SON DAKİKA
SON DEPREMLER

30 Ağustos Satranç Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç Turnuvası yapılacağı bildirildi.

Satranç Malatya İl Temsilciliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ‘Tarih Senin Zafer Senin’ sloganıyla satranç turnuvası yapılacak. Pandemi dolayısıyla online olarak gerçekleştirilecek olan turnuva, 30 Ağustos’ta 18.00’da başlayacak.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, “Türk Tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 98’inci yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu güzel vatan uğruna canlarını feda etmiş bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. Tarihimizdeki bu önemli gün adına satranç turnuvası düzenledik. Turnuvamız chess.com sitesinde çevrim içi oynanacak. Turnuvaya katılım için önce il sitesinden kayıt yapılacak. Daha önce üye oldukları cehess.com sitesinden kendilerine davet gönderilerek turnuvaya katılımlar gerçekleştirilecek. Her kategoride ilk 3 dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirilecekler” diye konuştu.

Toy, Zafer Haftası Satranç Turnuvası’nın 10 yaş altı, 14 yaş altı ve her yaşın katılabileceği açık kategorilerinde oynanacağını kaydederek, “Turnuvamız, 30 Ağustos’ta saat 18.00’da başlayacak. Sporcular, ‘30 Ağustos Tarih Senin Zafer Senin Online Satranç Turnuvasına’ katılabilmek için saat 17.00’da chess.com sitesindeki katıl butonunun tıklanması gerekiyor” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız