SON DAKİKA
SON DEPREMLER

251 Şehit Anısına 251 Ünite Kan Bağışı

0
Güncellendi - 2020-07-15 02:12:43
251 Şehit Anısına 251 Ünite Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü çalışanları, hain darbe girişiminin yıldönümünde 251 şehit için 251 ünite kan bağışı yaptılar.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde 15 Temmuz anısına 251 polis kan bağışında bulundu. Kan bağışı programına, Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay Türk Kızılay Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Umut Yalçın ve polisler katıldı.

Burada Konuşan Malatya Valisi Aydın Baruş, “15 Temmuz’da şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz anısına Kızılay'a kan bağışı düzenliyoruz. Biz de bu kampanya öncülük etmek için kan bağışında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Vali Baruş Kızılay’ın kan stoklarında azalma olması nedeniyle önemli bir katkı sunulduğunu belirterek, “Kan bağışı hastalarımız için inşallah şifa olur” dedi. Baruş, “ 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize geçmiş olsun dileklerimiz sunuyorum. Rabbim bizlere bu günleri bir daha göstermesin” şeklinde konuştu.

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise, “15 Temmuz'da cesareti, ihaneti ve şehadeti her şeyi birlikte yaşadık. Bu anlamda ikinci bir kurtuluş savaşı gibi. Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak şehitlerimiz minnetle şükranla anıyoruz ve Allah'tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize minnetlerimizi ifade ediyoruz. 15 Temmuz’u unutmayacağız ve unutturmayacağız. 15 Temmuz’u Allah bir daha milletimize yaşatmasın” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Kıymetli müdürün iyi niyetli girişimi nafiledir. Kızılay, malum sebeplerden ötürü itibar yıkımına uğramış bir kurum oldu artık. Kan ve kurban bağış çağrıları eskisi gibi yoğun karşılık görmüyor. Kamu kurumlarının çabasıyla da bir yere varmak güç. Bu kadar köklü bir kurumu bu hâle düşürenler utanmıyorlar onu biliyoruz ama en azından bir gün hesabı sorulur diye umuyoruz. Ortak değer ve kurumlarımızı bile gündelik politikaya ve siyasi hesaplara kurban edenleri tarih affetmeyecektir.
    0
    0
    Yanıtla