SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Bin 670 Yatak Kapasiteli Öğrenci Yurdu Açılışa Hazır

2 Bin 670 Yatak Kapasiteli Öğrenci Yurdu Açılışa Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Malatya’da İnönü Üniversitesi kampüsü içinde yapımı tamamlanan İlhan Akıncı Öğrenci Yurdu’nun hizmete hazır olduğunu açıkladı.

Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Malatya İlhan Akıncı Öğrenci Yurdu. 2.670 kişilik yurdumuz, yeni eğitim döneminde tam kapasite ile gençlerimizi ağırlayacak. Üniversite hayatınızda ihtiyaç duyacağınız tüm alt yapı yurtlarımızda sizlerin kullanımına hazır. Malatya’mıza hayırlı, uğurlu olsun.” İfadelerini kaydetti.

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Öğrenci dostu Malatya'mıza çok yakıştı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere  Mehmet Kasapoğlu Bakanımıza ve emeği geçenlere hemşehrilerim adına, gençlerimiz adına teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” İfadelerini aktardı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bakan Dr. Kasapoğlu’nun paylaşımını altına “Malatya'mıza yapılan yatırımlarda bizlerden desteklerini esirgemeyen, gençlerin ağabeyi Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu başta olmak üzere, bu güzel eserin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimize hayırlı olsun.” İfadelerini kaydetti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise  paylaşımın altına, “Üniversitemiz kampüsünde erkek ve kız öğrenci yurtlarımız öğrencilerimizi bekliyor. Son halka "İlhan Akıncı Yurdu"” ifadesini kaydetti.

AKP İl Başkanı İhsan Koca ise “Şehrimize yapılan yatırımlar ve gençlerimizin eğitimi ile alakalı destekleri dolayısıyla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Sözlerini kaydetti.

2 bin 670 kapasiteli yeni yurdun hizmete girmesiyle, Malatya'da 2002 yılında 2 bin 838 olan öğrenci yurdu yatak kapasitesi, toplam 11 bin 406’ya çıkmış oldu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Emeği geçenlere teşekürler Türkiyemizin ilk önceliği eğtim ikinci savunma eğtime daha çok yatırım yapılmalı çünkü gençlik elden çıkıyor yok olmadan önlem alınmalı
    %86
    %14
    Yanıtla