SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"300 TL'ye YMS Bayrağı As"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:28:43
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da bayrak asma kampanyası başladı. 

Sarı-kırmızılı takımda yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken; yönetim kurulu, şehri havaya sokmak ve takıma katkı sağlamak amacıyla bayrak asma kampanyasını başlattı. Bu kapsamda İnönü ve Kışla Caddesine bayraklar asılmaya başladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, “Kulübümüz yönetim kurulu bu yılki reklam ve sponsorluk çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam etmektedir. Gerek stat içi ve dışı reklam çalışmaları ve gerekse de diğer sponsorluk anlaşmaları çalışmaları hızlı bir şekilde yönetim kurulumuzca oluşturulan komite tarafından takip edilmektedir. Önümüzdeki 35-40 gün içerisinde ligler başlayacağından Malatya’daki esnaflarımızdan ve taraftarlarımızdan her yıl olduğu gibi şehrin bayraklarla süslenmesi ve destek çağrıları yapılması ile ilgili talepler gelmektedir. Bu doğrultuda Malatya Belediyesi yetkililerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerde, bu organizasyonun hem şehrin görsel zenginliğini bozmayacak şekilde hem de standart bir uygulamaya kavuşturularak kurumsal bir şekilde yapılması ortak kararı çıkmıştır” dedi.

Perçin, bayrak asarak, takıma katkı vermek isteyenlerin kulübe müracaat etmeleri gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi: 

“Görsellerini sizlerle paylaştığımız bayraklar kulübümüzce hazırlatılmış olup Kışla caddesinde ve İnönü Caddesinde uygulanmaya başlanılmıştır. Hazırlatılan bayraklar tek tip olacaktır ve şehrimizde bütünlüğü sağlayacak bir görüntü oluşturacağı kanaatindeyiz. Bayrak bedeli, baskı ve asma maliyetleri tamamen kulübümüzce karşılanacak olup, her bir bayrak bedeli için katılmak isteyen taraftarlarımızdan, esnaflarımızdan ve iş adamlarımızdan 300 TL bağış makbuzu karşılığında ücret talep edilecektir. Bu bayrakların dışında yapılacak bir uygulamaya belediyemiz tarafından kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Bu sayede hem şehrimizde görsel anlamda bir bütünlük sağlamış olacağız hem de kulübümüze maddi olarak ciddi katkıda bulunmuş olacağız. Sevgili hemşehrilerimiz, Kışla Caddesi üzerinde yapılmış örnek çalışmaları inceleyebilirler. Bu aktiviteye katılmak isteyen Malatyalı hemşehrilerimiz, (0422) 311 45 43 numaralı telefondan kulübümüze ulaşıp sipariş verebilirler. Sevgili Malatyalılara şimdiden gösterecekleri ilgi ve alaka için sonsuz teşekkür ederiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız