SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Kilo Esrar Ele Geçti

0
Güncellendi - 2017-01-11 16:55:39
19 Kilo Esrar Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada 19 kilo 050 gram toz esrar ele geçti, yakalanan bir kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince il merkezimize farklı girişlerde oluşturulan kontrol noktalarında yapılan yol uygulamaları esnasında;

09.01.2017 günü durumundan şüphelenilen bir araçta yapılan arama neticesinde toplam daralı 19 kilo 50 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş, konu ile ilgili bir şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheli hakkında “TCK. 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak) suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 10.01.2017 günü sevk edildiği Adli Makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik kararlı mücadelemiz Malatya halkından almış olduğumuz destekle artarak devam edecektir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız