının Hakemleri Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Liginde 17. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Cuma akşamı Samsun'da oynanacak Samsunspor- Yeni Malatyaspor maçını Erkan Özdamar (fotoğraftaki) yönetecek.

17. HAFTA MAÇLARININ HAKEMLERİ..
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre haftanın maçlarında görev alacak hakemleri şunlar:

9 Aralık Cuma:
20.00 Yılport Samsunspor-Yeni Malatyaspor: Erkan Özdamar

10 Aralık Cumartesi:
13.30 Tuzlaspor-Çaykur Rizespor: Adnan Deniz Kayatepe
13.30 Ankara Keçiörengücü-Adanaspor: Reşat Onur Coşkunses
16.00 Altaş Denizlispor-Altay: Furkan Aksuoğlu
19.00 Göztepe-Manisa FK: Ozan Ergün

11 Aralık Pazar:
13.30 Dyorex Boluspor-Beyçimento Bandırmaspor: Ramazan Keleş
16.00 Gençlerbirliği-Erzurumspor FK: Eren Özyemişcioğlu
19.00 Altınordu-Bodrumspor: Burak Pakkan

12 Aralık Pazartesi:
20.00 Pendikspor-Sakaryaspor: Adem Cinek

SAMSUNSPOR- YENİ MALATYASPOR MAÇININ HAKEMLERİ..
Cuma akşamı oynanacak maçı Ankara Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Erkan Özdamar yönetecek. Erdamar'ın yardımcılıklarını Balıkesir Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Bilal Gölen ile Trabzon Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Cemil Tunç yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Ankara Bölgesi B Klasman Hakemi Burak Olcar.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mert (1 yıl önce)
    Dünya kupasında 1 tane Türk hakemi yok. Lafta dünyanın sayılı ligleri arasındayız. Ama dünya kupasında hiç futbol ülkesi olmayan ülkelerin hakemleri var. Ama bizim hakemlerimiz yok. Tam bir skandal. Türk hakemleri tamamen oyun oynatmamaya programlanmış, oyunu yavaşlatmayı amaçlayan bir yönetim şekli ile maç yönetiyorlar. Hiç bir şekilde oyun içinde risk almıyorlar. Yeter ki futbolcular yere düşsün. Hemen oyunu kes.
    %67
    %33
    Yanıtla