SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarımızın Gönlünü Almak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2018-09-20 00:13:17
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, "Çaykur Rizespor'dan 3 puan alırsak bizim için güzel bir galibiyet olacak ve bizi daha iyi yerlere taşıyacaktır" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Yıldırım, sezon başı sakatlığından dolayı lige başlayamadığını, kaydederek, "Tekrar sahalara döndüm ve sağlıklı bir şekilde maçı geçirdim, benim adıma güzel bir maç oldu. Maç aslında istediğimiz gibi geçti. İlk yarıyı 0-0 bitirip, ikinci yarıyı kontradan ve biraz daha Beşiktaş'ta pozisyon arayarak golü bulmak istedik ama maalesef tam istediğimiz zaman golü yedik. Golü yedikten sonra aslında daha çok açıldı. Daha çok istedik, daha çok pozisyona girmeye çalıştık ve girdik de aslında. Bazı yarım pozisyonlar var, tam pozisyonlar var. Bunlar Beşiktaş'a karşı böyle pozisyonlara giriyorsanız değerlendirmeniz gerekiyor. Çünkü büyük takım Vodafone'da onlar her 2 pozisyondan bir tanesinde gol atma pozisyonları var. O yüzden üzgünüz. Normalde yenilebilirsin Beşiktaş'a deplasmanda ama böyle bir oyundan sonra yenilmemiz bizi aslında çok üzdü ama önemli değil" diye konuştu.

Yıldırım, Beşiktaş maçının geride kaldığını takım olarak Çaykur Rizespor maçına odaklandıklarını ifade ederek, "Biz bu artık bu haftayı düşünüyoruz. Eğer Rize'den 3 puan alırsak bizim için güzel bir galibiyet olacak ve bizi daha iyi yerlere taşıyacaktır" diye konuştu.

Sakatlıktan çıktıktan sonra Beşiktaş karşısında ilk maçına çıktığını anımsatan Yıldırım, şunları söyledi:

"Birkaç hafta geçtikten sonra daha güzel maçlar çıkaracağız. Daha güzel takım halinde uyum içinde maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum. Şimdi bildiğimiz gibi sezon başında sakatlıklar oldu, geç gelenler oldu. Bunların hepsi takım için bir eksi oluyor. Şimdi takım milli takım arasından sonra yavaş yavaş oturdu. 1-2 hafta sonra daha çok oturacak, daha güzel maçlar oynayacağız. Sadece galibiyet değil de bunu yanında da güzel top oynayarak, heyecan vererek, mücadele ederek taraftarımızın gönlünü almak istiyoruz. Bizim için buda önemli. Hem güzel futbol, hem de skor. İkisini inşallah 1-2 hafta içerisinde daha iyi yapacağımıza umut ediyorum.

Maçlara yüzde 85 hazır durumda olduğunu, iyi bir kamp dönemi geçirdiğini, Göztepe maçından önce yaşadığını sakatlıktan dolayı kendini geriye attığını belirten Murat Yıldırım, Beşiktaş maçının kendisi adına çok iyi geçtiğini, Çaykur Rizespor maçına kadar tam hazır olacağını ifade etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Geçmiş olsun Murat sen bu takıma lazımsın,Aytaç gitti bari sana bir şey olmasın,sen orta sahanın azı dişisin
    0
    0
    Yanıtla