SON DAKİKA
SON DEPREMLER

18 Yaşındaki Gencin Şüpheli Ölümü

18 Yaşındaki Gencin Şüpheli Ölümü
A- A+ PAYLAŞ

Yakınca'da konteyner kentteki parka ihbar üzerine giden 112 ekipleri, 18 yaşındaki T.E.T.'yi koma halinde buldular ve şahıs kaldırıldığı hastanede öldü. Olay sırasında bu şahsın yanında bulunan iki kişi ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Saat 19.00 sıralarında Yakınca Mahallesi Manas Konteyner Kent civarındaki parka ihbar üzerine giden sağlık ekipleri, T.E.T. adlı genci koma halinde buldu. Nabız alınamayan şahıs, ambulansla Çocuk Hastanesi'ne götürüldü, ancak kurtarılamadı.

Polis de olaya müdahale ederken, ölen gencin yanında bulunan 18 yaşındaki M.K., T.E.T. ile mahalleden arkadaş olduklarını, kayalıklar civarında bu kişinin yanında E.D.N. adlı bir arkadaşlarının bulunduğunu, kendisinin daha sonra bu bölgeye gittiğini ve yerde çakmak gazı gördüğünü, T.E.T.'nin aniden titremeye başlayıp kendini kaybetmesi üzerine sırtına alarak parka getirdiğini ve 112'ye haber verdiğini anlattı.

Polis, çakmak gazının uyuşturucu olarak kullanılması nedeniyle meydana geldiği sanılan olayla ilgili olarak ifadelerine başvurmak üzere M.K. ve E.D.N.'yi polis merkezine götürdü.

Olaya, Cumhuriyet Başsavcılığı da el koyarak, araştırmaya başladı.

Ölen gencin cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nedim (3 ay önce)
    Gerçekten çok üzücü, Yüce Allah ailesine sabırlar versin.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bulut (3 ay önce)
    Cagimizin gencligimiz yeni modası metamfetamin Allah akıl fikir ihsan eylesin bu gençligi kimler nasil bu hale getirdi bitiyor gençlik bitiyor eyyyy yetkililer duyun artık
    %77
    %23
    Yanıtla