SON DAKİKA
SON DEPREMLER

155'i Aradı, Kampanyaya Bağış Yaptı

0
Güncellendi - 2020-04-19 20:44:48
155'i Aradı, Kampanyaya Bağış Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 6 yaşındaki çocuk, akülü araba almak için biriktirdiği parayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Biz bize yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladı.

155’i arayan 6 yaşındaki Ahmet Hamza Nakır, akülü araba almak için kumbarasında biriktirmiş olduğu parasını ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bağışlamak istediğini, yaşının küçük olması nedeniyle kendisine yardımcı olunmasını istedi.

Emniyet ekipleri, isteğini yerine getirmek için küçük çocuğun evine gitti. Toplum Destekli Şubesi ekipleri, evine gittikleri Ahmet bir süre sohbet ettiler.

Küçük çocuk, kumbarasının içindeki 135 TL parasını kampanyanın hesabına yatırılması için polislere teslim etti. Polisler, kampanyanın ilgili hesabına yatırmak üzere tutanakla parayı teslim aldı.

Polis memurları, Ahmet’e emniyetin hediye paketini verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mert (4 yıl önce)
    koskoca devlet dersiniz ama düşünün çocuk bile acıyor o derece acınaklı durumdayız ki vahhhh vaahhh !!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıcavcav (4 yıl önce)mert isimli kullanıcı yorumuna
    Saçmalamışsın! Acımayla ne alakası var? Senin güzel beynin ancak bu kadar anlardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı civciv senin beynine ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum saçmalamışım değil mi at gözlüğünü çıkartta bir haline bak ülkenin de haline bak!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çelenay (4 yıl önce)Hacıcavcav isimli kullanıcı yorumuna
    Haci yegen boyleleriyle diyolaga girme onlar gozleri var gormezler kulaklari var isitmezler anlayislari kit bunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • klasik mal atyalı...
    0
    0
    Yanıtla