SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepimizin Ortak Paydası Malatya"

0
Güncellendi - 2015-12-31 01:46:57
A- A+ PAYLAŞ

MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri toplu halde AKP İl Başkanlığını ziyaret ederek, burada AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan

MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, “AK Parti’nin tekrar iktidar olması ile birlikte çok özlediğimiz ve beklediğimiz bakanlığında Malatya’ya verilmesi ayrıca bize gurur verdi. Bundan sonra hep birlikte beraberlik içerisinde MASTÖB7de düşen ne varsa elimizi değil gövdemizi taşın altına koyma pahasına ülkemizin geleceği için, çıkarları için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

a4İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Malatya AK Parti’ye 13 yıldır gerçekten çok büyük destekler veriyor. Bu dönem çok önemli bir bakanlık olan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız tarafından Malatya’dan seçilmiş olan bir milletvekilimize tevdi edildi. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çok deneyimli milletvekillerimizle, bakanımızla, belediye başkanlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla hep birlikte el ele vererek ilimiz için daha iyi, daha faydalı ne varsa yapmak için gayret edeceğimizi sizlerin huzurunda beyan etmek isterim” diye konuştu.

Malatya milletvekili Öznur Çalık ise, “İstanbul’da bulunan MİAD, MEV ve MASTÖB ve diğer Malatya kuruluşları İstanbul’da güç birliği yaptığı anda, beraber hareket ettiği anda çok iyi bir Malatya lobisi oluşturuyorlar. Bu Malatya lobisi bizi hem siyaseten, hem de ekonomik anlamda çok ciddi manada elimizi güçlendiriyor. Malatya sevdası ile kurulmuş olan bu dernek ve kuruluşlarımızı gönülden kutluyorum ve hepimizin ortak paydasının Malatya olduğunu çok net ifade ediyorum” diye konuştu.

Gündeme ilişkin olarak da konuşan Çalık şunları söyledi, “Türkiye 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde çok zorlu bir dönemden geçti. 1 Kasım seçimleri Türkiye’yi yeniden istikrara kavuşturdu. Türkiye’nin istikrara kavuşmasını istemeyenler vardı, PKK, KCK ve onun Türkiye’deki uzantılarının çözüm sürecini sekteye uğratmak için ve çözüm sericini suistimal ederek kendilerince özerklik yada kanton bölge ilan etmek isteyenlere en güzel cevabı istikrarı yakalayarak 1 Kasım’da milletimiz verdi. Güvenlik güçlerimiz bölgedeki vatandaşlarımızı koruyor ve kolluyor. Geçmiş dönemdeki derin devletin yapmak istediklerini bu dönemde PKK’nın, KCK’nın  ve onun uzantılarının yaptığını bilerek biz o bölgede devletin vatandaşını koruması adına yapılması gereken tüm işlemleri her anlamda yapıyoruz. Hem güvenlik için yapılması gerekenleri yapıyoruz, hem de sosyal devleti anlayışı içerisinde yapılması gerekenleri de yapıyoruz. Özerklik, kanton yada diğer söylemler içerisinde olanlarda hadlerini bilmek zorundalar. Biz demokratikleşme süreci ile insanlarımızı güçlendirelim, derken, bunu suistimal eden güçler kendilerince yeni söylemler geliştirdiler ve bunun içinde şiddet ürettiler, terör ürettiler ve silahlarını bırakmadılar. Teröre karşı başlatılan mücadelemiz sonuna kadar sürecektir.”

Kaynak: Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız